Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нетипично въпросче за Безден или Белополци
Модератор: sapuna
Нетипично въпросче за Безден или Белополци
Здравейте,
Преди всичко моля да бъда извинен ако съм объркал категорията, и нека модераторите да преместят темата ако сметнат че не и е тук мястото
Поради липса на друга възможност, няма да направим типичното откриване, но ми се ходи за риба
, и за това съм решил да замъкна домочадието на Безден или Белополци. Това което ме интересува е:
1. Кой от двата гьола дава повече възможност за свободни действия на един млад и перспективен рибар в моментите в които му омръзне да се вглежда в хоризонта
? С други думи къде има място за тичане и дивеене на 6 годишен палавник ?
2. Смятам за обед да запаля семейното барбекю и да се насладя на пикник сред природата с домашно направени свински шашлици
. Та кой от двата водоема е по удобен за такива неща и по важното е дали има ограничения за позлване на бербекюта?
За сведение и на двата водоема не съм ходил, но за сега везните клонят към Безден.
Ще съм благодарен на всякакви мнения, и черпя виртуални бири -мири

Преди всичко моля да бъда извинен ако съм объркал категорията, и нека модераторите да преместят темата ако сметнат че не и е тук мястото

Поради липса на друга възможност, няма да направим типичното откриване, но ми се ходи за риба

1. Кой от двата гьола дава повече възможност за свободни действия на един млад и перспективен рибар в моментите в които му омръзне да се вглежда в хоризонта

2. Смятам за обед да запаля семейното барбекю и да се насладя на пикник сред природата с домашно направени свински шашлици

За сведение и на двата водоема не съм ходил, но за сега везните клонят към Безден.
Ще съм благодарен на всякакви мнения, и черпя виртуални бири -мири

Re: Нетипично въпросче за Безден или Белополци
Тараторското! Спокойствие,чист въздух, хубав изглед, място за игра, излизат и риби.Семейните си неделни пикници ги правим там. В момента пътя е добър. Успех.
-
- разбира нещата
Колега,на 300 метра от язовира в Безден е извора на водата от която се пълни! От общината там,по някакъв европейски проект е направено обособено място за пикник и разходки! Чудесно е! Има и водопадчета,беседки,барбекюта,пейки!

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Благодарско Марио.
Избора е направен. Очаквайте инфо

Избора е направен. Очаквайте инфо