Нетипично въпросче за Безден или Белополци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
vodko
новобранец
новобранец

Нетипично въпросче за Безден или Белополци

Мнение от vodko »

Здравейте,
Преди всичко моля да бъда извинен ако съм объркал категорията, и нека модераторите да преместят темата ако сметнат че не и е тук мястото :D

Поради липса на друга възможност, няма да направим типичното откриване, но ми се ходи за риба :lol: , и за това съм решил да замъкна домочадието на Безден или Белополци. Това което ме интересува е:
1. Кой от двата гьола дава повече възможност за свободни действия на един млад и перспективен рибар в моментите в които му омръзне да се вглежда в хоризонта :D :D :D ? С други думи къде има място за тичане и дивеене на 6 годишен палавник ?
2. Смятам за обед да запаля семейното барбекю и да се насладя на пикник сред природата с домашно направени свински шашлици :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: . Та кой от двата водоема е по удобен за такива неща и по важното е дали има ограничения за позлване на бербекюта?

За сведение и на двата водоема не съм ходил, но за сега везните клонят към Безден.

Ще съм благодарен на всякакви мнения, и черпя виртуални бири -мири :drinkers: :rolleyes:
Аватар
bakalina
новобранец
новобранец

Re: Нетипично въпросче за Безден или Белополци

Мнение от bakalina »

Тараторското! Спокойствие,чист въздух, хубав изглед, място за игра, излизат и риби.Семейните си неделни пикници ги правим там. В момента пътя е добър. Успех.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Колега,на 300 метра от язовира в Безден е извора на водата от която се пълни! От общината там,по някакъв европейски проект е направено обособено място за пикник и разходки! Чудесно е! Има и водопадчета,беседки,барбекюта,пейки!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
:drinkers:
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
vodko
новобранец
новобранец

Мнение от vodko »

Благодарско Марио. :prayer: :prayer: :prayer:

Избора е направен. Очаквайте инфо :partyman: :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”