Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

риболов на бяла риба
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
риболов на бяла риба
Колеги някой може ли да ми каже къде се закача уклея на куката за улов на бяла риба!?
-
- научил се да хвърля
Re: риболов на бяла риба
Ако ловиш на дъно го закачаш за горната устна, а ако е на плувка- под гръбната перка 

-
- сериозен играч
Благодаря колегаtegov86 написа:Ако ловиш на дъно го закачаш за горната устна, а ако е на плувка- под гръбната перка
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз бялата я ловя с птъваща бомбарда с 70см. тънак повод и голяма тънка кука, а рибето го закачам за перката. 

- dan10
- фен клуб-скобар
И аз съм така и ИМА ЕФЕКТqno_zloo написа:Аз бялата я ловя с птъваща бомбарда с 70см. тънак повод и голяма тънка кука, а рибето го закачам за перката.

Здравей колега! Ако е на река закачаш куката отпред на устата. Ако е на стоящ водоем закачаш куката откъм гърба. Успех!
- jorro11
- ще става разбирач
Здравей колега!Аз закачам рибето първо от към опашката като куката минава много малко над аналната перка.След това прокарвам цялата кука и я закачам втори път точно под гръбната перка.Много внимаваш да не засегнеш гръбнака ,защото ако го направиш рибето умира веднага.По този начин рибето е здраво закачено и остава живо много дълго време.При риболова на бяла риба ефекта е най-добър, когато рибката е жива.
п.п.Използвай много остри и тънки куки ,защото по този начин се нанасят по-малко поражения върху рибката и остава жива по-дълго.
п.п.Използвай много остри и тънки куки ,защото по този начин се нанасят по-малко поражения върху рибката и остава жива по-дълго.
-
- сериозен играч
Благодаря ви колеги!Успех в начинанията!