Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Днес на лимана трагедия!!! нищо не сме хванали (освен тен) от сутринта до обяд и най-лошото че никой покрай нас не ловеше
Пробвахме на фидер, на плувка с добро хранене, блесни, воблери....на нищо

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- Whassup
- ще става разбирач
Днес ходих до р.Янтра и нищо не хванах, както и никой не ловеше около мен. После се чух с познати, и те нищо не са хванали. Лошо начало на риболовния сезон 

ДНЕС ПОД РИГА--ЗА 4 ЧАСА 2 ПОПЧЕТА 

-
- вече хвърля и на тежко
И аз направих много слабо откриване на Дунава.Лошото е че,и около мен никой нищо не хвана.
- dan10
- фен клуб-скобар
Всички сме недоволни от Дунава аз днеска открих като цяло слаб риболов.Откривах на Мартен !! хванах 1 скобар към 500-600 гр. 1 бяла риба към килото и 1 платичка 200-300 гр. Колегите до мене извадиха 1 сомче към 1.200-1.300. Това е от мен !
Успех на всички

Открих на тец ,,запад,,.Всички переспективни места бяха заети от1,2,юни.Намерих си място но ,до обяд нищо.От30 пръчки които се виждаха НИщО .ПРЕЗ НОщА някоя таранка .До нас едни младежи хванаха сомче 300гр и ...пуснахаго БРАВО.КЪМ 1 часа бегом на текето да несме капо и си хванахме няколко попчета данесме капо на откриването .На дъно нищо,но сега се почва .На всички НАСЛУКА

Аз пък открих доволно днес на текето. От сутринта до обяд 6-7 кила таранка. Не бях откривал скоро така.
Above us only sky
-
- вече хвърля и на тежко
И аз се разписах с 3 попчета, но много лодки, мрежари и рибари на Дунава, а риба йок. Поскъсах няколко примамки също и с много тен обратно вкъщи.
Здавейте! Ето малко инфо за последният излет и от мен. Сутринта бяхме в Ряхово около 8 часа. Първо се отбихме на Лимана. Там водата беше много плитка и нито риба нито рибари. След това се отправихме към пистанището. Там същата работа. Едни колеги подхвърлиха идеята за каналите в Бабово. Отиваме там и те пресъхнали . . . . Накрая се ядосахме и отидохме на Текето. Там поне не бяхме капо - 3 бели рибки които незабавно бяха пуснати. Поздрави 

Еее колега как ги направи тея 6-7 кила таранки? Днес също бях там. Нито 1 таранка или каквото и да е. До нас се 4уваще само "Ей там на стената има един дет' направо ги скъса таранките " На какво ги мори? Аз пробвах на бял, торен, царевица, жито, но нищо.lfc_boy написа:Аз пък открих доволно днес на текето. От сутринта до обяд 6-7 кила таранка. Не бях откривал скоро така.
-
- сериозен играч
Здравейте на всички,в събота на Стълпище само едно малко сомче на дъното,и едно шаранче на плувката.Пускам снимки и се извинявам че дата и часът на фотоапарата не са верни.

А това го намерих там

А това го намерих там

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Сега се прибирам от реката , един распер 52см
Снимка утре

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Здравейте и от мен и честит нов риболовен сезон !
Аз пробвах да открия на Дунав - под х.Приста. Но, макар, че отидох рано (според мен), беше пълно с палатки, шатри, нарооод и въдици,въдици... всеки хвърлил колкото пръчки има... Чак ми беше някак задушно! За 3 часа успях да хвана 4 попчета... и реших да се местя. Предположих, че по всички дунавски места, които знам, ще е същата навалица, а също и на Текето. И реших да отида на Писанец. Изкефих се - хванах си няколко шаранчета, а до мен извадиха един 7 кила
Но в сравнение с предни излети там, беше доста слабо. Все пак направихме сефтето 
Наслука на всички
Аз пробвах да открия на Дунав - под х.Приста. Но, макар, че отидох рано (според мен), беше пълно с палатки, шатри, нарооод и въдици,въдици... всеки хвърлил колкото пръчки има... Чак ми беше някак задушно! За 3 часа успях да хвана 4 попчета... и реших да се местя. Предположих, че по всички дунавски места, които знам, ще е същата навалица, а също и на Текето. И реших да отида на Писанец. Изкефих се - хванах си няколко шаранчета, а до мен извадиха един 7 кила

Наслука на всички

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега на Писанец на платения или по Лом-а някъде?Ицо написа:Здравейте и от мен и честит нов риболовен сезон !
Аз пробвах да открия на Дунав - под х.Приста. Но, макар, че отидох рано (според мен), беше пълно с палатки, шатри, нарооод и въдици,въдици... всеки хвърлил колкото пръчки има... Чак ми беше някак задушно! За 3 часа успях да хвана 4 попчета... и реших да се местя. Предположих, че по всички дунавски места, които знам, ще е същата навалица, а също и на Текето. И реших да отида на Писанец. Изкефих се - хванах си няколко шаранчета, а до мен извадиха един 7 килаНо в сравнение с предни излети там, беше доста слабо. Все пак направихме сефтето
Наслука на всички
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Здравейте колеги !
Открихме сезона на Сандровския остров.Два дена клйонк и мнооого сом.Да - ама не.От всички , които хванахме само три бяха над 2 кг.(и то съвсем малко отгоре) като най-голямото от тях си избяга с живарника
.Дано поне се освобади от него хайванчето.На фидер в драките за 1.5 - 2 ч. по 15-20 рибки-дунавска разна:платика,косат,таранка,бабка,едно сомче и едно хубаво късане.Тази година на клйонк се очертава да е като предната-много
вдигнати риби,много кълванета,много извадени ама все бебета.Дано повечето колеги да ги пускат обратно.Къде изчезнаха големите бре ??????
Поздрави и наслука на всички !
Открихме сезона на Сандровския остров.Два дена клйонк и мнооого сом.Да - ама не.От всички , които хванахме само три бяха над 2 кг.(и то съвсем малко отгоре) като най-голямото от тях си избяга с живарника

вдигнати риби,много кълванета,много извадени ама все бебета.Дано повечето колеги да ги пускат обратно.Къде изчезнаха големите бре ??????
Поздрави и наслука на всички !