Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболова около Русе

Мнение от stan4o__vd »

Днес на лимана трагедия!!! нищо не сме хванали (освен тен) от сутринта до обяд и най-лошото че никой покрай нас не ловеше :( :( :( Пробвахме на фидер, на плувка с добро хранене, блесни, воблери....на нищо :oops: :(
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Днес ходих до р.Янтра и нищо не хванах, както и никой не ловеше около мен. После се чух с познати, и те нищо не са хванали. Лошо начало на риболовния сезон :(
bg42
новобранец
новобранец

Мнение от bg42 »

ДНЕС ПОД РИГА--ЗА 4 ЧАСА 2 ПОПЧЕТА :finga:
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

И аз направих много слабо откриване на Дунава.Лошото е че,и около мен никой нищо не хвана.
Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Мнение от dan10 »

Всички сме недоволни от Дунава аз днеска открих като цяло слаб риболов.Откривах на Мартен !! хванах 1 скобар към 500-600 гр. 1 бяла риба към килото и 1 платичка 200-300 гр. Колегите до мене извадиха 1 сомче към 1.200-1.300. Това е от мен ! :) Успех на всички
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Открих на тец ,,запад,,.Всички переспективни места бяха заети от1,2,юни.Намерих си място но ,до обяд нищо.От30 пръчки които се виждаха НИщО .ПРЕЗ НОщА някоя таранка .До нас едни младежи хванаха сомче 300гр и ...пуснахаго БРАВО.КЪМ 1 часа бегом на текето да несме капо и си хванахме няколко попчета данесме капо на откриването .На дъно нищо,но сега се почва .На всички НАСЛУКА :drinkers: :smt023 :smt038
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Аз пък открих доволно днес на текето. От сутринта до обяд 6-7 кила таранка. Не бях откривал скоро така.
Above us only sky
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

И аз се разписах с 3 попчета, но много лодки, мрежари и рибари на Дунава, а риба йок. Поскъсах няколко примамки също и с много тен обратно вкъщи.
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

Здавейте! Ето малко инфо за последният излет и от мен. Сутринта бяхме в Ряхово около 8 часа. Първо се отбихме на Лимана. Там водата беше много плитка и нито риба нито рибари. След това се отправихме към пистанището. Там същата работа. Едни колеги подхвърлиха идеята за каналите в Бабово. Отиваме там и те пресъхнали . . . . Накрая се ядосахме и отидохме на Текето. Там поне не бяхме капо - 3 бели рибки които незабавно бяха пуснати. Поздрави :drinkers:
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

lfc_boy написа:Аз пък открих доволно днес на текето. От сутринта до обяд 6-7 кила таранка. Не бях откривал скоро така.
Еее колега как ги направи тея 6-7 кила таранки? Днес също бях там. Нито 1 таранка или каквото и да е. До нас се 4уваще само "Ей там на стената има един дет' направо ги скъса таранките " На какво ги мори? Аз пробвах на бял, торен, царевица, жито, но нищо.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Здравейте на всички,в събота на Стълпище само едно малко сомче на дъното,и едно шаранче на плувката.Пускам снимки и се извинявам че дата и часът на фотоапарата не са верни.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

А това го намерих там :lol:

Изображение
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Сега се прибирам от реката , един распер 52см :) Снимка утре
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Ицо
новобранец
новобранец

Мнение от Ицо »

Здравейте и от мен и честит нов риболовен сезон !
Аз пробвах да открия на Дунав - под х.Приста. Но, макар, че отидох рано (според мен), беше пълно с палатки, шатри, нарооод и въдици,въдици... всеки хвърлил колкото пръчки има... Чак ми беше някак задушно! За 3 часа успях да хвана 4 попчета... и реших да се местя. Предположих, че по всички дунавски места, които знам, ще е същата навалица, а също и на Текето. И реших да отида на Писанец. Изкефих се - хванах си няколко шаранчета, а до мен извадиха един 7 кила :) Но в сравнение с предни излети там, беше доста слабо. Все пак направихме сефтето :)
Наслука на всички :)
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Ицо написа:Здравейте и от мен и честит нов риболовен сезон !
Аз пробвах да открия на Дунав - под х.Приста. Но, макар, че отидох рано (според мен), беше пълно с палатки, шатри, нарооод и въдици,въдици... всеки хвърлил колкото пръчки има... Чак ми беше някак задушно! За 3 часа успях да хвана 4 попчета... и реших да се местя. Предположих, че по всички дунавски места, които знам, ще е същата навалица, а също и на Текето. И реших да отида на Писанец. Изкефих се - хванах си няколко шаранчета, а до мен извадиха един 7 кила :) Но в сравнение с предни излети там, беше доста слабо. Все пак направихме сефтето :)
Наслука на всички :)
Колега на Писанец на платения или по Лом-а някъде?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
didnik70
новобранец
новобранец

Мнение от didnik70 »

Здравейте колеги !
Открихме сезона на Сандровския остров.Два дена клйонк и мнооого сом.Да - ама не.От всички , които хванахме само три бяха над 2 кг.(и то съвсем малко отгоре) като най-голямото от тях си избяга с живарника :lol: .Дано поне се освобади от него хайванчето.На фидер в драките за 1.5 - 2 ч. по 15-20 рибки-дунавска разна:платика,косат,таранка,бабка,едно сомче и едно хубаво късане.Тази година на клйонк се очертава да е като предната-много
вдигнати риби,много кълванета,много извадени ама все бебета.Дано повечето колеги да ги пускат обратно.Къде изчезнаха големите бре ??????
Поздрави и наслука на всички !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”