Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от iv4o_pif4o »

leeds написа:
PREDATORst написа:На Суходол некой не беше ли днеска?
В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Размер на шарковците???
пп:Пак няма да се спи дома тея дни :lol: :lol:
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

От половинка до кило и канче,каракудите дето аз лових беха между 50 и 350гр.
Ама тва всичко на късо на щека,дънарите си бъркаха у носовете обикновенно
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

PREDATORst написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Абе да не бехте вие щекарите на края на плиткото?[/quote]
същите...ако пак се засечем там обади се[/quote]

Аз бех другия щекар"индианец" само със щека,ролер и чадър :mrgreen:
Значи се е засилило вечерта?
Много ми се оставаше ама........!Жената!
Много бехте на ниво,ама аз съм инат и ше ви стигам,само треа си намера прилична платформа и си стаам щекар отсекъде.
И следващия път ше пием бира обезателно :drinkers:[/

Защо да си "индианец",никой не се ражда научен, а и ние продължаваме да се учим ...важно е желанието. А за бирата с удоволствие..
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
MoonElf
новобранец
новобранец

Мнение от MoonElf »

Здравейте!
Аз за следващата седмица( 14-15 ) обмислям да се пробвам някъде, но както малко по-рано споменах, не съм много запознат с тукашните водоеми. Поради тази причина мисля да се ориентирам все пак към някое от предложенията на ben_lyusien - Искър или Душанци. За Искър като гледам доста навитаци има, а има и доволни от скорошни излети. За там обаче, до колкото съм чувал е голяма трагедия с местата и е много трудно да се хване удобно такова, особено без лодка..? В това отношение Душанци май изглежда доста по-добре, а и за там гледам добри мнения, но доста по-стари.

Все пак имам още седмица и нещо да реша :) .. Та в този ред на мисли, ще се радвам на препоръки и коментари относно тези две дестинации, особено ако някой ги посети тия дни.
Като гледам на Искъра доста хора му се точат.. пожелавам им успех там и да пишат после! :drinkers:
"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм."
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Освен Искър и Душанци се сещам за Огняново до Елин Пелин, Лобош до Перник и Огоста до Монтана.
нямам живарник
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Колега, до датите, които си посочил, толкова много информация ще прочетеш във форума, особено в "Моят излет", че ще се ориентираш без усилие :D !
Нали откриването е в събота, само чети!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

G.Petkov написа:Колега, до датите, които си посочил, толкова много информация ще прочетеш във форума, особено в "Моят излет", че ще се ориентираш без усилие :D !
Нали откриването е в събота, само чети!

Абе не съм много сигурен, напоследък бая уредя раздела с излетите, което може и да не е толкоз лошо все пак като се замисли човек!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Препоръки

Мнение от Sc00by »

Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къде :mrgreen: та да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен :P. Става въпрос за региона на София и не повече от 20-30 км
Изображение
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Препоръки

Мнение от ben_lyusien »

Sc00by написа:Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къде :mrgreen: та да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен :P. Става въпрос за региона на София и не повече от 20-30 км
Има колега но не утре а в събота иначе на Връждебна или над Пънча има водопад там е екстра за скара в жегите :drinkers:
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

leeds написа:
PREDATORst написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Абе да не бехте вие щекарите на края на плиткото?
същите...ако пак се засечем там обади се[/quote]

Аз бех другия щекар"индианец" само със щека,ролер и чадър :mrgreen:
Значи се е засилило вечерта?
Много ми се оставаше ама........!Жената!
Много бехте на ниво,ама аз съм инат и ше ви стигам,само треа си намера прилична платформа и си стаам щекар отсекъде.
И следващия път ше пием бира обезателно :drinkers:[/

Защо да си "индианец",никой не се ражда научен, а и ние продължаваме да се учим ...важно е желанието. А за бирата с удоволствие..[/quote]

Имате я!
Неделята там ли сте?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Препоръки

Мнение от bobo_33333 »

Sc00by написа:Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къде :mrgreen: та да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен :P. Става въпрос за региона на София и не повече от 20-30 км
Сакън ,нидей утре за риба,ами наблегни само на скарите. :drinkers:
Аз там съм пораснал...
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

leeds написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Гоуеми сте!
Един приятел вчера - на мач и на фидер - безброй каракудки с размер макс 100 гр., няколко костурчета, скоро не би повторил там! Продължава да има много вода и малко риба, цялата набила се на 30 м2 площ...
Аватар
wassim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wassim »

Здравейте,колеги и приятели !
За съжаление , единственото време за риболов тази седмица ми е в неделя късно вечерта , та поради тази причина няма как да открия на разрешен водоем, така че пак трябва да ходя на 777 , Пожарево ,Красава или Слаковци.
Моля ,ако някой е бил по горепосочените водоеми тази седмица да ми даде малко инфо ,за да знам на къде да се насоча .

Благодаря и късмет на всички :)
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

Днес на Искъра( реката) малко преди моста който е до "мечката" извадихме 10-ина клена , но доста дребнички и затова и ги върнахме обратно да порастнат повече :lol:
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

wassim написа:Здравейте,колеги и приятели !
За съжаление , единственото време за риболов тази седмица ми е в неделя късно вечерта , та поради тази причина няма как да открия на разрешен водоем, така че пак трябва да ходя на 777 , Пожарево ,Красава или Слаковци.
Моля ,ако някой е бил по горепосочените водоеми тази седмица да ми даде малко инфо ,за да знам на къде да се насоча .

Благодаря и късмет на всички :)
А аз колега от няколко години ми се случва да не ходя никаде за откриването, е седя цял ден пред компа в работата и си бъркам в Нос.

А така ми се искаше да направя един Искър, от към бункера за сочни каракуди. :(
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”