Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Размер на шарковците???leeds написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.PREDATORst написа:На Суходол некой не беше ли днеска?
пп:Пак няма да се спи дома тея дни

- PREDATORst
- ще става разбирач
От половинка до кило и канче,каракудите дето аз лових беха между 50 и 350гр.
Ама тва всичко на късо на щека,дънарите си бъркаха у носовете обикновенно
Ама тва всичко на късо на щека,дънарите си бъркаха у носовете обикновенно
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Абе да не бехте вие щекарите на края на плиткото?[/quote]PREDATORst написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
същите...ако пак се засечем там обади се[/quote]
Аз бех другия щекар"индианец" само със щека,ролер и чадър

Значи се е засилило вечерта?
Много ми се оставаше ама........!Жената!
Много бехте на ниво,ама аз съм инат и ше ви стигам,само треа си намера прилична платформа и си стаам щекар отсекъде.
И следващия път ше пием бира обезателно

Защо да си "индианец",никой не се ражда научен, а и ние продължаваме да се учим ...важно е желанието. А за бирата с удоволствие..
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Здравейте!
Аз за следващата седмица( 14-15 ) обмислям да се пробвам някъде, но както малко по-рано споменах, не съм много запознат с тукашните водоеми. Поради тази причина мисля да се ориентирам все пак към някое от предложенията на ben_lyusien - Искър или Душанци. За Искър като гледам доста навитаци има, а има и доволни от скорошни излети. За там обаче, до колкото съм чувал е голяма трагедия с местата и е много трудно да се хване удобно такова, особено без лодка..? В това отношение Душанци май изглежда доста по-добре, а и за там гледам добри мнения, но доста по-стари.
Все пак имам още седмица и нещо да реша
.. Та в този ред на мисли, ще се радвам на препоръки и коментари относно тези две дестинации, особено ако някой ги посети тия дни.
Като гледам на Искъра доста хора му се точат.. пожелавам им успех там и да пишат после!
Аз за следващата седмица( 14-15 ) обмислям да се пробвам някъде, но както малко по-рано споменах, не съм много запознат с тукашните водоеми. Поради тази причина мисля да се ориентирам все пак към някое от предложенията на ben_lyusien - Искър или Душанци. За Искър като гледам доста навитаци има, а има и доволни от скорошни излети. За там обаче, до колкото съм чувал е голяма трагедия с местата и е много трудно да се хване удобно такова, особено без лодка..? В това отношение Душанци май изглежда доста по-добре, а и за там гледам добри мнения, но доста по-стари.
Все пак имам още седмица и нещо да реша

Като гледам на Искъра доста хора му се точат.. пожелавам им успех там и да пишат после!

"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм."
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Освен Искър и Душанци се сещам за Огняново до Елин Пелин, Лобош до Перник и Огоста до Монтана.
нямам живарник
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега, до датите, които си посочил, толкова много информация ще прочетеш във форума, особено в "Моят излет", че ще се ориентираш без усилие
!
Нали откриването е в събота, само чети!

G.Petkov написа:Колега, до датите, които си посочил, толкова много информация ще прочетеш във форума, особено в "Моят излет", че ще се ориентираш без усилие!
Абе не съм много сигурен, напоследък бая уредя раздела с излетите, което може и да не е толкоз лошо все пак като се замисли човек!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Препоръки
Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къде
та да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен
. Става въпрос за региона на София и не повече от 20-30 км

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Препоръки
Има колега но не утре а в събота иначе на Връждебна или над Пънча има водопад там е екстра за скара в жегитеSc00by написа:Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къдета да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен

- PREDATORst
- ще става разбирач
същите...ако пак се засечем там обади се[/quote]leeds написа:Абе да не бехте вие щекарите на края на плиткото?PREDATORst написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Аз бех другия щекар"индианец" само със щека,ролер и чадър

Значи се е засилило вечерта?
Много ми се оставаше ама........!Жената!
Много бехте на ниво,ама аз съм инат и ше ви стигам,само треа си намера прилична платформа и си стаам щекар отсекъде.
И следващия път ше пием бира обезателно

Защо да си "индианец",никой не се ражда научен, а и ние продължаваме да се учим ...важно е желанието. А за бирата с удоволствие..[/quote]
Имате я!
Неделята там ли сте?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Препоръки
Сакън ,нидей утре за риба,ами наблегни само на скарите.Sc00by написа:Тааа привет от мене тъй като забраната пада утре с компанията мислиме да ходиме за риба обаче ! незнам къдета да ми дадете накакъв съвет за река по искъра някви хубави места с колите да може да се натрескаме там да има и място за скарите работите ще съм ви много благодарен

Аз там съм пораснал...
- jasonsmith
- разбира нещата
Гоуеми сте!leeds написа:В събота 23каракуди и 3 шарана ,в неделя с трима приятели общо 12 шарана не броя каракудите и едрите червеноперки.
Един приятел вчера - на мач и на фидер - безброй каракудки с размер макс 100 гр., няколко костурчета, скоро не би повторил там! Продължава да има много вода и малко риба, цялата набила се на 30 м2 площ...
Здравейте,колеги и приятели !
За съжаление , единственото време за риболов тази седмица ми е в неделя късно вечерта , та поради тази причина няма как да открия на разрешен водоем, така че пак трябва да ходя на 777 , Пожарево ,Красава или Слаковци.
Моля ,ако някой е бил по горепосочените водоеми тази седмица да ми даде малко инфо ,за да знам на къде да се насоча .
Благодаря и късмет на всички
За съжаление , единственото време за риболов тази седмица ми е в неделя късно вечерта , та поради тази причина няма как да открия на разрешен водоем, така че пак трябва да ходя на 777 , Пожарево ,Красава или Слаковци.
Моля ,ако някой е бил по горепосочените водоеми тази седмица да ми даде малко инфо ,за да знам на къде да се насоча .

Днес на Искъра( реката) малко преди моста който е до "мечката" извадихме 10-ина клена , но доста дребнички и затова и ги върнахме обратно да порастнат повече 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А аз колега от няколко години ми се случва да не ходя никаде за откриването, е седя цял ден пред компа в работата и си бъркам в Нос.wassim написа:Здравейте,колеги и приятели !
А така ми се искаше да направя един Искър, от към бункера за сочни каракуди.