Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Бебреш
яз. Бебреш
ето и малко снимки от моя излет на яз. Бебреш , който небеше мн успешен за пореден път ...
- Прикачени файлове
-
- както винаги на откриване , .. панаир
- Изображение0985.jpg (232.42 KiB) Преглеждано 1358 пъти
-
- и сега идва ред да разпънем такъмите..
- Изображение0987.jpg (218.08 KiB) Преглеждано 1358 пъти
-
- хайде всички в автомобила ..
- Изображение0984.jpg (249.82 KiB) Преглеждано 1358 пъти
Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Авансът пее рибарска песен..!
Re: яз. Бебреш
ето ощеskoti1991 написа:ето и малко снимки от моя излет на яз. Бебреш , който небеше мн успешен за пореден път ...
- Прикачени файлове
-
- а това е 2то... :Д
- Изображение0989.jpg (241.15 KiB) Преглеждано 1301 пъти
-
- това е 1вото нещо което улових
- Изображение0990.jpg (245.1 KiB) Преглеждано 1301 пъти
-
- и колегите плувкаджии до мен скучаеха..
- Изображение0988.jpg (226.75 KiB) Преглеждано 1301 пъти
Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Авансът пее рибарска песен..!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Снимките говорят
но никак не е лошо да напишеш дума-две около излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ами кво да напиша ... мн слабо откриване за мен 2 бабушки 5 костурчета и 2/3 праскача, а дъните цял ден от 6 сутринта до 8 и 30 вечерта неискаха да се обадят поне веднъж , очудващо защото небеше само при мен така на всички около мен дъните малчаха ... мн труден язовир просто , дава на който поиска и когато си поиска иначе има мн голями рибоци особено сомове над 50кг но и те са предпазливи и некълват ..Nikola Polizovski написа:Снимките говорятно никак не е лошо да напишеш дума-две около излета
Поне природата е хубава гледам,а то като не ще нищо не можеш да направиш,другия път дано да хванеш някой звяр. 

Здравей колега. От коя страна на язовира са снимките,че нещо не мога да се ориентирам?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
ами от към устието на рекатаtopsoft написа:Здравей колега. От коя страна на язовира са снимките,че нещо не мога да се ориентирам?

Явно щото е много зелено, ходил съм само есенно време 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?