Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Слдващият път не ме забравяй имаш ми телефонанедялко радков написа:Ето обещаните снимки от Бяла:
Улова е плод на тежкия труд на трима души![]()
Имаше над 50 човека,но никой не можа да се похвали с повече риба...

- Menkata
- фен клуб-скобар
Колеги, дайте някакво инфо и за реките около морето.Почна ли да се показва кефала на река Караагач около Китен?Много ще съм благодарен ако някои е ходил и по спомене нивото на реката затворено устието или е отворено 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
В събота се почувствахме с баща ми истински бракониери....На Шкорпиловци пресъздадохме баташкото клане - 173 бр. иларии и 8 бр. платерини от 6.30 до 11.40 ч.....ще се пробвам да кача снимка ( на нея са 176 бр. (останалите 5 останаха в баща ми)).....Днес, пак там - 43 бр. двамата......след 9.30 - стана малко тегаво.....имам съмнения, че пасажа се е преместил към Камчия....това е от мен...успех на колегите през седмицата...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
0885022272 / 0885897615
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Леле мале, какво е това чудо?!?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Браво бе колега,не баташко клане ми всякаш сте пуснали атомна бомба и изплувала всичката рибаbatbubi написа:В събота се почувствахме с баща ми истински бракониери....На Шкорпиловци пресъздадохме баташкото клане - 173 бр. иларии и 8 бр. платерини от 6.30 до 11.40 ч.....ще се пробвам да кача снимка ( на нея са 176 бр. (останалите 5 останаха в баща ми)).....Днес, пак там - 43 бр. двамата......след 9.30 - стана малко тегаво.....имам съмнения, че пасажа се е преместил към Камчия....това е от мен...успех на колегите през седмицата...

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Поклон! 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
То убаву ,ама ако можеше по плочките да ги редите,мозйкаджии такива

Браво момци

Аз там съм пораснал...
лелелел тва със въдица или мрежа нещо......убили сте рибата направо. От лодка или от некой кей?
Браво за риболова! НЕБРАВО за снимките.За съжаление, има от кой да се учите така във форума.Тендеция е в "морския" нарушаването на закона до 3-4пъти нормата да не се смята за бракониерство(лошо е че и всички са радваме на такива снимки като малки деца в акварум), ама то това не е важно, че така учим децата си. Да Убиим рибата днес пък е..л
съм му м.....а..
съм му м.....а..
Много добре днес на Дуранкулак 18 броя за около 2-3 часа само с 1 пакет червеи нямаше повече иначе кълвеше много здраво.
Не с мрежа, а с 4-5 пръчки от плажа (за колегите не познаващи мястото), а за колегата със силно изразен морал и риболовна култура,ще му кажа , че част от рибата, всеки сезон, когато даде доста, както в случая, я дарявам на един дом за сираци (който не желая да споменавам)(изчистена и подготвена за приготвяне), където готвачката ни е семейна приятелка, и макар, че пак е до някаква степен незаконно, поне има голяма доза хуманност, а за снимката - мисля че е коректно към колегите от форума, такава информация да е подплътена със снимков материал......успех на всички през седмицата...........а иначе, хубаво е да има моралисти - това са хора със съвест, за пример на всички други 

0885022272 / 0885897615
Здравейте колеги!Утре смятам да пробвам на бомбарда за илария.Нов съм в този вид риболов.Можете ли да дадете някакво инфо-къде да я търся около Варна.Благодяря Ви предварително!
- недялко радков
- ще става разбирач
За съжаление трябва да те разочаровам...
На бомбарда около Варна се лови като се сгъсти рибата,а за това още е рано.
Можеш да опиташ по езерото,но не разчитай на качество.
Предложения за места:
1.Началото на езерото от страната на Аспарухово(Сиврито),стига се до там по асфалта покрай канала,след това по черно около 500м.
2.Под бившия Затвор на Константиново-200 м.след разклона за селото посока Белослав вдясно се отделя асфалтов път,от който след 100 м. вляво се отделя черен ,който отива точно там.
3.Под гара Тополи има 3 места,стига се или през Казашко или през Леспорт.
Навсякъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на плаваща бомбарда.Успех!
На бомбарда около Варна се лови като се сгъсти рибата,а за това още е рано.
Можеш да опиташ по езерото,но не разчитай на качество.
Предложения за места:
1.Началото на езерото от страната на Аспарухово(Сиврито),стига се до там по асфалта покрай канала,след това по черно около 500м.
2.Под бившия Затвор на Константиново-200 м.след разклона за селото посока Белослав вдясно се отделя асфалтов път,от който след 100 м. вляво се отделя черен ,който отива точно там.
3.Под гара Тополи има 3 места,стига се или през Казашко или през Леспорт.
Навсякъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на плаваща бомбарда.Успех!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, това от брега или от кея дето влизат лодките?stopyra написа:Много добре днес на Дуранкулак 18 броя за около 2-3 часа само с 1 пакет червеи нямаше повече иначе кълвеше много здраво.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
-
- научил се да хвърля
Здравей колега,todor_197 написа:Здравейте колеги!Утре смятам да пробвам на бомбарда за илария.Нов съм в този вид риболов.Можете ли да дадете някакво инфо-къде да я търся около Варна.Благодяря Ви предварително!
По-горе са ти дали варианти, къде да пробваш на бомбарда. Въпреки всичко смятам, че опитите ти ще бъдат обречени на неуспех. Днес и аз реших да я потърся на бомбарда и..... не се срещнахме с рибите

Ако ти се ловят риби, пробвай на дъно. Там сигурно ще имаш успех.
Поздрави,