Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Тихо,и теб четох,ама ти си втория.
Поне видя колко са лодките - днес сигурно е митинг там,
ама ще проверя по-късно.

Поне видя колко са лодките - днес сигурно е митинг там,
ама ще проверя по-късно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тъй като не съм във Варна тези дни искам да изкажа благодарност за това инфо ТошеТошето написа:Сутринта на Родни балкани след обед на Траката

Ами така е за съжалениеКИРО написа:Добре ве - 42 лодки на едно място,и само Тошето писал.
Иначе планктон на 11 номер чепаре - има доволно.

Колега гледам че имаш питане към Тошето но предполагам че в момента скубе сафридакито на траката а и не само той около 60лодки има в момента и продължават да влизат такаче отвори гугал земя и намери Варна от там надолу към река Камчия търсиш снимки на ПАША ДЕРЕ поделението е зад плажа върховно място за къмпинговане ето ти кординати
43 06 11.06 С 27 55 21.45 И успех

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
Суперdiavolo написа:Колега гледам че имаш питане към Тошето но предполагам че в момента скубе сафридакито на траката а и не само той около 60лодки има в момента и продължават да влизат такаче отвори гугал земя и намери Варна от там надолу към река Камчия търсиш снимки на ПАША ДЕРЕ поделението е зад плажа върховно място за къмпинговане ето ти кординати

- devesil4o
- научил се да хвърля
Днес пред Галата 0т 9 до 12 около кило дребен сафрид.Тегав риболов,добре че случайно я набарахме на 4 -6 метър и почнахме да вземаме повече от едно рибе
Айде сега от Тракийсото дружество да се похвалят 

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Днес сутринта на траката беше доста слабо.С женами двамата от 6 до 11 ч. имаме около 3 кг. Пръсната е рибата.Вчера след обят според мен беше по добре,пак двамата хванахме близо 7 кг.Чепарета,флуорокарбон куки номер 10 със светешти топченца.Това е от нас.Наслука на тези които ще влизат в морето през седмицата.

- joromercedes
- научил се да хвърля
Не се притеснявайте за многото лодки на Траката тази вечер , защото лодки много, а риба -малко, ама много малко- и то дребен сафрид.Бях там , обиколих почти навсякъде ,но много слабо....
- smel1968
- ще става разбирач
Аз съм на работа-но мойте хора пред Галата с/у мачтата по-около 3,5-4 кг. едър сафрид.След 16.30 са започнали да ловят като на моменти по 3-4 едри риби.Прибраха се в 19,30 много доволни основно само с едри екземпляри. И новото от днес---Бойко Борисов уволни шефа на ИАРА-ВАРНА за слаб контрол на.....http://www.moreto.net/novini.php?n=135475 ---дано да се подобрят нещата с рибата.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Преди да пиша за сафрида
ще благодаря на Иво ,че се върна от Златни до Траката и ме прибра на буната, въпреки че пръста на брат му беше станал като кюфте от Гюрлата следствие убождане от дракон

И ще благодаря на Киро че след като майстор Съби ме осведоми че двигателят не може да се отремонтира на място /проглемче с електрониката/ без да се замисли дойде и ме изтегли до морска гара

дано ви се върне добрината момчета

И ще благодаря на Киро че след като майстор Съби ме осведоми че двигателят не може да се отремонтира на място /проглемче с електрониката/ без да се замисли дойде и ме изтегли до морска гара

дано ви се върне добрината момчета

За да поискаш, трябва да дадеш
А сега за сафрида,момчетаааа какво правихте толкова на вътре около 17 ч. надвечер сафрида избива в брега,докато ме дърпаше Кирито сонара ми беше включен и отчетливо показваше рибата,колегата който остана в лодката не издържа и започна да хвърля в движение........като хвърляше напред и вадеше малко след лодката,до Почивка имаше двайсетина сафрида
На въпросчето за потделението Родни балкани,като орентир мога дам още и железния мост който е и единствен в месноста, следват- палеца и Камчия

На въпросчето за потделението Родни балкани,като орентир мога дам още и железния мост който е и единствен в месноста, следват- палеца и Камчия
За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Виждам че се активизирахте вече - ами така трябва да е.
преди Тоше да ме отдели от риболова,аз със шурито бяхме те тук.

И доста добре си вървеше сафрида.
Даже имах и една 9-ка,но най-често по 2-4 наведнъж.
За около час и кусур,двамата имахме около 3 кг.
Дълбочината беше 11м.
Имаше само още една лодка на 200-250м от нас,и те не пропускаха.
Нямам идея защо се оплаквате ?
Спря ме голямата вълна да се добера до Траката,ама след като сонара отчете и тук риба,спряхме.
Нооо,този път се наложи да ловим на котва.
Имаме и 4 големи сафрида.
преди Тоше да ме отдели от риболова,аз със шурито бяхме те тук.

И доста добре си вървеше сафрида.
Даже имах и една 9-ка,но най-често по 2-4 наведнъж.
За около час и кусур,двамата имахме около 3 кг.
Дълбочината беше 11м.
Имаше само още една лодка на 200-250м от нас,и те не пропускаха.
Нямам идея защо се оплаквате ?
Спря ме голямата вълна да се добера до Траката,ама след като сонара отчете и тук риба,спряхме.
Нооо,този път се наложи да ловим на котва.
Имаме и 4 големи сафрида.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодаря за информацията и съчувствия за Тошето
Дано по-скоро си реши проблема с мотора!

- borkok
- научил се да хвърля
Вчера на НОЙ от 18.00 до 19.30 около 2 кг
но дребен сафрид
Вземаха се по 2-3

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На Киро и Иво които са помогнали на Тошето
както и на всички които се отзовават на закъсали
(което всъщност си е нормално да помогнеш ,ама гледай до къде сме я окъсали морално)Тоше дано не е нещо сериозен проблема.Поздрави на всички и полозотворна седмица
.