Добър е наследниака ми !!! (Платеното Панчарево)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Добър е наследниака ми !!! (Платеното Панчарево)

Мнение от Deacon »

Привет на всички !!!
Тази сутринотидохме с цялото домочадие на платеното на Панчарево. И преди да сте казали "Платения риболов е като платената любов" или "На платеното и баба знае" или "Голям си рибар - в един авриум пълен с риби" :lol: ... Искам да кажа, че темата я пускам от името на сина ми :wink: ... На 4 години е и още не може да пише (въпреки че се справя с игрите на компютъра по-добре от майка му :D ).
Таа значи още от петък, когато го взимах от градината ме заврънка да ходим на риба обещах му в неделя да отидем (в събота имах друга работа... водих колата на доктор :) ) Много се чудих къде да отидем... В събота отивам до магазина дето обикновенно ходя, купувам 3м. директен телескоп за маника (за 4лв.) и между другото се разделих и с още 150лв. ( купих и един телемач 4.2 м. + макара за голямото дете т.е. АЗ :twisted: ) После си викам ще отидем на платеното Панчарево ще пробваме новите такъми (апък няма да се хваля във форума щото е срамота). И в неделя "Мама, тати и аз" в 9:00 вече сме там. До сега маника само имаше привилегията да навива макарата на моята въдица като хвана аз рибата... И се започна - аз щото мерака за мача до небето (много егоистично от моя страна) докато захраня, направя такъма и настроя дълбочината (30мин. ) дребосъка си спечели наказание да стои на една пейка без да може да ме гледа какво правя... (може и да съм сбъркал - не знам, но започна да досажда и на съседните колеги та затова). Аз хвърлях на царевица за шаран... После след амнистията и отмяната на наказанието след тържественото обещание "Тате повече няма да правя така" пък и съм мека мария.... Направих и неговия такъм.
Докато му правех такъма на мача клъвна и поведе ваглера на страни... Дръж тая сопа, внимавай с кукичката, да не счупиш плувката .... Засечка и... Нищоооо :( :cry: ...
Показах му как да замята ... в началото му беше трудно, но бъзо свикна...
Седна на моя срол (има си калъп по моя г*з) и докато му обяснявах как да гледа плувката и как да засича хванахме едно малко костурче...
И после като се почна маника бележеше гол след гол, а аз си седя и си чопля носа... И вадя куките от НЕГОВИТЕ риби и му презареждам бялото червейче и пак си чопля носа.... А дребния събра тълпа, щото се хвали на който мине от там... А аз пак си чопля носа...
След 2 часа ( от чоплене на носа синаправих топче като гюле олимпийски размер) и аз се разписах с една дребна каракуда.
Постояхме още час (дребосъка измъкна още 5-6 рибки) си тръгнахме...
Резултата :
Аз- една каракуда ( за отсранване)
Малкия- 3 уклея; 5 слънчевки; 4 костурчета; 5 бабушки; 1 линче-бебе

Накрая всички рибки бяха върнати да си растат (със знанието на чичкото-пазач)
Аз въпреки срамния резултат останах много доволен от постижението на наследника ми 8) ... Прекарахме си чудесно!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Евала на мъника,но ще го хване крастата и после няма учение. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ша взема накрая и аз да си поръчам едно момченце май! :lol: :lol: :lol:
Браво!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

Браво на Малчо.Но ти само една каракуда..... :oops: Явно и на платените аквариуми не е много лесно.Шегувам се.Честито за мача.Големи риби да хващаш с него
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

sapuna1971 написа:Ша взема накрая и аз да си поръчам едно момченце май! :lol: :lol: :lol:
Браво!
Ехххх, сапунеее... нияма нищо което си заслужава повече от децата...
Може да звучи изтъркано, но е като при казармата - Всеки ти разправя но докато не отидеш не знаеш какво е :P . Чувството идва след като дойде детето :wink: . Благодаря на всички колеги, които отлкикнаха на хвалбата ( и гордостта) ми.
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

БРАВО колега само така . Вия с момчетата сте добре а аз тиа фусти направо ще се грьмна . обаче вчера като се прибрах инаправо онемях

.Прибирам се и от вратата малката (3г) като почна да разказва че си е играла на пясака с децата на рибари . как са ловили рибка направо ми

вдьхна надежда .останах много вьзхитен .тва е отмен.

п.п -приател е ходил на панчерево иса хванали лин
Бъдете здрави за риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”