Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
- forest
- новобранец
Re: руская рибалка 3.0
Здравейте, знае ли някой от къде може да се вземат безплатни ключове за онлайн играта?
няма такива екстриforest написа:Здравейте, знае ли някой от къде може да се вземат безплатни ключове за онлайн играта?
Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
здравейте, някой може ли да даде напътствия за играта след 26 разряд, защото взеха да ми умпъзват тези амури на Ахтуба
селедка на урал (теплой перекат)- живец,нахльстgarsenov написа:здравейте, някой може ли да даде напътствия за играта след 26 разряд, защото взеха да ми умпъзват тези амури на Ахтуба
благодаря
моля ! по -добре ше върви салеткаата с водка . като хванеш мноо земи една ботилка и да я употребим по предназначениеgarsenov написа:благодаря

Моля за помощ!!! За версия 2.0 искам да знам къде мога да видя трите вида риби за турнир ТРИЯДА. Знам че трябва да могат да се видят когато турнира започне, но незнам къде. МОля помогнете!!!
Някой знаели как точно става плащането от България за онлайн сърварите със банков превод ставали и как Дано да има кой да обясни по подробно
Благодаря
Благодаря
създаваш си акаунт в paypal и с него плащашmartinino написа:Някой знаели как точно става плащането от България за онлайн сарварите със банков превод ставали и как Дано да има кой да обясни по подробно
Благодаря
да ама нещо нему разбирам със банков превод неставали
Здравейте риболовци.Свалих си новата версия на РР3.1 но ми е нужен трейнер за пари.Ако някой може да ми помогне ще съм му много бладарен.
Изгледай този видео клип:http://www.youtube.com/watch?v=vUjknaqc ... re=related Успях да увелича парите си,но не мога да кача разряда си.emi9311 написа:Здравейте риболовци.Свалих си новата версия на РР3.1 но ми е нужен трейнер за пари.Ако някой може да ми помогне ще съм му много бладарен.
При мен не се получава.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
всичко хубаво ама като клъвне къде да цъкна та да дърпам ?????????????
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
С банков превод е много скъпо-банките взимат по 30 евро за превод.Направи си карта и я регистрирай в PayPal - просто напиши на български в Гугъл " Регистрация в PayPal" следвай инструкциите след това всичко става за секунди / имам напредвид превода / успех!martinino написа:да ама нещо нему разбирам със банков превод неставали