Въпрос

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Шушуминга
новобранец
новобранец

Въпрос

Мнение от Шушуминга »

Някой може ли да ми каже подобна въдица в същия калъв и дължина започна от 2 мин http://www.pinkbike.com/video/108099/ защото и аз карам а ми е много голяма моята
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос

Мнение от koda33 »

Нещо много не те разбрах колега , ама ако питаш за спининга в тубоса , почти всички имат травел версии (телеспининг с твърд калъф)и провери тук www.fishingshop-pike.com имат такива версии, успех
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хубаво колело , представям си обаче след толкоз спускане какво му е било докато се прибере до колата на образа :roll:

пп - пич , Шушуминга , регистрацията с повече от един ник не е препоръчителна а в твоят случай виждам че си се регнал с три такива !!! Да споделиш с кой от тях би предпочел да се подвизаваш за на пред щото другият вариант е ни един от трите форевър :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Шушуминга
новобранец
новобранец

Мнение от Шушуминга »

Павел Иванов написа:Хубаво колело , представям си обаче след толкоз спускане какво му е било докато се прибере до колата на образа :roll:

пп - пич , Шушуминга , регистрацията с повече от един ник не е препоръчителна а в твоят случай виждам че си се регнал с три такива !!! Да споделиш с кой от тях би предпочел да се подвизаваш за на пред щото другият вариант е ни един от трите форевър :wink:
ползвам аз този брат ми друг а 3-тия незнам а до прибирането знам какво му е и на мен ми е трудно :mrgreen:
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Шушуминга, слагай някой препинатилен знак (точка, запетая, тире, двуеточие, удивителен, многоточие), че и на други им е трудно (имам предвид себе си) да схванат мисълта ти :wink: .
Иначе клипчето е супер!
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”