Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
На Дружба и на двата моста- дъно.Не ще бомбарди още 

Бургазлии както винаги си трайкат. Риба бол-червея бе кът
. Вчера на КРЗ-то кълвеше на всичко сложено на повода на потъваща бомбарда, дори и на 1 см люспа от червей. Принудих се да деля червея на две, че с една доза до къде? И сефте виждам декари платерини на повърхността на водата за тая година-гледка мечта за всеки бомбардажия. Към 3,5 л на финала. Къде тръгна един кораб със скраб около обед та пръсна пасажа и с това приключихме риболова.

Жалко, че рибите са предимно дребни, педарки. Е излезе и едно йедро-първото кефалче за годината. Ма не ми направи кефа. Излезе и то като педарка, почти без борба.

Жалко, че рибите са предимно дребни, педарки. Е излезе и едно йедро-първото кефалче за годината. Ма не ми направи кефа. Излезе и то като педарка, почти без борба.

[quote="карид"]Бургазлии както винаги си трайкат. Риба бол-червея бе кът
Стиляне рибата тръгна преди дни но не се сетих да ти пусна едно ЛС

Стиляне рибата тръгна преди дни но не се сетих да ти пусна едно ЛС

Здравейте колеги!Послушах ви и оставих бомбардите вкъщи днес и пробвах на Петрол на дъно.От 14:00 до 16:00 две иларийки и колегата до мен и той толкова имаше и смятах да поостана поне до към 18:00,но явно излезе някакво течение и търкаляше оловото по дъното и целият такъм после излизаше с 5 кг. водорасли и така на всяко вадене и почти всички се отказаха.Останаха само двама колеги
колега ако беше отишъл на морска гара щеше да хванеш повече......за същото време!
Няма нищо Краси. То и без това си я моря там от преди седмица. Кажи на лс ко ще праим със сафридите ?krasi81 написа:Стиляне рибата тръгна преди дни но не се сетих да ти пусна едно ЛС
-
- новобранец
- Обратна връзка:
не казват защото става голям панайр там от рибари кой може кой не може там ходи.Иначе там рибата си върви доволно не съм се прибирал с по малко от 30-40 риби.И това само на бомбарда.Успех на сички.
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Днес за около 3 часа само една илария на първа буна на ботъваща бомбарда..
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Сафридите вече взеха да заминават вчерашния улов е 60 процента граца няма нищо общо с предните дни.Но виж ти може да ме заведеш на някоя градинка от твоите с попаци.Вече се обурудвах и с котва за лодкатакарид написа:Няма нищо Краси. То и без това си я моря там от преди седмица. Кажи на лс ко ще праим със сафридите ?krasi81 написа:Стиляне рибата тръгна преди дни но не се сетих да ти пусна едно ЛС

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Аз пък имам 2 котви, крайно време е да си купя и лодка 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Днес на Илия Бояджиев 5 платерини до към 10 часа на бомбардата.Тегава работа...колегите не взеха и толкоз-от едната ми страна взеха 3 от другата 2 и един карагиоз и това беше.Един сподели ,че откакто някакъв кораб онзи ден е минал оттам рибата я няма вече така както е била преди няколко дни.
май ще минаваме на сладководен...

Не просто ще сменим мястотоivalpetkov написа:Днес на Илия Бояджиев 5 платерини до към 10 часа на бомбардата.Тегава работа...колегите не взеха и толкоз-от едната ми страна взеха 3 от другата 2 и един карагиоз и това беше.Един сподели ,че откакто някакъв кораб онзи ден е минал оттам рибата я няма вече така както е била преди няколко дни.![]()

-
- новобранец
[quote="bobo_33333"]
То убаву ,ама ако можеше по плочките да ги редите,мозйкаджии такива
Браво момци
[/qu
много нагал , остаи малко и за другите бе
То убаву ,ама ако можеше по плочките да ги редите,мозйкаджии такива

Браво момци

много нагал , остаи малко и за другите бе