Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ез.Фарлоу- Лондон- Англия
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ез.Фарлоу- Лондон- Англия
Тази събота и неделя ходих на това езеро и резултата беше мн. добър- 2 шарана (9,8 и 9,5кг.), 5 платики(до 2кг) и 1 костур(но пък над кило)

-
- вече хвърля и на тежко
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
............... абе имал съм и доста валати. Просто тук шараните са хващани по много пъти и ако си гледал филмите на КОРДА, доста успешно избягват куката- обират захранката около куката, а самата стръв не я пипат и много често дори се плашат от нея.
Хубавото беше ,че повода ми беше от конец, купен от България- (0.04мм- 6.5кг)

Този е 9.8кг- уловен на топче с аромат на тигров фъстък

Този така и не го претеглих, но беше като че ли като другия. Имам кантар с рулетка- гола вода. Намокри се 2-3 пъти и вече тегли доста лъжливо та се наложи за предния шаран да поискам от комшията неговия кантар, но за този ми стана неудобно, щото на него не му пипна. Ама и той като че ли сгреши. От6ч. сутринта до към 10ч сигурно хвърли 1 кофа захранка с ракетата- ми то това шляпане........
НАСЛУКА на всички колеги
Хубавото беше ,че повода ми беше от конец, купен от България- (0.04мм- 6.5кг)
Този е 9.8кг- уловен на топче с аромат на тигров фъстък
Този така и не го претеглих, но беше като че ли като другия. Имам кантар с рулетка- гола вода. Намокри се 2-3 пъти и вече тегли доста лъжливо та се наложи за предния шаран да поискам от комшията неговия кантар, но за този ми стана неудобно, щото на него не му пипна. Ама и той като че ли сгреши. От6ч. сутринта до към 10ч сигурно хвърли 1 кофа захранка с ракетата- ми то това шляпане........
НАСЛУКА на всички колеги
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Искам да спомена за новите топчета с които лових - KG-1. На тях хванах втория щаран и всичките платики.
Купих ги замразени + дип + поп апс. Миришат много силно и бих казал- с тежка и неприятна миризма. Сториха ми се доста добри, но от тези платики не можах да ги изпробвам както бих искал. Само да сложех PVA мрежа със захранка и веднага се хващаше платика, затова през повечето време ловях само с топчета и хвърлях с прашката по 15-тина топчета до куката.
Купих ги замразени + дип + поп апс. Миришат много силно и бих казал- с тежка и неприятна миризма. Сториха ми се доста добри, но от тези платики не можах да ги изпробвам както бих искал. Само да сложех PVA мрежа със захранка и веднага се хващаше платика, затова през повечето време ловях само с топчета и хвърлях с прашката по 15-тина топчета до куката.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Вчера пак ходих на същото езеро. Резултата- 1 шаран (8кг) и 1 щука (5кг)

вечерта хванах шарана (около 20.00ч), а на сутринта реших да сменя стръвта и изключих и 3-те аларми. Извадих първата въдица и докато се занимавах с нея на втората удари. Като го приближих на 15м от брега изведнъж шарана започна да "тръска" глава и се откачи. След това разбрах че е успял да извади и оловото от клипса, което неминуемо му е помогнало да се откачи.
Около 10ч извадих и 1 щука
вечерта хванах шарана (около 20.00ч), а на сутринта реших да сменя стръвта и изключих и 3-те аларми. Извадих първата въдица и докато се занимавах с нея на втората удари. Като го приближих на 15м от брега изведнъж шарана започна да "тръска" глава и се откачи. След това разбрах че е успял да извади и оловото от клипса, което неминуемо му е помогнало да се откачи.
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- новобранец
ето на това му викам аз риболов...бравоИван-Клисура написа:Вчера пак ходих на същото езеро. Резултата- 1 шаран (8кг) и 1 щука (5кг)

"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."