Суходол?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Savatage
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Суходол?

Мнение от Savatage »

На Суходол ... на околовръстното на град Софиа в момента има доста риба. Аз лично в неделя извадих 1,25 килограмов Шаран и 4 Костура ... на една прилична големина. Нужно е само свободно време и достатъчно търпение ... Наслука !!!
silata
новобранец
новобранец

Мнение от silata »

Здравей Savatage , :) На Суходол не беше ли платено? :?: :?:
каква любов, каква целувка
прет потъващата плувка
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

и аз знам, че е платено. или по-точно има платена част ими неплатен, отделена от платената с мрежа. а при това положение близко е до ума човек да се сети къде е рибата :D
нека обаче колегата даде подробно инфо щом е ходил там скоро 8)
Savatage
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Savatage »

да платено е ... по 3 лева е... а за мръсотията много не съм съгласен, се пак го чистят всяка година!!! Има 2 части...в едната плащаш каквото си хванал на килограм , а в другата плащаш по 3 лева на 4-5 въдиcи...препоръчвам ви на дъно !!!
Гост

Мнение от Гост »

За чистота имам в предвид самата вода а не около язовира!! :wink:
Lubo
новобранец
новобранец

Мнение от Lubo »

Положението на Суходол е следното : 19.05.2004
Таксата е 10лв. (позволява 2 пръчки) и включва риба до 3кг, ако си хванал примерно 4 кг. - влизаш в другите десет и ще платиш 20лв.
Има шаран яко но от финансова гледна точка е неизгодно.

В задната част на гьола, която е отделена с мрежа таксата е 5лв. за 3 пръчки и рибата не се плаща. Там съм чувал че излиза по някой заблуден шаран, но аз лично не съм виждал. От 1/2 ден излет излязоха само каракуди по 15-тина сантиметра, и то само на дъно, защото на плувка има много дребосък и нищо не става - ама дребосък направо кука 14 му е огромна.

Костур няма и никога не е имало.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

За мен излиза, че на всеки гьол има костур.
penio
новобранец
новобранец

Сухудол

Мнение от penio »

Savatage , също ловя там преди време(около 4 месеца),хванах Шаран 4.5кг много добър беше.
penio
новобранец
новобранец

Сухудол

Мнение от penio »

Любо,да ти кажа костур има, но рядко се хваща.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Айде сега всички да ви помоля , след като ви поправих мненията на кирилица , да пишете единствено и само на кирилица и на разбираем български език, понеже е задължително и правилата на форума са такива! Всяко следващо мнение писано на латиница или тема ще ги трия. Понеже сте нови във форума и затова пиша забележка.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Колеги преди 2 седмици бях на Суходол и там освен вода нямаше нищо друго :lol:
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

Пак Суходол..... :?
И миналата година имаше такива зарибителни теми. Тогава аз отидох 3 пъти и още съжалявам! Да вярно - не съм голям рибар, нито се мисля за такъв, но от тогава като чуя за Суходол и винаги си спомням за неприятните емоции и разочарование! Ето за какво иде реч: от 3 излета 3:0 не в моя полза.... после разбрах че арендатора специално за събота и неделя започвал да изпуска язовира... иначе риба има... много .... ама не кълве! :evil: Не ми е за 5-те лева.... неприятно ми е, че ме "цакат с топла бира". А исках и дребосъка да запаля по риболова... Уви и колегите не хващаха почти нищо... а имаше доста хора, само си седяхме.... и от време на време презареждахме въдиците! Много се разочаровах от това язовирче ( подлъгаха ме точно такива теми не помня от кой сайт бяха). Иначе ми хареса... брега е полегат, сравнително чисто ми се стори и има магазинче за стръв и риболовни принадлежностти... и бира-скара имаше...
Но аз за да отида пак там не знам какво трябва да стане... ( напоример 2-3ма приятели да ме молят едновременно и тогава пак няма да отида с желанието и нетърпението с което отивам другаде... )
Оххх спирам, защото имам лична неприязан и негативни впечатления от този водоем... Може и да е прекалено не знам, може и вече да е по-добре ... Но това е моето мнение за Суходол...
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

тя темата е на 3 години ама няма нищо..
То риба има ама водата е повече.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Преди Голямите дъждове ходих 2 пъти и се по 3 шарана и кам 15 - 20 едри какакуди Жоро собственика захранва през 2 седмици някаде а като гледам инфото ви е малко старо. Насякаде е е 5 лева на Пръчка и рибата несе плаща няма от мн време 10 и 5 лева :lol: , и които мисли да ходи там няма да съжелява КЪЛВЕ :P :P :P :P аиде наслука
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

MiTaKa™ написа:Преди Голямите дъждове ходих 2 пъти и се по 3 шарана и кам 15 - 20 едри какакуди Жоро собственика захранва през 2 седмици някаде а като гледам инфото ви е малко старо. Насякаде е е 5 лева на Пръчка и рибата несе плаща няма от мн време 10 и 5 лева :lol: , и които мисли да ходи там няма да съжелява КЪЛВЕ :P :P :P :P аиде наслука
ако нещо мислите че лъжа ето вижте :o http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”