мнение за директен телескоп

Модератор: sapuna

grizzly18
новобранец
новобранец

мнение за директен телескоп

Мнение от grizzly18 »

здравейте реших да се откажа от телескопите за 10 лв и да мина по-нагоре .
Търся си 6 или 7 м телескоп до 50 лв с телескопа ще се лови мирна риба не повече от 1 кг
предложиха ми в един магазин ето тази пръчка Pokee Champion Pole Champion 6 m 5-25 g 6м 128 sm 290 g 43лв и другото ми питане е наистина ли е карбон 98% защото ми беше доста лекичък като го опънах . Приемам с удоволствие и други предложения :D
Аватар
nikodim1978
новобранец
новобранец

Re: мнение за директен телескоп

Мнение от nikodim1978 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=118&t=44129
Успех и лек ден ,аз още се чудя поради финансовото ми състояние
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Моето мнение е,ако ти позволява бюджета,да минеш на вариант 7 м.Шестицата може скоро да ти дойде къса ....
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

здравейте реших да се откажа от телескопите за 10 лв и да мина по-нагоре .
Търся си 6 или 7 м телескоп до 50 лв с телескопа ще се лови мирна риба не повече от 1 кг
предложиха ми в един магазин ето тази пръчка Pokee Champion Pole Champion 6 m 5-25 g 6м 128 sm 290 g 43лв и другото ми питане е наистина ли е карбон 98% защото ми беше доста лекичък като го опънах . Приемам с удоволствие и други предложения
Искай да ти го претеглят на електронна везна, би трябвало да имат.Според мен ако теглото отговаря за тези пари е приличен избор.А това колко процента карбон има вътре , едва ли някой знае.Колегата добре те е посъветвал за 7м, но за тези пари просто не можеш да си вземеш нещо читаво, там цените почват около 120-130 лв.Варианта е да търсиш нещо втора ръка.Аз си взех Еврохолд Сектор на 7 м и съм доста доволен той също тежи 290 гр.Лично за мен това е пределното тегло, за такава въдица.Също така ако нямаш опит по добре започни от 6м , аз от 5 скочих на 7 м и честно казано отначало ми беше много криво, особено като трябва да вадя едра риба с кепа в другата ръка.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
grizzly18
новобранец
новобранец

Мнение от grizzly18 »

добра идея да го претегля даже ще си взема моята бижутерска везна да е по сигурно :D ще изчакам още няколко дена за други предложения и ако не, се засилвам за телескоп, билет и към рибата покраи Русе :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”