Пресевните на с.Ягода (Стара Загора)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Whiplash
новобранец
новобранец

Пресевните на с.Ягода (Стара Загора)

Мнение от Whiplash »

Здравейте на всички! Искам да попитам как стоят нещата на пресевните в село Ягода, тъй като ми предстои ходене идния уикенд и ще се радвам ако някои сподели за условията в момента там. Аз съм на 16 и сам без собствен транспорт и с приятелите единствената ни възможност за лесен достъп до риболов е село Ягода.. поне само за това знам в близост до Стара Загора. Та много ще ви бъда благодарен за каквато и да е информация за мястото.
eenergie
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Пресевните на с.Ягода (Стара Загора)

Мнение от eenergie »

Последно ходих на Ягода преди 2 седмици, но тогава бяха разрешени само затворените пресевни излизаше червеноперка и някои друг кефал иначе сега на другите пресевни трябва да излиза платика и морунаж, но не съм ходил още.
Щом сте без транспорт може да пробвате и на езерото до Старозагорските бани.
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

На загорка езерото ще си направите кефа...хич не се блъскайте на тия пресевни!Вземети си бяло червейче и сладка царевичка и на плувчица с тънка линийка,излизат каракудки червенопери и шаранета...ама шаранчетата да ги пускате обратно да си пораснат :)
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Добре дошли колеги.На откриването бях на с.Зимница след селото.Риболова беше повече от добър .Започна с уклеи ,червеноперка,костури и каракуда.Е имаше и бебе соме ама си живее във водоема.Повече подробности в БГКАРПМАНИЯ. :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Whiplash
новобранец
новобранец

Мнение от Whiplash »

Мерси за баните ще го пробвам 100% не сам ходил до сега там а мястото доколкото сам виждал от снимки е супер готино... ако не за риболож то поне за пикник в компанията на някоя старозагорка и на някоя и друга Загорка :D. А за езерото Загорка аз дори живея на около 15 мин от него, но някак си не сам свикнал да ходя там за риба по всякакви други поводи да.. но ми е странно като място за риболов. А ще може ли някой да ми предложи на коя пресевна да отида и някое сгодно местенце кадето се свартат рибоците ? :) Тъй като колегата по горе спомена за платики много бих искал да разбера в коя пресевна се намират тези рибета.. тъй като до сега не сам хващал платика на с. Ягода но и далеч не сам обиколил вси4ки пресевни там. :)
Последно промяна от Whiplash на Сря Юни 08, 2011 7:21 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ми като си решил, не се разколебавай където да отидеш по пресевните все ще ти даде дребно бабушка уклеи и каракудки пък може да си късметлия и нещо по така да си хванеш иначе като природа си е баш за излети така че избираи на място някоя дебела сянка и наслука :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Whiplash
новобранец
новобранец

Мнение от Whiplash »

хаха мерси Skorpi.. много точен савет най вероятно ще го последвам :D но пък ако и закачи някоя рибка еи така за удоволствие.. още по добре :)
ilies1
новобранец
новобранец

Мнение от ilies1 »

MITAKA_STZ написа:Добре дошли колеги.На откриването бях на с.Зимница след селото.Риболова беше повече от добър .Започна с уклеи ,червеноперка,костури и каракуда.Е имаше и бебе соме ама си живее във водоема.Повече подробности в БГКАРПМАНИЯ. :drinkers:
И ние бяхме там на откриването с компания.Много каракуда,уклей,червеноперка,костур-рядко излизаше.Изкарахме чудесно.Тъй че като си решил-напред!
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Здравейте колеги! Някой има ли скорошна информация за пресевните ( Ягода, Шаново, Зимница ) къде, какво, как. Тази седмица се каня да разпъна палатката за два дена та ме интересува на къде да се насоча, по важното в тая жега е да има хубава сянка. Ако някой може да сподели ще съм благодарен :wink:
Stelian
новобранец
новобранец

Мнение от Stelian »

В събота бях на затворената под Шаново - резултата плачевен - дребни бабки, костури и най-интересното на фидера на около 40 м - слънчаци на бял. На дълбачката ( по-долния гьол) местата бяха заети от рано но и там колегите не бяха доволни - епизодични дребни платички и морунаж. Иначе на дълбачката - на пресечения път има добри места със сянка за палатка но се заемат още от петък - миналата седмица имаше дори каравана за 3 дни. На Ягода чух, че вадели платики по около 0,5 кг. но жегата там е голяма и няма много сянка. На големия гьол под този на дълбачката има добри полянки с дървета откъм Дъбовския бряг но като риба нямам инфо какво излиза. Поздрави.
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Stelian написа:В събота бях на затворената под Шаново - резултата плачевен - дребни бабки, костури и най-интересното на фидера на около 40 м - слънчаци на бял. На дълбачката ( по-долния гьол) местата бяха заети от рано но и там колегите не бяха доволни - епизодични дребни платички и морунаж. Иначе на дълбачката - на пресечения път има добри места със сянка за палатка но се заемат още от петък - миналата седмица имаше дори каравана за 3 дни. На Ягода чух, че вадели платики по около 0,5 кг. но жегата там е голяма и няма много сянка. На големия гьол под този на дълбачката има добри полянки с дървета откъм Дъбовския бряг но като риба нямам инфо какво излиза. Поздрави.
Благодаря колега за информацията но лошото време ме отказа от палатката и два дена подред ходих на Копринка, горе долу доволно но имаше доста вятър и ловх само на дъно :wink: Благодаря още веднъж че за три дена поне един колега ми даде инфо за водоема, на слука :D
Аватар
FishMaster
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FishMaster »

На На 09.07.11 г. бях Ягода от северна страна на пресевната, вадеха се платики до около 0,8 кг. но жегата там е голяма и няма много сянка. Също излизаха едри баби и средни морунажи само на бял на плувка.Поздрави.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”