Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Аз нормативните актове съм ги чел и от както се помня гребния канал и гърлата винаги са били в списъка с разрешените водоеми.Това че на някой хора не им оттърва да са и са взели съответните мерки за тази година, за да може всячески да се ограничи достъпа до там е друг въпрос.А всичките риби които съм ги хванал там, съм ги пуснал обратно.
А пък там има и едни други бракониери, не такива като мене, дето си пускат сари и залагат мрежи по всяко време не само през забраната и като им закачиш сарата дето е опъната напреки на брега скачат на бой
А пък там има и едни други бракониери, не такива като мене, дето си пускат сари и залагат мрежи по всяко време не само през забраната и като им закачиш сарата дето е опъната напреки на брега скачат на бой

НЕ знам ти какво четеш ама аз ако искаш мога да ти обясня кой бракониерстваЮри Върбанов написа:иshtilio написа:Да, разрешена е ,тя никога не е била забранена ама от камионите има толкова прах, че ставаш като миньор.
Напротив!Тази година,както знаете орязаха много разрешените места и Гърлата също бяха включени в забранените водоеми през размножителния период!По-добре четете нормативните актове,че като гледам темата бая сте бракониерствали!

Туй риболова не е за мен 

коолеги даите някакво предложение за някой платен край ямбол на който да се накефя на някой шарко
Питово, Дражево, Иречеково.Нямам прясно инфо, но на всеки един от трите рано сутрин или привечер със малко царевица имаш големи шансове.kanev000 написа:коолеги даите някакво предложение за някой платен край ямбол на който да се накефя на някой шарко
мерси колега тоя язовир в иричеково къде се намира че там не съм ходил а пък за дражево не сам и чувал за платен
Някой с прясно инфо за Генерал Инзово или Роза платените ?
В неделя мислим да отскочим до един от двата за няколко часа ,кой ще ми препоръчате
В неделя мислим да отскочим до един от двата за няколко часа ,кой ще ми препоръчате
Последно промяна от lamerando на Сря Юни 08, 2011 7:57 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
здрасти колега през цялата забрана ходихме само там.без риба и по точно шаран,нито един път не се прибрахме.рано сутрин в шаварите по ъглите на язовира.на сладка царевица или на малко рибче.след като влезеш в иричеково втората в ляво.хващаш пътя за стралджа.на 200 метра след селото се намира язовира.за 2 лева такса хвърляш колкото такъми имаш.всичко е супер и кефа е на мах.но за шарана( ако вземаш де, да знаеш че има лек дъх).наи големите са до 3 кг.kanev000 написа:мерси колега тоя язовир в иричеково къде се намира че там не съм ходил а пък за дражево не сам и чувал за платен

уникат-без дубликат!!!
мерси за инфото колега ще го пробвам задължително и ще споделя как е минал риболовът
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги как е положението по реката ... ако някой е ходил към Срем , Коневец , Елхово , Ханово или Тенево нека сподели какви риби излизат 

Излизат най-вече червеноперки в несвяс по скоро бракониерите трее да питаш те ще ти дадат по подробна информация.Ето малко снимки от колегите от Бургас който си посещават доста реката към Даркая http://ivo6a.com/index.php?topic=9.msg558#msg558
Фен клуб СЛЪНЧЕВКА
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, чух че излизат хубави платики на Гърлата, някой може ли да даде малко повече инфо?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Малко снимки от вчерашния риболов по Тунджа.
- Прикачени файлове
-
- IMG_0680-1.JPG (63.49 KiB) Преглеждано 1277 пъти
-
- IMG_0678-1.JPG (53.2 KiB) Преглеждано 1277 пъти
-
- IMG_0675.JPG (72.61 KiB) Преглеждано 1277 пъти
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Браво Дака, сериозен си.Имаш ли мерки на по-голямата.Къде удари ?!
Последно промяна от shtilio на Вто Юни 14, 2011 8:39 pm, променено общо 1 път.
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Имам баце,4.6кг улових я на любимия Коневец-Мепс Аглия 4 

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На един език си говорите с речните хищници, Дака, кефиш! Давай все така 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;