Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Добрата новина
Модератор: dantho.mihov
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добрата новина
Решил съм да посветя този пост на екипажа на LZ-CAV , на брат ми Александър Димитров и колегите авиатори ,които рискувайки живота си успяха да спасят пленения преди месец латвийски екипаж на Ми-8 в Судан ....това са хората ,които ще срещнете по улицата ,но няма да разпознаете ,това са хората ,за които няма да чуете по телевизията ,това са хората ,които няма да прекарат Коледа сред семействата си ,тъпчейки се с пържоли ,това са хората отишли в едно от най-невралгичните места на света ,за да го направят едно по добро място ...

та понеже празници идват и идва време за равносметка нека всеки се замисли помогнал ли е на някой през изминалата година и ако не е дали не може да направи нещо по въпроса...
ето малко снимки ,за да се види ,че българите не сме всъщност чак толкова зле колкото се изкарваме ...имам доста по натуралистични снимки ,които за сега няма да качвам

айде, лека вечер и весели празници на всички и си спомнете за тези снимки когато заседнете на празничната вечеря или изхвърлите остатъците от нея в кофата

та понеже празници идват и идва време за равносметка нека всеки се замисли помогнал ли е на някой през изминалата година и ако не е дали не може да направи нещо по въпроса...
ето малко снимки ,за да се види ,че българите не сме всъщност чак толкова зле колкото се изкарваме ...имам доста по натуралистични снимки ,които за сега няма да качвам

айде, лека вечер и весели празници на всички и си спомнете за тези снимки когато заседнете на празничната вечеря или изхвърлите остатъците от нея в кофата

Последно промяна от czd на Съб Дек 18, 2010 8:51 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Добрата новина
Хубава тема, Коледна !!!czd написа: та понеже празници идват и идва време за равносметка нека всеки се замисли помогнал ли е на някой през изминалата година и ако не е дали не може да направи нещо по въпроса...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ако са на негърки по монокини - качвай смело!czd написа:...имам доста по натуралистични снимки ,които за сега няма да качвам![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- pacho109
- сериозен играч
Като става въпрос за летците,за мен са хората най-близо до БОГА-в буквален и преносен смисъл

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- научил се да хвърля
Новината е повече от добра! Трима български МЪЖЕ се завърнаха живи и здрави.
Доколкото разбирам, lzd, единия от тримата освободени пилоти е твоя брат.Радвам се, че лошите за вас моменти са вече минало.
Доколкото разбирам, lzd, единия от тримата освободени пилоти е твоя брат.Радвам се, че лошите за вас моменти са вече минало.