Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

с.Пъстрово-Ст.Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
с.Пъстрово-Ст.Загора
Колеги,моля за прясна информация на условията и слуката в момента.Предварително благодаря!
- bokatasz
- новобранец
Re: с.Пъстрово-Ст.Загора
Колега ,условията са 10лв такса и 3кг риба си взимаш от видове шаран и амур ако излъжеш от тези разновидности де. Другото е бонус кефал и каракуда. Последно като ходех излизаше кефал на прожина на сладка царевица. Другото се е до късмет
. До природа и чист въздох няма равен този язовир 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да добавя само и сомчетата.Дано да станат сомове де.

Където качеството е от значение!
вчера бях там, много каракуда и кефал на царевица и бял червеи до самия браг. имаше около 10-на човека, никои не извади нещо по голямо ... иначе шарана играе на повърхноста има риба просто можеби не се храни още....
Колеги шаранчета излизат ама си иска чакането на плувчица с тънка линия. Ние бях там в неделя и хванахме 3. Шаранчетата са около 2 килограма.
ми аз бя с 0.16 от тва колко по тънко за шаран
просто си имал слука браво , явно всеки водоем си има навици иначе има доста големи шарани там.........

-
- новобранец
колеги пътя до там как е,може ли да се иде с кола в дъждовно време?
пътя е повече от ужасен тряа неква джипка или по висока кола песъкливо е не може да се закъса ама катериш по камънаци
На 24 .06 Бяхме там с един авер да ми го покаже. Audi 80 сравнително лесно взе разстоянието до там без особенни опасности от опиране по камъните, но и опит в шофирането е за предпочитане. Природата е наистина най красивото нещо на този язовир. Улова беше слаб и за 4 часа се измамиха само 2 шаранчета по 300 и 400 гр. на пружина с царевица. Кълването беше много активно но рибите се спускаха на захранката върху пружината а не на стръвта до нея.pavlov написа:пътя е повече от ужасен тряа неква джипка или по висока кола песъкливо е не може да се закъса ама катериш по камънаци
В допълнение: Тази година за първи път разрешават риболова там и наистина има риба но иска търпение и по дълъг излет. Вечер е забранено да се лови но позволяват къмпингуването. Последното не съм го проверил но и това ще стане.
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Kолеги,някой скорол да е ходил натам,че тази много стара информация-от 2 години 

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
-
- новобранец
има ли някой информация сега може ли да се лови на пъстрово
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Да изтупам прахта от още една стара тема във форума. Лошо нещо излезе тоз Фейсбук, колко бели направи
На язовир Пъстрово имах няколко излета, дребна риба има за залъгване. Изключително труден път за нормален лек автомобил, но това не е нещо ново за тези, които са го посещавали, само където е станал още по-труден... В клипчето съм снимал риболов до 3:54 мин. По-нататък до края на видеото е водоема, за релакс 
https://m.youtube.com/watch?v=RUPyFgt3tPo&t=548s
https://m.youtube.com/watch?v=RUPyFgt3tPo&t=548s
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!