Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Пред Ной за около два часа надвечер от двама рибо-хващача

За да поискаш, трябва да дадеш
Ами това е положението надвечер и вечер си дава в пъти по-добре от сутрин ,освен ако не си пипнал сериозен пасаж през останалата част от деня..........стара истина
..................Оня ден го направих по рецептата на Мънцони с кисело мляко и чесън (подлучени)по стечение на обстоятелствата вечеряхме с тях снощи .......убийство след два дни в хладилника по-готини станали с бяло вино лед и лимон .........мани мани 

Здравейте
Най сетне и аз сефтосах сафридака
Вчера 07/06 от 09.30 до 13.00 часа между Траката и Дружба имах само 20-тина рибета
Почивка от 13 до 15 часа и от 15 до към 18.30 на същото място около 4 кг мешено - едро и дребно (или по-скоро средно
) Чепаре - мешено - юрдек и щъркел с малко зеленикаво ламенце
Дълбочината не знам? без сонар съм - но на око около 10-12 метра! Имаше много лодки пред Траката след обяда! Успех на всички 

Последно промяна от nov на Сря Юни 08, 2011 3:26 pm, променено общо 2 пъти.
И аз направих сефтето на сафрида за тази година,вчера след обяд от 18 до 21 чс. около килограм, и полвина.
Бях пред Траката и после на писател пред ной , горе долу даваше ама измъчена работа.
Бях пред Траката и после на писател пред ной , горе долу даваше ама измъчена работа.
nov написа:ЗдравейтеНай сетне и аз сефтосах сафридака
Вчера 07/06 от 09.30 до 13.00 часа между Траката и Дружба имах само 20-тина рибета
Почивка от 13 до 15 часа и от 15 до към 18.30 на същото място около 4 кг мешено - едро и дребно (или по-скоро средно
) Чепаре - мешено - юрдек и щъркел с малко зеленикаво ламенце
Дълбочината не знам? без сонар съм - но на око около 10-12 метра! Имаше много лодки пред Траката след обяда! Успех на всички
vina78 написа:И аз направих сефтето на сафрида за тази година,вчера след обяд от 18 до 21 чс. около килограм, и полвина.
Момчета,разменяйте си телефонните номера и потдържайте връзка,така ще знаете къде е избила рибата,сложете си по една снимка на аватарите и така ще се познавате в морето

vina78 при тази сеч която беше снощи пред Ной трябва да се замислиш за цвета на чепаретата или за номера на куките ............Поздрави

За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами не се ли засякохме,и ний въртяхме около Траката и двореца ?nov написа: Вчера 07/06 от 09.30 до 13.00 часа между Траката и Дружба имах само 20-тина рибета![]()
Тошето е писал за чепарето........

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами мисля че ДаКИРО написа:Ами не се ли засякохме,и ний въртяхме около Траката и двореца ?nov написа: Вчера 07/06 от 09.30 до 13.00 часа между Траката и Дружба имах само 20-тина рибета![]()
Тошето е писал за чепарето........

Колеги, някакво инфо за следобедния риболов ще пуснете ли
че менен бричката ме изненада неприятно и не можах да се добера до моренцето 

- КИРО
- Обратна връзка:
Като гледах камерите след обяд,мисля че
всички са напуснали морето.
мммм дааа! ветровито бешеКИРО написа:Като гледах камерите след обяд,мисля че

- КИРО
- Обратна връзка:
nov написа:мммм дааа! ветровито бешеа морето вероятно неподходящо за риболов, но аз все пак да попитам
Утре проверка задължително

КИРО написа:nov написа:мммм дааа! ветровито бешеа морето вероятно неподходящо за риболов, но аз все пак да попитам
Утре проверка задължително
А може ли адреса, че аз все се доверявам на sinoptik.bg и виждам коренна разлика с това което си копирал от.....?

-
- научил се да хвърля
Мисля , че е от gismeteo.runov написа:А може ли адреса, че аз все се доверявам на sinoptik.bg и виждам коренна разлика с това което си копирал от.....?

А пък тия sinoptik как лъжаат

За жалостГеорги Вутов написа:Мисля , че е от gismeteo.runov написа:А може ли адреса, че аз все се доверявам на sinoptik.bg и виждам коренна разлика с това което си копирал от.....?![]()
А пък тия sinoptik как лъжаат![]()