Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
някъкво инфо за 777, колеги ?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
колега съмнявам се че някои вече ходи по платениwassim написа:някъкво инфо за 777, колеги ?

риба се лови на всякаде даже малко по нагоре Трънския е пуснал снимки и инфо къде да си начешаш крастата

Здравейте колеги бих искал да ми кажете каде мога да отида със семейството на бонгало за някои ден около софия че сам без кола благодагя ви ако може и някакви ценички и телефон успех и наслука на всички.

- yaata
- фен клуб-скобар
ben_lyusien написа:колега съмнявам се че някои вече ходи по платениwassim написа:някъкво инфо за 777, колеги ?![]()
![]()
![]()
риба се лови на всякаде даже малко по нагоре Трънския е пуснал снимки и инфо къде да си начешаш крастата
Абе колега ти не се съмнявай толкова. Лично аз ходя само на платено, а и много хора го правят - мизерията и безрибието по другите водоеми ми е омръзнало отсекъде.Нищо лично иначе - всеки ходи където му е кеф, нали. Поздрави.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Хора от някъде дочух ,че на Богров(платеното) и другите платени рибарници пускат мрежи според мен това е невъзможно според вас вярно ли е 

Викат ми Николаев 

И аз съм така ,а и понякога мога само вечер и 777-ците са ми много удобен водоем.yaata написа: ... Лично аз ходя само на платено, а и много хора го правят ..
колеги ето ви инфо за 777 http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 7&start=75 с мой снимки и на други колеги аз сум много доволен 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега, без да се обиждаш, но нормален човек може да си отговори сам на този въпрос, без да пуска два пъти този въпрос.zaribanask8 написа:Хора от някъде дочух ,че на Богров(платеното) и другите платени рибарници пускат мрежи ,според мен това е невъзможно, според вас вярно ли е
Но така и ли иначе вече пиша, ще ти кажа аз какво мисля.
Всички платени имат два вида статути;
Първия е "спортен риболов", Богров е типичния пример.
Дадения човек , взима под аренда дадения водоем който е тотален кенеф, тотално обезрибен и го превръща в нещо, в което даден човек се кефи и си плаща.
Тоест, исчистил е дъното, около него, напълнил го е с риби повечето трофейни които не се продават (това го прочети два пъти), създал е нещо което го няма вече в природата.
А ти питаш за мрежи колега, кажими нете ли е напекло, А.........
Вторите по вид платени са със статут "полу спортен", ела прави каквото си искаш и вземи колкото искаш.
Там също се иска оборот, не може днес да си хванат 50 човека по две шаранчета , а другия и по другия път от 50 човека само 5 хванали. Естествено, няма да стъпат там повече.

ПП: това нямаше да го има в нормална държава, нито платени, ното днес на гошо му е вързало и хванал 20 щуки и си ги замразил, и прочие.
А за бракониери и Белене е тясно.
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ааа ми нес 2 пъти в даскало се одарих с ръба на отворен прозорец и може малко да сем...qno_zloo написа:Колега, без да се обиждаш, но нормален човек може да си отговори сам на този въпрос, без да пуска два пъти този въпрос.zaribanask8 написа:Хора от някъде дочух ,че на Богров(платеното) и другите платени рибарници пускат мрежи ,според мен това е невъзможно, според вас вярно ли е
Но така и ли иначе вече пиша, ще ти кажа аз какво мисля.
Всички платени имат два вида статути;
Първия е "спортен риболов", Богров е типичния пример.
Дадения човек , взима под аренда дадения водоем който е тотален кенеф, тотално обезрибен и го превръща в нещо, в което даден човек се кефи и си плаща.
Тоест, исчистил е дъното, около него, напълнил го е с риби повечето трофейни които не се продават (това го прочети два пъти), създал е нещо което го няма вече в природата.
Вторите по вид платени са със статут "полу спортен", ела прави каквото си искаш и вземи колкото искаш.
Там също се иска оборот, не може днес да си хванат 50 човека по две шаранчета , а другия и по другия път от 50 човека само 5 хванали. Естествено, няма да стъпат там повече.
ПП: това нямаше да го има в нормална държава, нито платени, ното днес на гошо му е вързало и хванал 20 щуки и си ги замразил, и прочие.
А за бракониери и Белене е тясно.

Викат ми Николаев 

Инфо от Искара-язовира на откриването от филмовата къща,на рила има още сняг и водата е студена,рибата не е хвърлила хайвера все още,дори уклея пуска хайвер,като го стиснеш в ръката
кълват дребни бели риби и такива сомчета на бял-да ги пускате да пораснат
.Реката снимана от моста на Мечката
Другото,500 човека около мен-в залива се извадиха на влачене и от брега-около 30 бели риби общо
Атака от ляво
атака от дясно

Риболовци.
Тука специални благодарности на Митко от СОТА за бързата помощ,клетвите ни стигнаха и нас
,ама след половин положението беше овладяно
е къде закъсахме-на 50 метра от майстора

Риболовци.
А добър ден от мен с компанията мислиме да направиме 1 нощувка на яз.Искър тааа реших да се косултирам и с вас можели да ми покажете с Google Earth каде е най удачно да опънеме сергийте и палатките тъй като за 1-ви път ще нощуваме на искър
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колко дни, ако е за един ден винаги избирам местата след Щъркела, има едно място , викам му Випа, след щъркела 4-тата отбивка.
Ловя от 23:00 до 04:00 само големи платики и каракуди тук там някой сом(че) и бели ама скоро не съм хващал.
Мястото се пада , виж 4-тата снимка на Люсиенн тази с джиповете, точно между 2-я и 3-я джип отсреща.
Ама доста пъти е заето, но има място.
Ловя от 23:00 до 04:00 само големи платики и каракуди тук там някой сом(че) и бели ама скоро не съм хващал.
Мястото се пада , виж 4-тата снимка на Люсиенн тази с джиповете, точно между 2-я и 3-я джип отсреща.

Мислиме Петък да отидеме и събота вечерта да си ходиме ,но бих те помолил за снимчица от Google Eartha ,че за мене Искъра е тъмна индияqno_zloo написа:Колко дни, ако е за един ден винаги избирам местата след Щъркела, има едно място , викам му Випа, след щъркела 4-тата отбивка.
Мястото се пада , виж 4-тата снимка на Люсиенн тази с джиповете, точно между 2-я и 3-я джип отсреща.![]()

Е сега ми е по свободен компа,и да си продължа-монолога
Та тръгнахме в петък следобяд-защото инфото беше че вали през половин час.Стигнахме на филмовата къща,и на обръщалото се счупи колесара.Митко от сота-до тогава не го познавахме,веднага помогна човека,звънна на една вила и след 20 минути електрожена го докараха.Свърши работа голяма за 10 минути-и не иска пари-нищо няма да ми давате,дайте на човека с електрожена един 5лв
Гледам и не вярвам,оправи ми настроението.Настанихме се при едни познати на носа
С внимание към детайлите-сървайвър
Нагласихме тента и една палатчица иглу,и почивка хапване и спане е тука на открито под тентата,родобско одеяло една шуба отгоре-и лягане с дрехите,че вечерта беше хладна
Сутринта на откриването,още преди 6 часа сефте,маломерка бяла
После мъртвило,фидерите мълчат-3 броя.Тролинга беше,още в мъглата-нищо не се види-30 лодки поне,кълвеха дребни сулки и някоя кило 2 случайно-ние капо класик
още малко снимки от мястото,играта беше уклей и костур
дребни таралежи на фидера
Запознахме се със семейството на Дани-бъдещата сомска звезда,много готини хора-държиме връзка по телефона лови добре,беше хванал 4-5 бели по кило на влачене с електромотора,и новата му лодка,има си и кльонк,трябва му само парашут и е в боя за големия сом
вчера е хванал едно 2-3 кила,на рибе от брега,та това е за сега,очаква се раздвижване на темата,лятото е дълго има време.
Последната снимка показва един плиткаж,къде дава рибата-по топло е,и през седмицата е празно.Наслука и живи и здрави на колегите 

Риболовци.