Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Някой въртял ли е тази:Corcast 8PiF Super Jet Match?
Модератор: sapuna
Някой въртял ли е тази:Corcast 8PiF Super Jet Match?
Здравейте колеги. Ще сменям макарето на мача и съм се огледал ето в тази:
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... ing_type=4
размер 3000
Някой ползва ли я, интересува ме най-вече аванса как се държи?
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... ing_type=4
размер 3000
Някой ползва ли я, интересува ме най-вече аванса как се държи?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Re: Някой въртял ли е тази:Corcast 8PiF Super Jet Match?
купувай аванса и е екстра пък и корморан почти нямат лоши макари
- mitiogt
- ще става разбирач
аз на корморан хубава макара ,скоро , не съм виждал , моя съвет е да пробваш другаemko68 написа:купувай аванса и е екстра пък и корморан почти нямат лоши макари
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Шимано, по-горния клас. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ползвам спининговия вариант.Приятна макара не мие правила проблеми.
Всичките ми макари са Корморан общо 5 броя.Всяка фирма в ниския си клас има издънки.Според мен!mitiogt написа:аз на корморан хубава макара ,скоро , не съм виждал , моя съвет е да пробваш другаemko68 написа:купувай аванса и е екстра пък и корморан почти нямат лоши макари

Където качеството е от значение!
Ей така най-обичам. Що си мислиш, че ако можех да си позволя да си взема по-горен клас шимано или дайва щях да гледам корморана. Привлече ме широката и плитка шпула,а и имам по-стария вариант, но не съм доволен кой знае колко. Питам конкретния модел дали някой го е ползвал и както казах интересува ме аванса как се държи.qno_zloo написа:Шимано, по-горния клас.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
не казвам че корморанчето е лошо но за тея парички можеш да се побереш и в шимано мисля че съм ясен не казвам най доброто но има хубави макарички на ШИМАНО болото си въртя с нексхаве.УСПЕХ

- mitiogt
- ще става разбирач
Кой модел са твойте , колега , защото аз от новите модели и висок клас, дето да си прави парите не съм виждалdidopoli написа:Всичките ми макари са Корморан общо 5 броя.Всяка фирма в ниския си клас има издънки.Според мен!
Любими Риболовни сайтове:
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
3 броя от тези-BIG BOSS UK CARP 10PI 1 брой BIG Ben UK CARP 10PI и както споменах спининговия corcast 8piF

Няма вкарване на влакно под шпулата както се твърди от много колеги.Проблен съм нямал с нито една от тях.Отварял съм ги и съм ги смазвал.

Няма вкарване на влакно под шпулата както се твърди от много колеги.Проблен съм нямал с нито една от тях.Отварял съм ги и съм ги смазвал.

Където качеството е от значение!
Проблемът с вкарването на влакното го има при 4Pif - имам я, а и аванса й хич не е плавен, но пък шпулата няма равна, четох мнения на колеги за 8Pif в един западен форум, в общи линии са много доволни, особенно от теглото й, много лека била, обаче се колебая заради недостатъците, които споменах при по стария модел. Най-вероятно или ще се разходя до майсторски риболов или ще им звънна по телефона да ги поразпитам 

Не съм съгласен колега, в този ценови клас Шимано с нищо не превъзхождат корморана.Ivo_Ivanov написа:не казвам че корморанчето е лошо но за тея парички можеш да се побереш и в шимано мисля че съм ясен не казвам най доброто но има хубави макарички на ШИМАНО болото си въртя с нексхаве.УСПЕХ![]()
![]()

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Извиниме, искал съм да напиша в ниския клас на Шимано, тея с новите шпули.topsoft написа:Ей така най-обичам. Що си мислиш, че ако можех да си позволя да си взема по-горен клас шимано или дайва щях да гледам корморана. Привлече ме широката и плитка шпула,а и имам по-стария вариант, но не съм доволен кой знае колко. Питам конкретния модел дали някой го е ползвал и както казах интересува ме аванса как се държи.qno_zloo написа:Шимано, по-горния клас.
Имам Ексейдж 3000 от новите и предимно го ползвам за фидер, все още държи на изкъсо Богровските торпеда, кушувах го зимата на 100лв. от ДиЕм фишингсега май е на 115лв.
ПП: в даден момен мо идва тежеста нанагорно, но неми пука да се чупи, иначе ме радва как истрелва кошницата от водата при вадене на хранилка.

И в крайна сметка се оказва, че никой колега не я е тествал в реални условия?

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тествал съм долната и да ти кажа,негативи не откривам:

Предполагам така ще е при тази реплика,която показваш!

-
- научил се да хвърля
Точно с тази имам 10-на спинигови излета -много плавен ход но вкарва конеца под шпулата и след 10-я риболов и се прецака стоп лагера.Взех си Шимано Техниум и приключих.sapuna написа:Тествал съм долната и да ти кажа,негативи не откривам:
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е това са думи....nqkoi200 написа:
Точно с тази имам 10-на спинигови излета -много плавен ход но вкарва конеца под шпулата и след 10-я риболов и се прецака стоп лагера.Взех си Шимано Техниум и приключих.
Честито.