Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Споделете инфо за ТЕЦ Марица изсток 2
Модератор: sapuna
- kosatkata
- ще става разбирач
Как така такса не се събира.Това не мога да го повярвам.Аз не съм ходил там ама мислех да отида и това много ме озадачава.Или наистина са изловили рибата или ти си минал някак между капките та не са ти вземали парите.И още нещо.Това дето го пише колегата за тези уловени риби тогава дали е истина.И ако язовира е със статута на държавен това значи ли че вече може да се влачат въдиците с лодки защото от четеното от мен за водоема знам че трябва да се покрива дистанция над 150м. а пък не ми се плува.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
здраевйте колеги,
лошо е за мен , че с бележките не мога да докажа на колегата sapun дали се сабират такси или не> не са у мен < . такса на бариерата си вземат. но доколкото съм запознат с психиката на рибаря в това число и аз падам , нормално е да не вярваш. за мен лично е подобре да вземат такса и да не се позволява на недобросъвесни рибари да тарашат водоема. има си рибари с мрежи но дори и те се съобразяват с опредемени правила. според мен таксата трябва да е 10 лв. защото това е уникален водоем. ако няма необходимото количество риба , амур и толостолоп то водоема няма да е в състояние да захранва централата с охладена вода . в момента е пълно с дребен амур.
лошо е за мен , че с бележките не мога да докажа на колегата sapun дали се сабират такси или не> не са у мен < . такса на бариерата си вземат. но доколкото съм запознат с психиката на рибаря в това число и аз падам , нормално е да не вярваш. за мен лично е подобре да вземат такса и да не се позволява на недобросъвесни рибари да тарашат водоема. има си рибари с мрежи но дори и те се съобразяват с опредемени правила. според мен таксата трябва да е 10 лв. защото това е уникален водоем. ако няма необходимото количество риба , амур и толостолоп то водоема няма да е в състояние да захранва централата с охладена вода . в момента е пълно с дребен амур.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
обещавам при следващ излет да си водя и снимачен екип. незная дали в този сайт може да се побликува но във vbox7 може. който желае може да заложи дали ще хвана или не. а срециално за sapina моето предложение е 200 лв. 3 въдици с поедна кука и захранка помой избор. за 12 часа. разпъвам и храня с корабче. мястото аз избирам както и деня.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
sapIna и аз не го знам кой е!
А и да бях аз-комар се играе с късмет,а аз с късмета си не се бъзикам!
val,приятелче,не се заяждам ни най-малко.Просто постоянно получавам информация за любимия си водоем/от доверени хора/ и твоите успехи са ми малко странни.Не може да играят постоянно и вече законно мрежите,и да се лови както едно време.Правя го единственно с цел,да получаваме достоверна информация.На теб ти е близко,но има хора,които бият 500-600км за един излет.Как да тръгнем в петък,като знам че няма смисъл.Не 6лв,а 60лв да стане талона-през туй ми,че оттатъка.Навия ли си на пръста,никой и нищо не може да ме спре!Така че,ще те помоля като идеш следващия път,да не се чувстваш като състезател,който покрива квалификационни норми,а да се разходиш до бариерата и да поразпиташ кое как стои!Пак казвам-топлото вече е държавна собственност!
Успех и НАСЛУКА!!!

val,приятелче,не се заяждам ни най-малко.Просто постоянно получавам информация за любимия си водоем/от доверени хора/ и твоите успехи са ми малко странни.Не може да играят постоянно и вече законно мрежите,и да се лови както едно време.Правя го единственно с цел,да получаваме достоверна информация.На теб ти е близко,но има хора,които бият 500-600км за един излет.Как да тръгнем в петък,като знам че няма смисъл.Не 6лв,а 60лв да стане талона-през туй ми,че оттатъка.Навия ли си на пръста,никой и нищо не може да ме спре!Така че,ще те помоля като идеш следващия път,да не се чувстваш като състезател,който покрива квалификационни норми,а да се разходиш до бариерата и да поразпиташ кое как стои!Пак казвам-топлото вече е държавна собственност!
Успех и НАСЛУКА!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
моля колегата да разясни по подробно горното си изказвоне щото нещо не ми стана ясно защо да не може да захранва централата с хладка вода като няма риба !val написа:....... ако няма необходимото количество риба , амур и толостолоп то водоема няма да е в състояние да захранва централата с охладена вода .....
впрочем към настоящия спор нямам отношение но много ми е любопитно аджеба взеха ли на Нончо топлото или не са

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
нека се поясня,
има ли водоем в страната кадето прираста на риба да е толкова голям без да се хвърля храна.
през ден се изважда по тон риба и така без почивка. само ние рибарите храним във водоема.
за по непосветените , това е бизнес за много пари на малка група хора. познайте кой е готов да се откаже от тези папи.
когато във водоема имаше много риба колеги ловяха поголовно десетки килограми и не мислеха за днешния ден. само че от миналото лято дойде деня за разплата. сабират таксите и никой нишо. така беше и на откриването . та така кой не познава водоема да пита или да си стои валат.
има ли водоем в страната кадето прираста на риба да е толкова голям без да се хвърля храна.
през ден се изважда по тон риба и така без почивка. само ние рибарите храним във водоема.
за по непосветените , това е бизнес за много пари на малка група хора. познайте кой е готов да се откаже от тези папи.
когато във водоема имаше много риба колеги ловяха поголовно десетки килограми и не мислеха за днешния ден. само че от миналото лято дойде деня за разплата. сабират таксите и никой нишо. така беше и на откриването . та така кой не познава водоема да пита или да си стои валат.
-
- и господ не е толокова добър
Колеги този водоем е любим за риболов на много хора,с изключение на боклуците по брега.За това не се карайте а кажете истината.val нали си местен кажи вземаха ли го язовира или не.А по въпроса за рибите както винаги 1 местен взима повече от 10 чужди рибари за това не се сърди на другите.Пък за язовира до утре ще кажа на кого е и колко се плаща.