Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Плевен има ли резултат
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Спининг край Плевен има ли резултат
Здравейте вече цяла седмица ходя по р.Вит и то без успех. Практикувам риболова на спининг хвърлям за клен(кефал), щука, но без никакъв успех, в началото на седмицата беше мътна водата но от 3 дена тя е добре. Направи ми също впечатление че освен риба няма и да крякат жаби и корморани др. път съм виждал, но и те липсваха а те все пак знаят каде има риба. Това ме навежда на мисълта че има много бракониери които убиват всичко живо с ток което е много лошо.
Моля да споделите и вие вашите впечетления защото аз почвам да търся причината в мен
Благодаря предварително
Моля да споделите и вие вашите впечетления защото аз почвам да търся причината в мен
Благодаря предварително
- Как си, какво правиш?
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
Re: Спининг край Плевен има ли резултат
Аз ще ида нагоре по течението от моста до циментовия по пътя за плевен та ще докладвам после да се надяваме че ще има някаква слука
за сега това от мен но понеже не съм много опитен да ми кажеш за някое място защото не съм много опитен но го сподели на Лс че има много бракониери които нямат тръпката към риболова 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По това време на годината бих заложил на множеството бластиери около Плевен . Като примамки въртящи се блесни , бели и бели на точки 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Днес ми се промени малко мнението за р. Вит въпреки че нищо не хванах имаше живот в реката бая риба играеше имаше и по едрички парчета
- Как си, какво правиш?
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Ами бях за риба.
- И как беше.
-
- новобранец
Колега, упорствай за щука на въртящи блесни.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нема да издаваш местата и биячите ей!!!Павел Иванов написа:По това време на годината бих заложил на множеството бластиери около Плевен . Като примамки въртящи се блесни , бели и бели на точки

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ако я нямат тръпката,няма да одят.има много бракониери които нямат тръпката към риболова

Аз там съм пораснал...
Те я имат но не по този начин по който я чувстваме ние...