Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bantumi »

За Алкомет,ако идваш по магистралата от Варна,трябва след като излезеш от нея,малко преди Шумен да завиеш надясно,т.е. да хванеш пътя за Бургас или околовръстното,един и същ е пътя.След това караш по този път около 6-700 метра и завиваш надясно,т.е. слизаш от пътя за Бургас.Слад това като си долу на кръстовището надясно е Шумен,а наляво ти е Алуминиевия завод,където всъщност се намира и язовирчето.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
van-van
новобранец
новобранец

Мнение от van-van »

Fishing_Fan написа:
bantumi написа:Свилене,щях да те питам за този язовир до Ветрино,който е от лявата страна на пътя в посока Шумен,знаеш ли нещо за него?Гледам,че миналата година направиха някаква постройка,а онзиден имаше и рибари.
Да не са язовирите на Млада Гвардия,питал съм у форума в тази тема,и още нямам отговор .

Колега,язовира на Млада гвардия е с такса 15 лв,има шаран,амур и дребна таранка.Лови се през светлата част на деня,пътят до там е очакълен,има чадъри с маси.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

van-van написа:
Fishing_Fan написа:
bantumi написа:Свилене,щях да те питам за този язовир до Ветрино,който е от лявата страна на пътя в посока Шумен,знаеш ли нещо за него?Гледам,че миналата година направиха някаква постройка,а онзиден имаше и рибари.
Да не са язовирите на Млада Гвардия,питал съм у форума в тази тема,и още нямам отговор .

Колега,язовира на Млада гвардия е с такса 15 лв,има шаран,амур и дребна таранка.Лови се през светлата част на деня,пътят до там е очакълен,има чадъри с маси.
Колега , знаеш ли как стоят нещата с рибата , т.е. плаща ли се ? Колко пръчки са позволени?
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

мерси колега
Изображение
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Ivan_nikolov написа:
Chenko93 написа:Благодаря за отговора колега.
Обмислям да отида или на Венелин или на Алкомет
Колега Алкомет е малко по малък от Венелин , но доста повече ми хареса. Ако обичаш риболов на мач и на болонезе Алкомет е твоето място ;) фини такъмчета и само сладка царевица от консерва в големи количества ( поне аз на всеки риболов 5-6 консерви оставям ) Шараните са от порядъка 1.5 - 5 кг . Мястото е приятно и лесно достъпно , НО СИ НОСИ ЧАДЪР , че ако си като мен да нямаш навик доста ще съжаляваш :Д:Д наслука :drinkers: :drinkers:
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Някой да има информация за Добротич малко по изчерпателна моля - не съм ходил там от доста време(последно беше затворен-преди няколко години)
Аватар
dokera
новобранец
новобранец

Мнение от dokera »

dim-dim написа:Някой да има информация за Добротич малко по изчерпателна моля - не съм ходил там от доста време(последно беше затворен-преди няколко години)
На Добротич таксата е 15лв, лови се само в светлата част от деня и риба до 10кг. не се заплаща. Миналата седмица ходихме до там, резултата беше 1 амур - 5кг. хванат на царевица с плодов аромат, монтаж на косъм с повдигач.
Аватар
dokera
новобранец
новобранец

Мнение от dokera »

Някой да има инфо за Здравец?
Дали е зарибен и въобще дават ли да се лови?
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Другата седмица ще ходя или на Добротич или на Доблоплодно не съм решил още!? Ако не вали де :lol: и ще дам инфо. тогава
А ако някои е ходил скоро нека драсне два реда :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

В неделя 12.06.2011 посетихме за пръв път Голямия на Блъсково. Условията са същите както миналата година - 20 лв,3 пръчки, рибата не се плаща. Отворили са го от 1-ви. Бяхме там в 8.30. От Страната на пазача имаше 2 коли от вечерта, с 1 шаранче и 1 амурче (не му знам мярката на колегата). От другата страна 4 коли, видях да вадят 2 риби през деня. Рака изяжда всичко което лежи на дъното за 15-на минути. По брега 40-на см. ивица от изгнила царевица. В 11.00 едно амурче 3.500, в 15.00 едно шаранче 5.500. Рибите си излязоха почти без борба. По думите на пазача сме били отличници, вадим 2-рия шаран от откриването. През деня се изсипа голям дъжд, и на връщане има един баир някъде по средата м/ду язовира и селото - едва слязохме, с голям джит 4x4. Още се чудя доволен ли съм и дали ще повторя :roll: :?
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от rap66 на Вто Юни 14, 2011 11:44 am, променено общо 1 път.
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

а какви са условията на блъсково
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

streetboll написа:а какви са условията на блъсково
Четеш ли ?
rap66 написа:Условията са същите както миналата година - 20 лв,3 пръчки, рибата не се плаща.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

червъртък ходихме на кюлевча и останах доволен за 5-6 часа надърпах 5-6 шарана от 2 до 3.500кг което за мен си е много добре.има доста закачки ама ко да праиш,важното е че има и риба :D
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

В неделя ходихме с един колега на новоотвореният язовир на Оброчище колеги.От 07:оо до 15:30-КАПО.Колегата лови на плувка и сменя стръвта(бял и торен червей и сладка царевица) и извади 5-6 шаранчета по около 100 грама главно на бял червей и едно също толкова малко костурче на торен червей.Аз бях с три шаранджийски пръчки и пробвах на царевица дипната в различни аромати(скопекс,суйткорн,шокобан,скарида),но отнесох капото :( .Имаше един колега на 10 метра от нас на пружина извади 5 или 6 шаранчета от порядъка на килограм-килограм и половина,а предният ден колега сподели,че е извадил два шарана-2,5 и 5 кг,ама аз тях не съм ги видял :D
puki75
новобранец
новобранец

Мнение от puki75 »

А какви са сега условията на Оброчище,колега?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”