Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
За Алкомет,ако идваш по магистралата от Варна,трябва след като излезеш от нея,малко преди Шумен да завиеш надясно,т.е. да хванеш пътя за Бургас или околовръстното,един и същ е пътя.След това караш по този път около 6-700 метра и завиваш надясно,т.е. слизаш от пътя за Бургас.Слад това като си долу на кръстовището надясно е Шумен,а наляво ти е Алуминиевия завод,където всъщност се намира и язовирчето.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Fishing_Fan написа:Да не са язовирите на Млада Гвардия,питал съм у форума в тази тема,и още нямам отговор .bantumi написа:Свилене,щях да те питам за този язовир до Ветрино,който е от лявата страна на пътя в посока Шумен,знаеш ли нещо за него?Гледам,че миналата година направиха някаква постройка,а онзиден имаше и рибари.
Колега,язовира на Млада гвардия е с такса 15 лв,има шаран,амур и дребна таранка.Лови се през светлата част на деня,пътят до там е очакълен,има чадъри с маси.
Колега , знаеш ли как стоят нещата с рибата , т.е. плаща ли се ? Колко пръчки са позволени?van-van написа:Fishing_Fan написа:Да не са язовирите на Млада Гвардия,питал съм у форума в тази тема,и още нямам отговор .bantumi написа:Свилене,щях да те питам за този язовир до Ветрино,който е от лявата страна на пътя в посока Шумен,знаеш ли нещо за него?Гледам,че миналата година направиха някаква постройка,а онзиден имаше и рибари.
Колега,язовира на Млада гвардия е с такса 15 лв,има шаран,амур и дребна таранка.Лови се през светлата част на деня,пътят до там е очакълен,има чадъри с маси.
- lishev_64
- разбира нещата
Ivan_nikolov написа:Колега Алкомет е малко по малък от Венелин , но доста повече ми хареса. Ако обичаш риболов на мач и на болонезе Алкомет е твоето мястоChenko93 написа:Благодаря за отговора колега.
Обмислям да отида или на Венелин или на Алкометфини такъмчета и само сладка царевица от консерва в големи количества ( поне аз на всеки риболов 5-6 консерви оставям ) Шараните са от порядъка 1.5 - 5 кг . Мястото е приятно и лесно достъпно , НО СИ НОСИ ЧАДЪР , че ако си като мен да нямаш навик доста ще съжаляваш :Д:Д наслука
![]()

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Някой да има информация за Добротич малко по изчерпателна моля - не съм ходил там от доста време(последно беше затворен-преди няколко години)
На Добротич таксата е 15лв, лови се само в светлата част от деня и риба до 10кг. не се заплаща. Миналата седмица ходихме до там, резултата беше 1 амур - 5кг. хванат на царевица с плодов аромат, монтаж на косъм с повдигач.dim-dim написа:Някой да има информация за Добротич малко по изчерпателна моля - не съм ходил там от доста време(последно беше затворен-преди няколко години)
Някой да има инфо за Здравец?
Дали е зарибен и въобще дават ли да се лови?
Дали е зарибен и въобще дават ли да се лови?
- dim-dim
- научил се да хвърля
Другата седмица ще ходя или на Добротич или на Доблоплодно не съм решил още!? Ако не вали де
и ще дам инфо. тогава
А ако някои е ходил скоро нека драсне два реда

А ако някои е ходил скоро нека драсне два реда

В неделя 12.06.2011 посетихме за пръв път Голямия на Блъсково. Условията са същите както миналата година - 20 лв,3 пръчки, рибата не се плаща. Отворили са го от 1-ви. Бяхме там в 8.30. От Страната на пазача имаше 2 коли от вечерта, с 1 шаранче и 1 амурче (не му знам мярката на колегата). От другата страна 4 коли, видях да вадят 2 риби през деня. Рака изяжда всичко което лежи на дъното за 15-на минути. По брега 40-на см. ивица от изгнила царевица. В 11.00 едно амурче 3.500, в 15.00 едно шаранче 5.500. Рибите си излязоха почти без борба. По думите на пазача сме били отличници, вадим 2-рия шаран от откриването. През деня се изсипа голям дъжд, и на връщане има един баир някъде по средата м/ду язовира и селото - едва слязохме, с голям джит 4x4. Още се чудя доволен ли съм и дали ще повторя

Последно промяна от rap66 на Вто Юни 14, 2011 11:44 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
а какви са условията на блъсково
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Четеш ли ?streetboll написа:а какви са условията на блъсково
rap66 написа:Условията са същите както миналата година - 20 лв,3 пръчки, рибата не се плаща.
червъртък ходихме на кюлевча и останах доволен за 5-6 часа надърпах 5-6 шарана от 2 до 3.500кг което за мен си е много добре.има доста закачки ама ко да праиш,важното е че има и риба 

В неделя ходихме с един колега на новоотвореният язовир на Оброчище колеги.От 07:оо до 15:30-КАПО.Колегата лови на плувка и сменя стръвта(бял и торен червей и сладка царевица) и извади 5-6 шаранчета по около 100 грама главно на бял червей и едно също толкова малко костурче на торен червей.Аз бях с три шаранджийски пръчки и пробвах на царевица дипната в различни аромати(скопекс,суйткорн,шокобан,скарида),но отнесох капото
.Имаше един колега на 10 метра от нас на пружина извади 5 или 6 шаранчета от порядъка на килограм-килограм и половина,а предният ден колега сподели,че е извадил два шарана-2,5 и 5 кг,ама аз тях не съм ги видял 

А какви са сега условията на Оброчище,колега?