Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

къде за риба през забраната около В.Търново може и платено?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: къде за риба през забраната около В.Търново може и плате
Вчера бях с един колега на Плаково и резултата беше два шарана по около три килограма за колегата и едно амурче към двата килограма за мен.Но имахме и по две късания на и аз незнам какво.Всичко беше уловено на комбинация от бял с царевица.
- maranzika
- сериозен играч

Късанията може и да са от щука или друга хищна риба.

-
- научил се да хвърля
Прав си колега защото съм виждал щука там,но мен ме съмнява да не е някой толуп защото плувката правеше едни повдигания едни клатушкания и когато засякох все едно хванах товарния влак.Карай да върви аз си останах доволен от борбата с тва амурче.Наслукаmaranzika написа:![]()
![]()
![]()
Късанията може и да са от щука или друга хищна риба.
Здравейте колеги!! и аз да дам инфо за с.Родина .аз съм от Златарица(на 3 км от Родина)но живея в Варна .посетих посоченото язовирче.Макар че не съм привърженик на платените язовири останах доволен от родинския.посетих го около 22.04.-27.04.Основно удряха шаранчета до 1,5кг. предимно на червей(торен) и сладка царевица.за моя радост хванах амурче около 3кг.Язовира е добре зарибен но е пълно с народ. хванеш ли нещо всеки те премята понеже язовирчето не е голямо.Мой съвет е да заложиш на плувка поне ще спестиш оплитанията с некоректни колеги.Наслука!!!
-
- научил се да хвърля
Днес с един колега посетихме едно гьолче до село Присово.Дръпнахме едно шаранче и едно амурче към двата килограма.В гьола има много добра популация на амури около килограма и малко но доста едри шарани по думите на шефа.Цената е 5 кинта за две въдици и каквото хванеш си е за тебе.
- maranzika
- сериозен играч
На това гьолче му викат "Караиванките".
Не знаех че са пуснали и амур там.

-
- научил се да хвърля
Да колегаа.По думите на пазача са пуснали 400 амура по килограм.Имало и по-големи амури и шарани по 6-7 кила,но от познати разбрах че само за един ден са извадени над 30 амурчета.Това е било преди месец някъде.Прави си сметка до сега колко са останали.maranzika написа:На това гьолче му викат "Караиванките".![]()
Не знаех че са пуснали и амур там.
![]()
А иначе пак около Присово имало некъв гьол дето ловели малки шаранчета по 500 гр.но на него не съм ходили не знам къде е.
Здравейте колеги,някой може ли да даде актуално инфо,за язовирчето в село Родина.Благодаря предварително. 

- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте,някой да е ходил на коритата в с.Раданово и с.Крушето или да има някакво инфо? Благодаря