До админа и модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: До админа и модовете

Мнение от stich »

Чата не бачка!
Изображение
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Здравейте колеги. От няколко дни, във форума се появи един ник с име woditiana, който залива форума с теми, изписани на английски и рекламира сайтове за Ебай. Всичко, което е публикувано от него е на английски и е за раздел "продава", но обявите се пускат и в темите за Екипировка и в други теми - пак само на английски. Да не говорим, че сонарчето е публикувано поне в 5 теми. Скоро пуснахте тема, в която пишеше за колега руснак, мисля че беше с ник psp.ru - мисля обаче, че това е друг човек и няма нищо общо с въпросния woditiana. Молбата ми е да поразгледате темите му и постовете му и ако прецените, да вземете някакво решение. Ако прецените, че всичко е ОК, няма проблем.
Само исках да вметна, че пак преди около две три седмици, във форума се беше появила тема с друг ник на колега, който предоставяше подобни линкове на сайтове, които бяха пълни с вируси! Гледам, че темите ги няма или не са активни, но пренасочваха точно по подобие на сегашните и като стил. Нямам представа, дали това е случайно или не. С уважение към всички вас и към колегите от форума. Благодаря ви, че имахте търпение да изчетете всичко това.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Още вчера съм предложил въпросния потребител за банан,в модераторския форум.Просто хората имащи право да го изтрият си имат други по важни грижи от един бот-и не са влизали в форума.Всеки ден се трият по 1-2-ма такива ботчета.Споко съвсем скоро ще изчезне и той и темите му. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

jagger1 написа:Здравейте колеги. От няколко дни, във форума се появи един ник с име woditiana, който залива форума с теми, изписани на английски и рекламира сайтове за Ебай. Всичко, което е публикувано от него е на английски и е за раздел "продава", но обявите се пускат и в темите за Екипировка и в други теми - пак само на английски. Да не говорим, че сонарчето е публикувано поне в 5 теми. Скоро пуснахте тема, в която пишеше за колега руснак, мисля че беше с ник psp.ru - мисля обаче, че това е друг човек и няма нищо общо с въпросния woditiana. Молбата ми е да поразгледате темите му и постовете му и ако прецените, да вземете някакво решение. Ако прецените, че всичко е ОК, няма проблем.
Само исках да вметна, че пак преди около две три седмици, във форума се беше появила тема с друг ник на колега, който предоставяше подобни линкове на сайтове, които бяха пълни с вируси! Гледам, че темите ги няма или не са активни, но пренасочваха точно по подобие на сегашните и като стил. Нямам представа, дали това е случайно или не. С уважение към всички вас и към колегите от форума. Благодаря ви, че имахте търпение да изчетете всичко това.
Бате, от както ъпдейтнаха форума така наречените ботове (които в същност са си нормални хора, а не програми) налазиха форума. Причината е в това, че липсва един мод който трябва да се инсталира. Просто въпроси и отговори при регистацията. Преди ъпдейта имаше такива, и нямаше проблеми, сега няма и има проблем. Казал съм на fixxer отдавна ама за сега чакам.
Всеки ден от ъпдейта насам благодарение на модераторите триеме по 10-20 бота на ден. Искам да кажа едно голямо благодаря на модераторите за работата която вършат и бършат ла.ната. Иначе ние много добре знаеме за проблема който също ни дразни, и за разлика от другите сме длъжни по някакъв начин да го елеминираме ( д колото можеме) проблема.
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Здравейте колеги. От половин час се опитвам да вляза във форума, но какво се получава:
Влизам си с ника и паролата, след което се получава съобщението "вие успешно влязохте във форума", появява се началната страница (Начало на форума), но от горе, търсачката я няма. Няма възможност за преглед на "темите без отговор", "активните теми", ..... и изобщо целият ред от търсачката го няма. Появи ми се съобщение "Вие не можете да използвате търсачката" цитирам го по памет, че щракнах нещо и повече не се появи. Какво става? Аз ли нещо направих или нещо става? Благодаря ви предварително.
п.п. Не ми се появяват и темите, в които съм пуснал мнение.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

работи се по сайта, тъй като от доста време е доста бавен. т.е. се правят разни оптимизации и тестове
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Благодаря колега. Оправи се. Всичко е точно. Много сте точни и затова от мен само адмирации за целия екип, поддържащ сайта. Живи и здрави да сте и много успехи по водоемите. :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

fixxer написа:работи се по сайта, тъй като от доста време е доста бавен. т.е. се правят разни оптимизации и тестове
Браво!В момента направо е супер,зарежда на секундата!!! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

dunedanetz написа:Съжалявам за грубото изказване, което ще направя, но това си е самата истина - форума няма елементарни функции като търсачка, която да търси по раздели, да си избираш да търси само в заглавия, или навсякъде, низходящ, възходящ, ала бала, което е елементарно - напиша в търсачката яз. Искър и ми излизат 2000 страници резултати. Няма автоматично оразмеряване на снимки, което е пак работа за 5 минути, 2 реда скрипт и айде, а да си играем ние кат грешни дяволи да си праим снимките еди какъв си размер, пък вие искате някаква по-усъвършенствана регистрация. Няма как да стане. Щом администратора няма физическата възможност да се занимава с форума, да даде правомощия на някой, който може и има време да го направи.
я разгледаи дали няма опции за търсене :) http://forum.nariba.com/search.php
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от avto »

GODzillata написа:Пак да кажа - при регистрация да се въведе отговор на въпрос, който да се напише на кирилица!!!
Ботовете я нямат - така че няма да е нужно админът да си трие времето да проверява безброй регистрации.

В един офф-роуд форум е така, има въпрос "Как започва химна на Р БЪлгария" и в празно поле трябва да се напише на кирилица с главни букви "ГОРДА". :wink:
Браво Киро!!! :drinkers:
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”