Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вчера бях на Суходол,а резолтата беше 4 шаранчета от кило до кило и осемстотин,а трима колеги до мен хванаха общо десетина.Всичко това до обяд и после си тръгнах.За съжаление имаше доста вятър и не можах да си наловя червеноперка за която попринцип бях отишъл и я има в добри количества и размери.
колеги, а някой ходил ли е скоро на Безден..интересува ме информация и за двата водоема..има ли риба..какви са условията за риболов ..утре ще ходим за първи път там..
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много добър репортаж на колегата, рядко някой дава толкова подробна информация.lusienn написа:...Последната снимка показва един плиткаж,къде дава рибата-по топло е,и през седмицата е празно.Наслука и живи и здрави на колегите
Наслука и на теб lusienn

Съгласен!G.Petkov написа:
Много добър репортаж на колегата, рядко някой дава толкова подробна информация.
Наслука и на теб lusienn!

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!

Риболовци.
Здравейте колеги утре ще ходя на Патичарника за шарани и амури.И искам да ви попитам там шараните на какво кълват ? И каква Захранка и ароматизатори използвате?
Понеже има питане,на лични от колега дали става за плувка преди филмовата-не знам,защото не съм пробвал,според мен си е за дънен риболов,пускам снимка ориентир от кея на кръчмето,където се пускат лодките-от другата страна е римския мост-всеки да си преценява сам за себе си как да лови и къде

Риболовци.
Язовир искър под кино центъра или малко след снимката постната над моя коментар за цяла нощ 7-8 платики и 4-5 каракуди около 500 грама само на дъно на бял.
Всички риби плуват обратно !
Всички риби плуват обратно !

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Мало Бучино ноо зле хавата. Нашествие на раци. За 3 минути свалят всичко от кукуите - червей, суха царевица, топчета. Дънния риболов е невъзможен.
нямам живарник
- TRAP
- ще става разбирач
На филмовата работи ли фидера 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големи
и около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд 
Около нас бяха по зле, не видях някой да вади нещо, но пък някой набраха гъби

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oхоооо мерси че ме подсети за там 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- научил се да хвърля
Аз това упражнение го правих миналата година за 1 седмица и греда,незнам какво си очаквал за 8 часа.AzAzEl написа:Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големии около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд

- akoto13
- ще става разбирач
При мен миналата година,когато стоях за седмица се получи перфектен риболов на шаран.Първите 3 дни нищо.Направихме две петна само царевица(варена и вкиснала).ловихме на царевица на косъм.Н а четвъртия почнаха да се обаждат но слабо.един местен човечец ми каза- СЛАГАЙ САМО СТИРОПОР.Пробвах и ги сасипахме.За двата дни които кълва над 20(за свободен си е разбиване).Всичко си плува.Който ме познава знае че живарник не ползвам от 5 години.Даже мисля че брат ми пуска и тема в излети.Тва ми е най добрия шаранджииски излет на свободен.Тази година пак ще си пробвам късмета за 3 ,4 дни.iv4o_pif4o написа:Аз това упражнение го правих миналата година за 1 седмица и греда,незнам какво си очаквал за 8 часа.AzAzEl написа:Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големии около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд
пс:Шаранджийството тепъва предстои.Още е рано за Огняново.И аз бях събота и неделя,но дори не носех арсенала.Гонех каракудата но греда.За 2 дни 4,5 и линчета много,но колкото среден пръст.Стръв и захранка-много жито.Н а бял знаете какво се случва на огняново

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!