Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
niko8704
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от niko8704 »

Вчера бях на Суходол,а резолтата беше 4 шаранчета от кило до кило и осемстотин,а трима колеги до мен хванаха общо десетина.Всичко това до обяд и после си тръгнах.За съжаление имаше доста вятър и не можах да си наловя червеноперка за която попринцип бях отишъл и я има в добри количества и размери.
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

колеги, а някой ходил ли е скоро на Безден..интересува ме информация и за двата водоема..има ли риба..какви са условията за риболов ..утре ще ходим за първи път там..
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:...Последната снимка показва един плиткаж,къде дава рибата-по топло е,и през седмицата е празно.Наслука и живи и здрави на колегите :arrow:
Много добър репортаж на колегата, рядко някой дава толкова подробна информация.
Наслука и на теб lusienn :D !
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

G.Petkov написа:
Много добър репортаж на колегата, рядко някой дава толкова подробна информация.
Наслука и на теб lusienn :D !
Съгласен! :smt023
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Е наслука на тия къде ходят,има горе хора познати,по добре дава-платика и каракуда-днес е кълвало доста добре,току що си говорихме по телефона,на влачене една бяла 2.5 кила.След филмовата къща,също дава на фидери със захранка-има едни 11 палатки от квартала :lol: Тия са по масата,до тях са ловили други момчета и са си тръгнали-ако знаят за форума да си покажат улова :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
ribaria97
новобранец
новобранец

Мнение от ribaria97 »

Здравейте колеги утре ще ходя на Патичарника за шарани и амури.И искам да ви попитам там шараните на какво кълват ? И каква Захранка и ароматизатори използвате?
lusienn

Мнение от lusienn »

Понеже има питане,на лични от колега дали става за плувка преди филмовата-не знам,защото не съм пробвал,според мен си е за дънен риболов,пускам снимка ориентир от кея на кръчмето,където се пускат лодките-от другата страна е римския мост-всеки да си преценява сам за себе си как да лови и къдеИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

Язовир искър под кино центъра или малко след снимката постната над моя коментар за цяла нощ 7-8 платики и 4-5 каракуди около 500 грама само на дъно на бял.
Всички риби плуват обратно ! :lol:
Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

На Мало Бучино ноо зле хавата. Нашествие на раци. За 3 минути свалят всичко от кукуите - червей, суха царевица, топчета. Дънния риболов е невъзможен.
нямам живарник
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

На филмовата работи ли фидера :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големи :) и около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд :)
Около нас бяха по зле, не видях някой да вади нещо, но пък някой набраха гъби :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

12.06.2011 - яз. Кривина-свободния, имах още 5-6 каракудки, но ми се скъса живарника и не можах да ги снимам и другите рибета си отплуваха по живо по здраво...всички бяха на пикера, стръв торен + 1 бял.

Изображение
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Oхоооо мерси че ме подсети за там :bear:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

AzAzEl написа:Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големи :) и около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд :)
Около нас бяха по зле, не видях някой да вади нещо, но пък някой набраха гъби :)
Аз това упражнение го правих миналата година за 1 седмица и греда,незнам какво си очаквал за 8 часа. :D
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

iv4o_pif4o написа:
AzAzEl написа:Привет. В неделя, 12.06.11 бяхме на Огняново откъм устието. На дъно нищо (ПВА-та с пелети, стръв - пелети, царевица и боили), на фидер същата работа. На плувка 10-тина каракуди, 2 червеноперки, 2 кленчета и 2 линчета. Последните 4-ри ги върнахме да станат големи :) и около 50-70 слънчака. Стръв бял и торен, на жито не пипаше. Захранвахме яко с жито и захранка за шаран. Бяхме там към 5:30 до 15:00ч и накрая отнесохме един як дъжд :)
Аз това упражнение го правих миналата година за 1 седмица и греда,незнам какво си очаквал за 8 часа. :D
При мен миналата година,когато стоях за седмица се получи перфектен риболов на шаран.Първите 3 дни нищо.Направихме две петна само царевица(варена и вкиснала).ловихме на царевица на косъм.Н а четвъртия почнаха да се обаждат но слабо.един местен човечец ми каза- СЛАГАЙ САМО СТИРОПОР.Пробвах и ги сасипахме.За двата дни които кълва над 20(за свободен си е разбиване).Всичко си плува.Който ме познава знае че живарник не ползвам от 5 години.Даже мисля че брат ми пуска и тема в излети.Тва ми е най добрия шаранджииски излет на свободен.Тази година пак ще си пробвам късмета за 3 ,4 дни.
пс:Шаранджийството тепъва предстои.Още е рано за Огняново.И аз бях събота и неделя,но дори не носех арсенала.Гонех каракудата но греда.За 2 дни 4,5 и линчета много,но колкото среден пръст.Стръв и захранка-много жито.Н а бял знаете какво се случва на огняново :D
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”