Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболов в"Рая на грацата"- Порт Бургас , Японския
Модератор: dantho.mihov
Риболов в"Рая на грацата"- Порт Бургас , Японския
Първо да поздравя колегите за добрия излет на яз.Жребчево...канихме се с Михалич да ги изненадаме с присъствието си с ....ама остана само заканата....хахаха...
В събота с бат Любо Змея и колегата Митко/също морски вълци/ цъфнахме на Японското...аз както винаги отидох в 4.30...да помятам първо за лефер и чернокоп...мятах ама риба йок...изкарах чепарето и...надрусах към 2 кила дребна граца...
В 6.00 върнах се и взех Змея ...дадохму пръчка, ново чепаре и риболова продължи...дойде и Митака, към 10.00 часа рибата спря да кълве...и се пръснахме...
Закарах Любака на канала до с.Новоселци...и взехме да морим костурчетата...до към обяд...щом стана "ракиено време" се прибрахме...
В неделята отидох на Японския кей сам... повтори се същото...рибата работи до към 10.00 часа...е хванах повече риба...нямаше ги " учениците ми" Митко и Любчо...хахахаха..
С две думи , прахоляк от манган, въглища и медна руда и...много дребна рибичка...
Определено сафрид се лови в лошо време...като е хубаво...само за КЕФ...

В събота с бат Любо Змея и колегата Митко/също морски вълци/ цъфнахме на Японското...аз както винаги отидох в 4.30...да помятам първо за лефер и чернокоп...мятах ама риба йок...изкарах чепарето и...надрусах към 2 кила дребна граца...

В 6.00 върнах се и взех Змея ...дадохму пръчка, ново чепаре и риболова продължи...дойде и Митака, към 10.00 часа рибата спря да кълве...и се пръснахме...

Закарах Любака на канала до с.Новоселци...и взехме да морим костурчетата...до към обяд...щом стана "ракиено време" се прибрахме...

В неделята отидох на Японския кей сам... повтори се същото...рибата работи до към 10.00 часа...е хванах повече риба...нямаше ги " учениците ми" Митко и Любчо...хахахаха..

С две думи , прахоляк от манган, въглища и медна руда и...много дребна рибичка...

Определено сафрид се лови в лошо време...като е хубаво...само за КЕФ...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Бат Милене ,да не вземеш да засветнеш от тия отрови ,дето ги дишаш на Японското.Имам чувството ,че там нощем рибата се вижда светеща във водата-при толкова гадости на брега......
И аз бях по вашия край в събота и неделя. На нос Арапя. Начупихме сафрида /не грацата/ с жена ми .Очаквах да видя и други риболовци ,ама нъцки,ни един.То си беше и по-добре,де! Ловихме си спокойно от скалите и даваше риба като за световно. Ще направим и есента посещение там,ама за зарган. Много ви е готино морето там , ама май си нямате рибари.

И аз бях по вашия край в събота и неделя. На нос Арапя. Начупихме сафрида /не грацата/ с жена ми .Очаквах да видя и други риболовци ,ама нъцки,ни един.То си беше и по-добре,де! Ловихме си спокойно от скалите и даваше риба като за световно. Ще направим и есента посещение там,ама за зарган. Много ви е готино морето там , ама май си нямате рибари.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
чуруликпенчо КЕФ цена няма...ако ще и в Нефтозавода да ловим...кат казах...преди време бях за кратко на Варна Запад....там какъв ад е...от небето се сипе сода...сякаш си на северния полюс и сняг вали....та в тая содена атмосфера "самоотвержени" варненски рибари...смело тралеха и търмъчеха кефала...дори имаше хора до пояс във водата и чувала с рибата им висеше на врата...хахаха...
О времена О нрави...
Бравос за риблова на Арапя...ама като лефера, чернокопа и сафрида е тук под гъза ни...що да бием път чак до Арапя....
Като дойдеш насам пусни едно съобщениице на ЛС...да направим съвместен риболов....не се страхувай като некой "именити " варналий екс-носители на черен ЗАРГАНСКИ пояс... с който сега май си вързват само гащите ...хахахаха...

О времена О нрави...

Бравос за риблова на Арапя...ама като лефера, чернокопа и сафрида е тук под гъза ни...що да бием път чак до Арапя....

Като дойдеш насам пусни едно съобщениице на ЛС...да направим съвместен риболов....не се страхувай като некой "именити " варналий екс-носители на черен ЗАРГАНСКИ пояс... с който сега май си вързват само гащите ...хахахаха...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз тия,траладжии /от Варна -запад/не ги броя за рибари,щото там няма феърплей. Риболова трябва да е на равни начала-от едната страна рибата с нейните си морафети,а от другата рибаря с неговите си такъми. После който е по-хитър , той печели.Те това е кеф. Инак аз риба почти не ям. Много ми хареса на Арапя.Не бях виждал местата /имам в предвид точно това място/на живо освен от хеликоптера ,ама то не се брои.Планирам през есента да направим с жената една седмица риболов там като тръгнат повече видове риба и изчезнат курортистите. Та по този повод като идвам ще се обадя.Колкото по-голяма чета , толкова по-весело.Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч