Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Спининг край Плевен има ли резултат
Модератор: sapuna
Спининг край Плевен има ли резултат
Здравейте вече цяла седмица ходя по р.Вит и то без успех. Практикувам риболова на спининг хвърлям за клен(кефал), щука, но без никакъв успех, в началото на седмицата беше мътна водата но от 3 дена тя е добре. Направи ми също впечатление че освен риба няма и да крякат жаби и корморани др. път съм виждал, но и те липсваха а те все пак знаят каде има риба. Това ме навежда на мисълта че има много бракониери които убиват всичко живо с ток което е много лошо.
Моля да споделите и вие вашите впечетления защото аз почвам да търся причината в мен
Благодаря предварително
Моля да споделите и вие вашите впечетления защото аз почвам да търся причината в мен
Благодаря предварително
- Как си, какво правиш?
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
Re: Спининг край Плевен има ли резултат
Колега,нашия край е много съсипан от към риба
На рибка съм имал по-големи успехи отколкото на спининг.И рибките в повечето случай са маломерни
. Искъра също е доста тарашен.Не искам да те убия куража ама...
успех и да се похвалиш 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Re: Спининг край Плевен има ли резултат
Днес ми се промени малко мнението за р. Вит въпреки че нищо не хванах имаше живот в реката
- Как си, какво правиш?
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Ами бях за риба.
- И как беше.