Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И аз стартирах с риболова
-
- научил се да хвърля
Re: И аз стартирах с риболова
Хубав риболов е станал.

- kokho
- научил се да хвърля
Такааа сега ще се опитам да обясня,бях от тази страна където е гората според мен южната,мястото е като се спускаш по асфалтовия път на последният десен завой преди язовира ще видиш черен път който ти се пада право надолу посока язовира,хващаш по него и караш по отъпканото мажеби 500-600м. казвам на око не съм ги мерил,като караш ще видиш паметника от лявата ти страна, движиш се посока опашката на язовира не към стената. Е това е. Не е задължително да си точно до паметника.Наслука!Psiliev написа:Браво колега.
И аз бях на Поройският към 16.00 часа, но освен две червеноперки, друго не се обади.
Къде се намира този паметник и как се стига до там. От северната страна или от южната.
Аз ходих от южната, където свършва старият асфалтов път в язовира. Имаше много колеги, но всички дремеха, защото нищо не се обаждаше ;-(
-
- разбира нещата
Екстра риболов си спретнал! Поздравления и за релийза! А аз днес бях пълно капо. 

Колкото повече толкова повече!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Язовира последно частен или държавен е? В неделя минах покрай него и видях табела спортен риболов, а из темите чета че е свободен?!?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!