Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от ramcho_gazara »

Браво Рамчо :rolleyes:
Стана му познавач на този язовир.
Имах " задължение " :lol: към приятел, та реших да му направя подарък .
Иначе той си беше баш за теб, ама те изпревариха.
Думам за една стойчица за дънни въдици / род-под /.

еееее пак ме прецака :twisted:
наистина подарак ли му направи .. или го даде ефтинко :?:
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vidrin »

ramcho_gazara написа:мерси !!!
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

Леновски бюлетин:
Общо взето слаб дъждовен риболов,хванахме по някоя каракуда на фидер и на плувка.Излезнаха и няколко бебета шаранчета които си плуват обратно(дано пораснат ама едва ли).Навъдили са се едни "големи" костури около 10 см, да ти е драго да си хвърлиш пръчката и да си тръгнеш.Отърване няма от тях,на всякаква стръв кълват.Като цяло на целия язовир беше ялова работа,сигурно променливото време е повлияло на рибата ама каквото такова,другия път ще и го върнем :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Тази седмица имахме организирано мероприятие на Смолянските езера така че инфо от региона прясно няма.
За това благодаря на колегите който подържат темата на ниво :wink:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Из махалата ме разпитват за някакъв турнир на Брягово .
Знаех за надпревара с джетове, ама за риболовен не бях чул.
К'во ли ще да е било :smt017
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
canislav_89
новобранец
новобранец

Мнение от canislav_89 »

dobrin_dinev написа:
canislav_89 написа:Здравейте колеги! Утре мислим да се разходим с едно аверче за рибка но се чудим между 2 Язовира Мечката и Леново ще ви бъда много благодарен ако ми дадете малко инфо и препоръки на кой от двата язовира да отидем! Хе търсим определен вид риба просто малко да си надръгнем крастата на перце и може да пуснем и някво дъно ще бъда благодарен за всяко споделено инфо .Къде какво и на какво да хващаме .Благодаря предварително и Наслука!

Р.Р. и моля да ми кажете ако има сенки нa някои от язовирите и дали има места под сенките !!!
Колега сподели на кой язовир отидохте и какъв беше резултата!? :D
Здравейте колеги! извинявам се ,че отговарям с такова закъснение просто нямах време да влезна да пиша! Надявам се след отговора ми вече няма да се водя "консуматор" . Но както и да е та отидохме на Леново около 6:30.Чoвека които събираше таксите ни каза да си изберем място и ние тръгнахме покрай язовира и се установихме на левият бряг има една мисля че е малка стеничка точно преди нея където има Паркиран един камион явно е там от доста време . Разпънахме 3 дунни но не можехме да насмогнем от тях да си хвърлим даже плувките първо удари едно шаранче около педя на бял червей после почнаха да излизат толкова големи каракудки удряха на абсолютно всеки вид стръв пуснахме перцата но там за около 5 часа изкарахме само 7-8 каракудки общо звзето ударите бяха главно на дънарките изкарахме 6 шаранчета и около 4 кг каракудки по педя и всичко си пуснахме обратно в язовира . ЧОвека които събираше таксите каза че някво "циганче" предния ден било изкарало 2 шарана по 1.5 кг но не знам колко е истина . Много ми беше интересно ако някои също е ходил скоро какви са тия шишета из язовира ?? ръбове ли има разпънати? иначе като цяло язовира го бива но ако продължават всички колеги да поддържат язовира "така чист" скоро няма да можем да го намерим защото ще изглежда от далече като едно голямо Бунище!!!!! дано броя на колегите като нас които си събират буключетата в торбички и си ги отнасят към града се увеличава !!!! иначе скоро както казах ще ходим не за риба по язовирите а по сметищата!! Поздрави от мен и наслука!
canislav_89
новобранец
новобранец

Мнение от canislav_89 »

doki 7 написа:Ами, колеги не се сърдете ,че никой не дава информация .Каквото повикало такова се обадило,точно вие създателите на тази тема ,които най-много ходите ,инфото ви се свежда до това ,че сте разцепили рибите на някой "секретен водоем". Дано не съм обидил някой.
Благодаря за подкрепата колега ! между другото наистина при молбата ми за инфо за язовирите единствения отговор които получих по темата беше " на които и язовир от 2-та да идеш ще има шоу" или нещо такова!!! благодаря отново!! :) и дано никoй не се oбиди за коментара .

п.п. да знам ,че има мнго инфо в тамата за асеновградски язовири но колеги ако вие четете инфо от преди месеци съмнявам се че няма да попитате някой да ви даде свежо инфо ако е ходил скоро ! поздрави! ( не се заяждам с никой )
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Да, колега Цанислав има и доста по-големи шарани!Макар и доста редки!Явно са зарибявали арендаторите!Аз лично не съм имал слука на този язовир с шарани,но съм виждал преди месец да вадят!А и един познат се похвали с два хубавеца около 1,5 кг.!Същият колега се похвали и с доста добри карабалъци и скобари!Всичко това го видях на снимки,така,че не са голи приказки!Хванал ги е в дълбоката част,преди голямата стена тръгваш на дясно,пътя те води!Основният улов е бил на жито!Дано съм бил полезен! :D
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

Колеги днес бях на 40те извора пълна трагедия за 8 часа 3 маломерни шаранчета който пуснах естествено и това е всичко.Разбрах че са били пуснали ловното 12 тона заребител, небешели по добре да пуснат 12 тона шаран с тегло около килограм ? 12 тона ако са по един килограм големи са 12 000 шарана една четвърт да остане за другата година пак си заслужава.
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Здравейте колеги,на 10,06,11г. направих еднодневен излет на Брягово,един от любимите ми водоеми.Въпреки зверския вятър ,язовира се отчете добре,около десет кила каракуда и една бяла 2.4кг. на дъно на чаушан ,учудващо за мен въпреки топлото време шарана не се обади,извадих два около 400-500гр. които пуснах обратно.Каракудата излиза на консервна царевица и торен.Дано да съм помогнал на някой и успех.
Изображение
Изображение
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

колеги чух ,че МЕЧКА е било с билет вече вярнолие ... :roll: :roll: :?:
doki 7
новобранец
новобранец

Мнение от doki 7 »

Колега dobrin_dinev,като си толкова дащен на инфо защо чак сега казваш за улова на колегата който е хванал доста риба и където си гледал снимки от Леново предната седмица.Колегата Canislav_89 ви искал инфо преди това.Аз бях на Леново в неделя и мога да кажа ,че улових доста риба ,на перо на фидер.Рибата добре се влияеше от подхранка ,стръвта на която най много взеше рибата бе оцветен в червено бял червей.Иначе пробвах жито,царевица и торен червей.И да е не се обидите пак.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Обща информация от нашите язовири секи от нас има, но прясна НЕ.
Се пак и ние на работа ходим, и семейства гледаме не спим секи ден по-язовирите :lol:
На Леново не съм бил от преди 1 месец как да давам инфо прясно, както и други колеги който скоро не са били. :!: :?: :idea:
Или пък за който и друг да е от нашите язовири.
Гледам че има раздвижване в темата от колеги който до сега не са писали в нея,което е добре, ако не си помагаме сами няма кой друг да ни помогне.
Никой не е длъжен да пуска информация, за това сръдня не можи да има, както и претенций, сичко си е на доброволни начила :wink:
А който има някави претенций към нас Асеновградската група както ни викат, просто да спре да влиза в нашата тема, има лесно на това.
Имахме предложение да затворим темата и само определени хора да могат да е четат, но така се губи ефекта от форума и отказахме.
От доста време модератори не са на трили или претиснявали за което им благодаря, но дайте да запазим добрия тон и да подържаме темата си сами без дразги и заяждания.
Успех на сички колеги и наздраве. :drinkers:

П.П.Имахме организирано мероприятие на Смолянските езера през изминалата седмица който го интерисува да погледни. :wink:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 7&start=60
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

doki 7 написа:Колега dobrin_dinev,като си толкова дащен на инфо защо чак сега казваш за улова на колегата който е хванал доста риба и където си гледал снимки от Леново предната седмица.
:lol: :lol: :lol: Това си е откровено заяждане,но целта ми да бъда в този форум не е да се заяждам,а да си помагаме взаимно!
Извини ме колега,но не мога да дам "дащно" инфо преди 5-6 дни при условие,че съм го получил в неделя вечер!А сега отговарям понеже колегата Цанислав пита дали някой е чувал дали излизат и по-големи шарани и към отговора си вмъквам и всичко останало което съм чул и видял!Също така на предишния му въпрос кое да избере Леново или Мечка му казвам,че където и да отиде ще си направи кефа,но от към път и улов е по-сигурно на Леново!Така,че не виждам къде е проблема и къде съм сбъркал! :) Мисля,че се изказваш неподготвен!Прочети последните 2-3 страници и ще разбереш,че съм прав! :D
Пак казвам, този форум е да си помагаме,а не да се правим на велики!Дано да съм бил разбран!!!
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Относно мръсотията на Леново аз мисля че хората който събират таксата трябва доста да се вземат в ръце и да поведат хорото защото не може само да ламтиш за пари а и язовир така се стопанисва.И тогава вече като отида на чистичко мисля че ще ме е срам да не си оставя пак така.Откакто се помня освен сега скоро дето пуснаха белите рибки те само мрежите им във водата и "лафа" е "абе ние събираме само толостолоба".Лошото че така е и на Мечка а и на много други язовири но Леново вече е върха на мизерията.
Георги Тенев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”