Сом 50кг от Тича-09.06.2007

Модератор: sapuna

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Сом 50кг от Тича-09.06.2007

Мнение от sapuna »

Информацията ми я изпрати колега на пощата с молба да я споделя.Само подчертавам,че нямам нищо общо с улова.
Сомът е хванат с пръчка ''maver'' влакно ''sanger-power line'' 0.60 единична кука 12 нули от Александър Мичоров и Боян Чамов на 09.06.07 на яз.Тича около 10.30 вечерта на каракуда около 0.800 кг.
сомът е 50 кила.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ще се постарая да събера още информация и ще я споделя!
успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Ехх че малка кука и стръв... :lol: Тича не е далеч , трябва и аз да пробвам там за сом , но с мойте пръчки едва ли ще е за такъв размер! :lol: :lol: Браво за улова :) Имам познат който е видял , животно от порядака над 100 кг ! :wink: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Престанете с тези смешни килограми,бе оуууу!Рибата е 20-25кг.!Излагате се!Никога нема да стигнете бате Емо,защото сте комплексари!Тръгнали за сом,а нямат нито кантар до 100кг.,нито ролетка до 3.00м.! :D :D :D То на очо не се мерат сомовете! :D :D :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ама хич пък не ми пука.Писах,че рибата не е моя,но явно не е и ТВОЯ! :lol: :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Наистина може да няма 50 кг ..но незнам... до сега не сам ходил за сом :oops: но пък имам голям мерак и събота ще пробвам :wink: :D :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Сапуне,мойта е по-голема!Вервай,ми! :wink: Мразим некой да лъже повече от мен! :D :D :D Аз съм измислил лъжата! :wink: :oops:
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Извинете ме , мислих да пусна тема , но да не пълня форума с глупости....Искам да попитам понеже не сам ходил за сом.. :oops: На грозд мисля да ловя сомчета с куки поне две нули...дали имам някакав шанс..язовирчето е частно и има риба :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Брато,извинявай,но се оправи сам!После кажи,дали ти е харесало и има ли положителен резултат! :wink: Наслука! :wink:
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хехехе добре :lol: :lol: малко нагло ама.... :lol: нищо , ако ми проварви ще пусна тема..но има време до събота :lol:
long2dogs
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

--->

Мнение от long2dogs »

пичове , слезте на земята!!!

1. Съпоставете рибата с познат , като параметри обект!

2. Престанетете да говорите от трето лице!!

3. Тоя сом има няма 19 кила - тея кьорфишеци ги мислете !!! ----> сом с тегло 50 кг е в 80% от случаите 2+ м

4.редно е и тези , които са хванали да се вкллючат-сома е хубав и съм сигурен , че имат какво да кажат-

Сашо :)
Последно промяна от long2dogs на Вто Юни 12, 2007 9:31 pm, променено общо 1 път.
Troli

Мнение от Troli »

Ице,баце,бъзик да става щот некои ни взимат за мезе! :wink: :D
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

алоооооооууу. от неходене на риба и висене пред комповете ви засърбяха циреите и взехте да плюете. ама к'во се чудя, то всеки път като се пусне снимка и ревете. тва зависта е голямо нещо ей.
еее нищо аз ви обещавам и по-големи, та да се задавите.

браво на колегите за сома!
благодаря на сапуна че го сподели с нас!

Християне, на грозд червеи, по възможност от ония големите земни, дето са като кебапче, съм хванал повече сомове отколкото долните плювачи тука са сънували. пробвай братче и дерзай. ако има откъде да намериш и от конските пиявици, пробвай и на тях. Наслука!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Troli

Мнение от Troli »

Кърца,жалко,че толерираш лъжата!Защото този сом,очевадно не е 50кг. и това най-добре ще ти докаже Тарзан!Той е орисан да фани 100бр.по 50кг.,но да не види 100 на цяло и на живо!Не евро,а килограми! :D :D :D Ловете,но не лъжете!Имайте чест и достойнство,мамка му!Вън политиците от риболова! :D :D :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно така колега Кърцата!Че рибата е добра -добра е,но винаги ще има спорове за метри и килограми.То и формулата на Милко Георгиев се оспорваше ,и други размери и т.н.Дайте да ги коментираме разумно и да не се нападаме.Иначе трябва да направят организация като "Рекордите на Гинес", за да няма спорове.
Troli

Мнение от Troli »

Митко70,да не е,като Емо-83?Параноя,кво да се прави! :wink: :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”