Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Чаках някой да се обади - поздравление Пайнер.paynera написа:Днес на Нои голям БОИ голямо ДРАНЕ от 16.00-20.30 по 15 кг на човек.Чипаре - червено , флорокарбон 8-ми номер.Само обаче дребно , нямаше го ония едър сафрид от преди 4-5 дена.
Същото инфо имам и за Траката,след като е паднал
южняка към 17 часа,е завряло от риба там.
Едрия е вече на Болата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Киро , ще ти съм много благодарен ако ми дадеш телефона си (на лични) за да имам връзка с някои които ходи за риба , готов съм на секундата да давам инфо за сафрида на Нои (аз наи-често там ходя) и съответно да получавам информация и аз.КИРО написа:Чаках някой да се обади - поздравление Пайнер.paynera написа:Днес на Нои голям БОИ голямо ДРАНЕ от 16.00-20.30 по 15 кг на човек.Чипаре - червено , флорокарбон 8-ми номер.Само обаче дребно , нямаше го ония едър сафрид от преди 4-5 дена.
Едрия е вече на Болата.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Това за Болата инфо ли е или предположениеКИРО написа:Чаках някой да се обади - поздравление Пайнер.paynera написа:Днес на Нои голям БОИ голямо ДРАНЕ от 16.00-20.30 по 15 кг на човек.Чипаре - червено , флорокарбон 8-ми номер.Само обаче дребно , нямаше го ония едър сафрид от преди 4-5 дена.
Едрия е вече на Болата.

За Ной не знам но за Траката вчера(13.04) бях там от 17ч. до 20ч. слаба работа 2-3кг. двама души.За болата мои приятели двама са били там вчера имат 13кг хубав сафрид.
Аз бях на Траката след обед-сафрида е пръснат,прибираики се към златни спрях пред Ной същата работа,размера вече е граца и среден,хайманите изчезнаха

За да поискаш, трябва да дадеш
Е как не се видяхме бях пред ной до 21.30 часа разминали сме се май.Тошето написа:Аз бях на Траката след обед-сафрида е пръснат,прибираики се към златни спрях пред Ной същата работа,размера вече е граца и среден,хайманите изчезнаха![]()
![]()
Ти влезе направо в плиткача,а аз бях пуснал на дреиф над таляна преди да тръгна 

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ми то там беше рибата в плиткача на 9-мия метър.Тошето написа:Ти влезе направо в плиткача,а аз бях пуснал на дреиф над таляна преди да тръгна
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Там беше грациелата,а по на вътре средната хубостpaynera написа:Ми то там беше рибата в плиткача на 9-мия метър.Тошето написа:Ти влезе направо в плиткача,а аз бях пуснал на дреиф над таляна преди да тръгна

Днес мн добре даде сутринта м/у 7 и 11 часа над 4-та буна, но за съжаление грацичка и тук таме нещо по едро, но се качваха по 5,6,7 редовно! По обяд беше пълна скръб! След това пак започна към 14.30-15.00 часа та до към.....аз напуснах в 19.00 ч. завъртях се пред двореца за час-та и там биваше! Резултат за деня - 14 кг. Успех 

Последно промяна от nov на Сря Юни 15, 2011 9:40 am, променено общо 1 път.
Днес влязохме във 19.00, до 21.30 на поворота, трима - около 7-8 кила
Чепаре - светло зелено ламе, 9-ка. Имаме и 2 хариба по около 25см, както и един зверски удар, в резултат на което се простих с половин чепаре 

А като размер как беше рибата? Граца или нещо по едро? Забелязах 3 лодки вчера към 17 ч доста на вътре -мисля, че пред Дружба се падаше, но нещо се отказах да ходя да проверявам, че нямах и мн време!Мънцата написа:Днес влязохме във 19.00, до 21.30 на поворота, трима - около 7-8 килаЧепаре - светло зелено ламе, 9-ка. Имаме и 2 хариба по около 25см, както и един зверски удар, в резултат на което се простих с половин чепаре
Средна хубост, имаше и някоя и друга хаймана, но повечето кандидат сафриди 

-
- вече хвърля и на тежко
Преди малко се завърна едно приятелче. Беше в морето с моята лодка. Аз не успях да вляза щот работата не чака
Влезли са рано на разсъмване от Черноморец и са обикаляли до острова. Сафрид единични бройки и около 2 - 3 кг. попчета .
Сафрида, май вече избяга . Сега Варналии да го бъхтят

Сафрида, май вече избяга . Сега Варналии да го бъхтят

- borkok
- научил се да хвърля
На Траката от 13.00 -15.30 днес към 6 кг.но дребен сафрид.Чепаре бяло и оранжево куки номер 9