Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран на дъно?Кажете някакви тактики!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Шаран на дъно?Кажете някакви тактики!
До тук не видях нещо по лесно от така наречения "много труден" начин косъмKrOkO написа:Моля ви помогнете ми ас съм начинаещ,но имам голям мерак да хвана шаран моля ви помогнете ми кажете някой начин да го хвана![]()
Само моля бес този начин "косъм" защото е много труден моляви помогнете!Благодаря!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- ribarq
- сериозен играч
Ето ти една може да се каже (най сполучливата тактика) изпитана от самия мен и надявам се от някой колеги ! през деня постелваш един чаршав изпран на леглото ти отиваш вечерта на заведения с гаджето ако нямаш такова- отиваш вечерта в най близкия бар и си намираш някоя водиш я у вас и я ...(таркаляш) .....
на чаршафа. на другия ден го згъваш и без да го переш слагаш го в раницата и отиваш за риба - потъркваш въдиците с него преди да ги разпъниш.... и ако си с преспиване го постилаш да спиш на него ---резултата ще ти е в 100 % положителен !!!
НАСЛУКА !!!

НАСЛУКА !!!
По-добре е ако вземеш и каката с тебе на риба, тогава е 150% успех, ама гледай да не изяде царевицата че шаран само тя ще хване..Ето ти една може да се каже (най сполучливата тактика) изпитана от самия мен и надявам се от някой колеги ! през деня постелваш един чаршав изпран на леглото ти отиваш вечерта на заведения с гаджето ако нямаш такова- отиваш вечерта в най близкия бар и си намираш някоя водиш я у вас и я ...(таркаляш) ..... на чаршафа. на другия ден го згъваш и без да го переш слагаш го в раницата и отиваш за риба - потъркваш въдиците с него преди да ги разпъниш.... и ако си с преспиване го постилаш да спиш на него ---резултата ще ти е в 100 % положителен !!!
НАСЛУКА !!!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вземи попрочети форума,ползвай търсачката и ще намериш отговори на всичките си въпроси.Използвай ключови думи като :шаран,кюспе,пружина,капан,качамак и каквото ти дойде на ум свързано със шарана.Има ли пак неясноти-питай,но да започваме да пренаписваме всичко до сега смятам,че е излишно!
Успех и НАСЛУКА!!!

Успех и НАСЛУКА!!!