Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Съединение/Бистра/
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
яз.Съединение/Бистра/
Чудя се къде да метна този уикенд.Гледах картата и все не мога да реша.Наби ми се в очите язовирът при село Бистра,Поповско-Съединение.Не съм бил никога там и ще ми е интересно да намокря царевиците.Интересува ме всичко свързано с този водоем-методи,стръв,условия,преобладаваща риба,даваща риба и най-вече шарана.Ще се радвам на всяка информация.Идеята ми е да изкарам три дни,но все още не съм се решил къде.Айде навийте ме за този водоем!
Успех и НАСЛУКА!!!
Успех и НАСЛУКА!!!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
в този водоем не остана риба от редовното мрежарене,не ти го препоръчвам,излиза само плевелна риба-костур каракуда червеноперка попчета и слънчаци и то дребни.Препоръчвам ти съседния язовир Бели Лом,гледам че си за 3 дена,ти препоръчвам да носиш чувал царевица за захранка за едрия Бял амур,който в в изобилие там и са всякакъв калибър от 3 кила до трофейните 30 кг ,метода е на дъно на косъм,на плувка всякаква риба,снимки от язовира има в галерията ми
Наслука
Наслука
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ам чи от Бели Лом що се отказваш?!sapuna1971 написа:Мерси момчета!Значи и там няма да е!Имам още малко време да измисля нещо!
Успех и НАСЛУКА!!!

С Камен почти сме запалили тая седмица за Бели Лом..всъщност утре имаме управителен съвет на АД-то с дневен ред от една точка:Къде nariba.com за уикенда

Сега сериозно...принципно сме навити за Бели Лом, говорих днес и с snegk който е почти готов да запали и да се включи!

Така , че колегги от форума...много сме болни, лекувайте ни не ни жалете

Всякакво инфо за водоема е доброе дошло защото там бях последно преди 7-8 години и то само за бяла...с 2 думи:непозната земя

До четъртък информацията от Вас, останалото от нас...благодаря предварително на всички!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- kosatkata
- ще става разбирач
За сериозен риболов на дъно на Бели Лом още е рано.В петък и неделя бях там и не можах да повярвам на очите си.По брега рано сутрин ври от риба която се бие и хвърля хайвер.Сами си направете смтката какво да очаквате.На плувка и на дъно се ловят каракуди и някой от колегите излъгва и някое шеранче около кило и това е всичко.Ако не сте ходили досега на язовира ви съветвам да се съобразите с прогнозата на времето че има много черно и са все баири и завали ли няма мърдане от там.Иначе водоема е страхотен за дълги излети.Има много места със сенки в близост до водата и предпоставки за усвояване на голямо количество на огнена вода.Един съвет от мен .Ако мислите да ловите на дъно не правете хранилка на повече от 50-60м. от брега.Всички колеги ловят така и когато рибата се активизира имат добри попадения.Миналото лято се извадиха много амури между 20 и 30кг. по този начин.Късмет.