Сом 50кг. от яз. Искър

Модератор: sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Сом 50кг. от яз. Искър

Мнение от MITKO70 »

Колеги,днес в в. Труд има снимка на сом уловен на язовира-1.85м. - 50кг.Ако някой знае къде точно и как е уловен,нека даде инфо.
Troli

Мнение от Troli »

Нито е 185см.,нито е 50кг.!Прочети в темата "Сом на тролинг"! :wink:
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Според мен сом с дължина 185 см. не може да е 50 кг.
Добре е да си добър
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Прочетох темата"Сом на тролинг",но не съм сигурен че става въпрос за същия сом.Има разлика във времето от 1седмица.Някой може и да знае нещо повече,ще видиме.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

kalins написа:Според мен сом с дължина 185 см. не може да е 50 кг.
И според мен не може ,ама и аз като не разбирам по добре да си трая :roll: :lol: :lol: :lol:
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

И аз така мисля! :wink: :wink: :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Сом с тази дължина може да бъде най-много около 40кг.Във вестниците много лъжат за дължини и кила.Има уловен сом от 50кг на кльонк,но той не е от Искъра.За сега са три добри на влаче.Този от весника,един 22кг и един 35кг.На кльонк са 50кг 24кг 20кг 16кг 12кг.Тези с по малките килограми не ги пиша защото са доста и не мога да зная всичките.Всички тези сомове са от различни водоеми.
Troli

Мнение от Troli »

Теле,аз знам точните килограми на сома от Щипочане!Виж днешния вестник "Труд" и ще се светнеш за каква лъжа иде реч!Тези хорица за първи път виждат сом на живо и се размечтаха!Да,ама не на нази тези!Не търсете под вола,теле! :wink: :D :D :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Троли,днес пуснах темата защото и на мен ми се видя неточна/особено от към кг./Но от къде си сигурен ,че тоя е от Шипоченския ,след като колегата Телето казва че има 3 сома от яз.Искър хванати на тролинг?Да не е маркиран?.P.S.Колега Телето,дай повече инфо за тези на кльонк-къде,кога.
Troli

Мнение от Troli »

Митко,научи се да четеШ!Телето говори за три сома на тролинг-общо!От Искъра е един брой!Вервай ми!Все едно съм бил,там!Мей би! :wink: :D :D :D Телето е доста голяма енциклопедия и по-добре да не ти отговаря,защото ще те заболи главата от четене! :wink: :D :D :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Троли,чета си много добре.Колегата Телето казва ,че са хванати 3добри сома на влачене.Този от вестника,1-22кг.,1-35кг,но не казва от къде са за да ги смятам общо за цяла България/това само ти го знаеш/.И понеже говорихме за са сом от яз.Искър,логично е да помислиш че са от там.Не мисли че се заяждам или нещо такова, просто коментираме.А за бате Емо -да ,но тая година може да се усмихне щастието на някой друг сериозен сомаджия-я Владо Тарзан,я някой друг.P.S.За инфото на колегата Телето няма да ме заболи глава/болиме само от менте ракия,ама вече съм на домашна моя/.От много инфо само полза за всички колеги.Айде да говориме и с малко факти.
Troli

Мнение от Troli »

Ето ти,голите ъ факти!Наздраве! :D :D :D Щом вариш ракия,значи и сом можеш да ловиш! :wink: :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Да, за първото съм майстор,а за сома съм напреднал ,но има какво да се научи.Може да пиеме по една от домашната и да го обсъдиме.От къде си?
Troli

Мнение от Troli »

Е,как от къде?От,където нема матриал,нема и ракия!От Софето!Роден съм много преди 4-ти километър,но все на там си ме влече! :wink: :D :D :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

И аз съм от София,Горна баня при мене има малко материал ,но другия си го купувам.Май се оклонихме от темата и модераторите ще ни се карат.Ако има нещо на ЛС.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”