Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Малко, ама сладко .
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				zorod
- вече хвърля и на тежко 
Малко, ама сладко .
Няколко дни се наложи да попътувам из България по служебни задачки. Дестинациите : София и Русе . Без да умувам много, хвърлих  една лайт пръчица и малко примамки , ей така , за всеки случай . Случаят дойде първо в Русе , понеделник вечерта. Питах в хотела къде се ходи за риба и цъфнах зад хотел Рига /толкова измисли момата на рецепция  / . Риболовци много ,зяпачи също . Похвърля час-два ,преди да затрещи и завали. Две бели рибчици, едната към 30 см /по-голямата/. Едната на блесна /Мепс Аглия 2/ другата на воблер /асакура май някаква/. За първата риба даже спечелих браво от кибиците по перилата ....
 / . Риболовци много ,зяпачи също . Похвърля час-два ,преди да затрещи и завали. Две бели рибчици, едната към 30 см /по-голямата/. Едната на блесна /Мепс Аглия 2/ другата на воблер /асакура май някаква/. За първата риба даже спечелих браво от кибиците по перилата ....  .Снимки няма,че телефоните останаха в колата,смятайте колко съм бързал да се смъкна до водата!
 .Снимки няма,че телефоните останаха в колата,смятайте колко съм бързал да се смъкна до водата!
Вторник свърших по-навреме работата и към 13 часа бях готов да си тръгвам. Реших обаче,че ако се прибера много рано взема да изненадам жената, и малко по-късно бях вече на моста на Ценово. Реката мътна че мътна , под мостовете и бърза ,не става за риболов. Около километър нагоре обаче доста по-спокойна и се наложи да походя малко по-далеч /колата служебна,оставих я на стария мост на асфалта/. Реката красива и обрасла . Обрасли бреговете с коприва основно . А аз , като пълен идиот, тръгнах по 3/4 гащи и кецове,явно пак съм бързал? В София си купих високи ботуши от Бент , ама те да си стоят в колата, що да се сещам ,че ги имам. Успях и там да прилъжа две рибки.
 Успях и там да прилъжа две рибки.

Похвърлях към два часа и тръгнах да се прибирам ,че малката взе да звъни през половин час близо ли съм , къде съм и т.н. Краката ми от колената до чорапите бяха здраво обринати /няма да ме хване ревматизъм ,май/ ,но на душата ми беше голям кеф. Все пак не ми се случва често да си ловкам риби в работни дни /че и да хващам/!

/ . Риболовци много ,зяпачи също . Похвърля час-два ,преди да затрещи и завали. Две бели рибчици, едната към 30 см /по-голямата/. Едната на блесна /Мепс Аглия 2/ другата на воблер /асакура май някаква/. За първата риба даже спечелих браво от кибиците по перилата ....
 / . Риболовци много ,зяпачи също . Похвърля час-два ,преди да затрещи и завали. Две бели рибчици, едната към 30 см /по-голямата/. Едната на блесна /Мепс Аглия 2/ другата на воблер /асакура май някаква/. За първата риба даже спечелих браво от кибиците по перилата ....  .Снимки няма,че телефоните останаха в колата,смятайте колко съм бързал да се смъкна до водата!
 .Снимки няма,че телефоните останаха в колата,смятайте колко съм бързал да се смъкна до водата!Вторник свърших по-навреме работата и към 13 часа бях готов да си тръгвам. Реших обаче,че ако се прибера много рано взема да изненадам жената, и малко по-късно бях вече на моста на Ценово. Реката мътна че мътна , под мостовете и бърза ,не става за риболов. Около километър нагоре обаче доста по-спокойна и се наложи да походя малко по-далеч /колата служебна,оставих я на стария мост на асфалта/. Реката красива и обрасла . Обрасли бреговете с коприва основно . А аз , като пълен идиот, тръгнах по 3/4 гащи и кецове,явно пак съм бързал? В София си купих високи ботуши от Бент , ама те да си стоят в колата, що да се сещам ,че ги имам.
 Успях и там да прилъжа две рибки.
 Успях и там да прилъжа две рибки.Похвърлях към два часа и тръгнах да се прибирам ,че малката взе да звъни през половин час близо ли съм , къде съм и т.н. Краката ми от колената до чорапите бяха здраво обринати /няма да ме хване ревматизъм ,май/ ,но на душата ми беше голям кеф. Все пак не ми се случва често да си ловкам риби в работни дни /че и да хващам/!
Re: Малко, ама сладко .
Няма по-хубаво нещо, човек да съчетае любимото си хоби с работата, удоволствието и релакса. Всеки приятен за него миг, човек трябва да го използва. Животът не е само работа.
Ама колега,малко за майтап: Дано работодателят ти да не е регистриран във форума и да прочете "отчета" за командировката ти . Ние се кефим, ама той ...
 . Ние се кефим, ама той ...   Майтап бе
  Майтап бе  

Ама колега,малко за майтап: Дано работодателят ти да не е регистриран във форума и да прочете "отчета" за командировката ти
 . Ние се кефим, ама той ...
 . Ние се кефим, ама той ...   Майтап бе
  Майтап бе  
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.

- 
				zorod
- вече хвърля и на тежко 
То си беше в лично време , проблем няма. 

Супер сега във петък заминавам на Осъма между Дебово и Никопол дано е с благоприятни условия и да покажа нещо и аз, че вече не се трае