Соев шрот

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Соев шрот

Мнение от Mr.Barry »

Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка :shock: :lol: Каза ми че има соев ШРОТ и нищо друго свързано със соя. Показа ми го, за тези които не знаят прилича на едро млени белени семки, но аз мисля че с мелачка за кафе (професионална имам) ще се смели да стане като брашно. Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета ;)
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Соев шрот

Мнение от batlar »

Mr.Barry написа:Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета ;)
ами шротовете са обезмаслени кюспета от дадени семена слънчоглед соя и всички тем подобни
при слънчогледа в шрота остава от 27 - 37 процента суров протеин :)
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

Mr.Barry написа:Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка :shock: :lol: Каза ми че има соев ШРОТ и нищо друго свързано със соя. Показа ми го, за тези които не знаят прилича на едро млени белени семки, но аз мисля че с мелачка за кафе (професионална имам) ще се смели да стане като брашно. Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета ;)
колега, соеви производни в прахообразна форма(брашно, изолат, концентрат.. в зависимост от белтъчното съдържание) ще намериш във фирмите, който продават добавки за колбаси :) ако все още те интересува мога да ти дам координати :)
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

@Poly написа:
Mr.Barry написа:Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка :shock: :lol: Каза ми че има соев ШРОТ и нищо друго свързано със соя. Показа ми го, за тези които не знаят прилича на едро млени белени семки, но аз мисля че с мелачка за кафе (професионална имам) ще се смели да стане като брашно. Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета ;)
колега, соеви производни в прахообразна форма(брашно, изолат, концентрат.. в зависимост от белтъчното съдържание) ще намериш във фирмите, който продават добавки за колбаси :) ако все още те интересува мога да ти дам координати :)
Ами дай ако имаш и ти се дава :lol: Ами ако го смеля този шрот, въпреки че е с по-малко протеини, няма ли да стане за топчета?
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Изглежда пробата му е майката ако не е голямо набутване в цената пробвай. Вариантите са два или ще хванеш или не и язък за средствата и труда :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”