Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Соев шрот
Модератор: Paublo_Eskobar
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Соев шрот
Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка
Каза ми че има соев ШРОТ и нищо друго свързано със соя. Показа ми го, за тези които не знаят прилича на едро млени белени семки, но аз мисля че с мелачка за кафе (професионална имам) ще се смели да стане като брашно. Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета 

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Соев шрот
ами шротовете са обезмаслени кюспета от дадени семена слънчоглед соя и всички тем подобниMr.Barry написа:Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета
при слънчогледа в шрота остава от 27 - 37 процента суров протеин

колега, соеви производни в прахообразна форма(брашно, изолат, концентрат.. в зависимост от белтъчното съдържание) ще намериш във фирмите, който продават добавки за колбасиMr.Barry написа:Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка![]()
Каза ми че има соев ШРОТ и нищо друго свързано със соя. Показа ми го, за тези които не знаят прилича на едро млени белени семки, но аз мисля че с мелачка за кафе (професионална имам) ще се смели да стане като брашно. Има ли разлика м/у соевото брашно и шрота, освен в мленето? Трябва ми за топчета

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами дай ако имаш и ти се дава@Poly написа:колега, соеви производни в прахообразна форма(брашно, изолат, концентрат.. в зависимост от белтъчното съдържание) ще намериш във фирмите, който продават добавки за колбасиMr.Barry написа:Здраво, колеги! Днес скочих до един магазин само за фуражи, храни за животни и брашна. Попитах дали имат соево брашно, а жената ме изгледа сякаш имам жълта книжка![]()
ако все още те интересува мога да ти дам координати

- antivik
- кандидат преподавател
Изглежда пробата му е майката ако не е голямо набутване в цената пробвай. Вариантите са два или ще хванеш или не и язък за средствата и труда
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!