Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
10 лева такса за 24 часа риболов и три броя риби можеш да задържиш,ама колегата който извади 5 или 6 бройки си тръгна от водоема към 14:00 и си тръгна с всичките уловени от него риби и се съмнявам някой да го е проверил на излизане(минава се покрай пазача),защото и ние като си тръгнахме-никой не ни провери.puki75 написа:А какви са сега условията на Оброчище,колега?
Да драсна и аз някой друг ред. За Здравец колега, язовира не е изчистен и практически не може да се хвърля. Събудихме пазача на хижата, той ни каза че само на ръкава става. Отидохме там, но и там имаше много влачки и решихме да отидем на Габърница. Лично пазача ни го препоръча. Отидохме. Хора много, риба много слабо. Имаше към 20 човека, само един двама се похвалиха с по едно две шаранчета и то от 5-6 часа сутринта. Таксата е 15 лева, рибата не се плаща(АМА И ТОЛКОВА Я ИМА
) Не разбраха тези арендатори, че така повече губят, отколкото печелят. Аз лично не Ви го препоръчвам. Някой да знае има ли нещо и какви са условията на Пчелник? Мерси предварително!

-
- научил се да хвърля
на Здравец пуснали ли са риба???И някакви условия поне да кажешbrainwave написа:Да драсна и аз някой друг ред. За Здравец колега, язовира не е изчистен и практически не може да се хвърля. Събудихме пазача на хижата, той ни каза че само на ръкава става. Отидохме там, но и там имаше много влачки и решихме да отидем на Габърница. Лично пазача ни го препоръча. Отидохме. Хора много, риба много слабо. Имаше към 20 човека, само един двама се похвалиха с по едно две шаранчета и то от 5-6 часа сутринта. Таксата е 15 лева, рибата не се плаща(АМА И ТОЛКОВА Я ИМА) Не разбраха тези арендатори, че така повече губят, отколкото печелят. Аз лично не Ви го препоръчвам. Някой да знае има ли нещо и какви са условията на Пчелник? Мерси предварително!

Преди два дни ходихме до Здравец да проучим водоема. Таксата е 10лв. за 3 пръчки, рибата до колкото разбрах не се плаща. Имаше един човек, който хвърляше на плувка, но за 3часа не е имал и един удар. На дъно не става да се лови, както каза колегата brainwave язовира не е почистен и е пълен със закачки. Най-големите риби обитаващи водоема са шарковци-700-800гр. имало и амур, който също е под кило. Лично аз, не видях каквато и да било извадена риба.
Това е информацията от мен, дано съм бил полезен.
За Пчелник някой да знае нещо?
Това е информацията от мен, дано съм бил полезен.
За Пчелник някой да знае нещо?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
На Здравец таксата е 10 лв и не се плаща рибата, защото такава просто няма. Миналата година се прекарахме да платим трима души и да се пробваме - на дъно, на мач - нищо. Цял ден без кълване и никакъв признак на живот във водата, нито скочи нито зъвъртя риба, та да имаме някакво доказателство,че такава има. Пълно мъртвило. По думите на собственика е зарибено с шаран, амур и сом на два пъти и то с прилични количества, но според мен това е лъжа и митове и легенди - на Здравец риба няма.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Стига сте коментирали само за платените, ей
Забраната свърши.То не че имаме голям избор,но...
Чух за гъста риба на Ченге и утре смятаме да проверим. Ай ще видим...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колеги, някой има ли актуална информация за Бозвелийско? Как е положението там?
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Смятам да посетя Добротич тази седмица,някой да е ходил скоро и да има информация на какво кълве и къде дава рибата,ще съм много благодаренdokera написа:На Добротич таксата е 15лв, лови се само в светлата част от деня и риба до 10кг. не се заплаща. Миналата седмица ходихме до там, резултата беше 1 амур - 5кг. хванат на царевица с плодов аромат, монтаж на косъм с повдигач.dim-dim написа:Някой да има информация за Добротич малко по изчерпателна моля - не съм ходил там от доста време(последно беше затворен-преди няколко години)
- недялко радков
- ще става разбирач
Вчера минах през Бозвелийско,нямаше никой.Преди няколко дни имаше един човек,който при въпроса за успех поклати отрицателно глава.Условията са:5 лв такса,рибата се плаща 5 лв. кг.с изключение на плевела,от който има в изобилие.
На Пчелник таксата е 20 лв,рибата не се плаща,ако хванеш
.пътя е отврат,колата се оставя при пазача и оттам тарампаджик-колкото по- делеч,толкова по- голям шанс да хванеш нещо различно от каракуда.
На Пчелник таксата е 20 лв,рибата не се плаща,ако хванеш

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Колега Бозвелйския Отворен ли е?
Бяха го затворили и собственика не знаеше до кога ще е затворен но ми беше казал че ще ще прави друг вид риболов !? Аз си мислех Промишлен - примирно
И сега научавам че е отворен и рибата се плаща
Ако имаш по изчерпателно инфо за том ще съм ти благодарен
Бяха го затворили и собственика не знаеше до кога ще е затворен но ми беше казал че ще ще прави друг вид риболов !? Аз си мислех Промишлен - примирно
И сега научавам че е отворен и рибата се плаща

Ако имаш по изчерпателно инфо за том ще съм ти благодарен

-
- ще става разбирач
На Бозвелийския таксата е вече 10лв на въдица и рибата се плаща. Не ходете, ще съжалявате.
- lishev_64
- разбира нещата
Е..?RAAZIEL написа:Стига сте коментирали само за платените, ейЗабраната свърши.То не че имаме голям избор,но...
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Цък-http://forum.nariba.com/viewtopic49069.htmllishev_64 написа:Е..?RAAZIEL написа:Стига сте коментирали само за платените, ейЗабраната свърши.То не че имаме голям избор,но...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- lishev_64
- разбира нещата
Браво, Яворе. Набарал си я рецептата!
...Кефско!!!... Ама умувай за Тръстиково. Щото там ще е истината. Ай да си сверим часовниците!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Търся информация за язовира в с.Ботево. Прочетох стари не добри теми от 2007-8г. Но, от тогава нищо.. да не би вече да няма язовир?!?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!