Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Лобош/Радибош
Модератор: sapuna
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: Лобош/Радибош
Zagrey написа:Здравейте колеги, не искам да отварям нови теми затова ще пиша тук, надявам се няма сърдити..![]()
Интересува ме ново инфо за язовира, по точно местата около стената, тръгнал ли е някакъв риболов по специално има ли чичковци костури![]()
.
Благодарен съм на всякаква информация..
само племенниците костурчета дават доволно на рибе напонтоните на дискотеката
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
На откриването при хамбарите на гребната с лодка след водораслите излизаха доста добри парчета на торен. Нямах рибета
иначе щеше да е сеч. Предполагам че на стената си дава доволно. Там костура беше тръгнал още преди откриването

-
- научил се да хвърля
Благодаря на колегите за споделената информация....
И все пак плаща ли се на Радибош или не ...
Миналата година един ми искаше 10лв на кола и му казахме ,че няма как да стане

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Едва ли,защото земята си е негова.kiret0 написа:И все пак плаща ли се на Радибош или не ...

Едва ли,защото земята си е негова. 
Ма двата метра отстояние от чашата на язовира не са, а също не издава и касови бележки, те затова и миналата година му ходиха на гости данъчни с полиция.

Ма двата метра отстояние от чашата на язовира не са, а също не издава и касови бележки, те затова и миналата година му ходиха на гости данъчни с полиция.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да,провериха му документите и като видяха че всичко е изрядно и има и касов апарат и му пожелаха лек ден.А и двата метра от водата също са негови.randu написа:Едва ли,защото земята си е негова.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слави тогава наджапвам 1 метър у водата и съм аз 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
В събота бях на шаварите при устието на Светля.Труден риболов заради травата.Двайсетина добри каракуди,но мисля,че рибата
се изтегля към дълбините!
се изтегля към дълбините!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
TRANSKI RIBAR написа:Слави тогава наджапвам 1 метър у водата и съм аз

-
- научил се да хвърля
Инфо от днес, в ляво от стената за два часа само 5-6 костура и червеноперки или баби
, (не ги различавам много) ..
Не бях ходил тази година на язовира, прави ми впечатление , че е много по-обрасъл отколкото миналата година, на 6-7 метра от брега е пълно с водорасли....
Чичковците където събират пари за билети, да вземат да пуснат малко амур и толостолоб и най-вече да изкарат мрежите от водоема. Няма оправия тоз народ..

Не бях ходил тази година на язовира, прави ми впечатление , че е много по-обрасъл отколкото миналата година, на 6-7 метра от брега е пълно с водорасли....
Чичковците където събират пари за билети, да вземат да пуснат малко амур и толостолоб и най-вече да изкарат мрежите от водоема. Няма оправия тоз народ..

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега за съжаление засега твоето желание е във сферата на научната фантастика-ИАРА да зарибява и да вади мрежи.....Zagrey написа:Чичковците където събират пари за билети, да вземат да пуснат малко амур и толостолоб и най-вече да изкарат мрежите от водоема. Няма оправия тоз народ..![]()

А водата дали е негова?drebens написа:Да,провериха му документите и като видяха че всичко е изрядно и има и касов апарат и му пожелаха лек ден.А и двата метра от водата също са негови.randu написа:Едва ли,защото земята си е негова.
А и няма как сервитутовата зона да е негова. По закон Слави.
А пътя с асфалта дали е частен Слави.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не знам колко на вътре е негово,чул съм че този язовир нямал сервитут,а площадката на края на асфалта влиза в имота.
За съжаление се намираме в АБСУРДИСТАН.Така че не се учудвам.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)