fish mania 75 ?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: fish mania 75 ?

Мнение от zaribanask8 »

ExTaZzY написа:Можеби си набарал преседял пакет колега другия път като идеш в магазина много внимавай а и не само за тази захранка гледай дали не седят близо до слънчева светлина пряка защото може да е много прясна захранка ама като я кордисат магазинерите на слънце и почват да се подуват пакетите и да гранясва захранката,а колкото до оригиналния аромат на ягодата мирише си на ягоди :D
:lol: еба*и гафа е станало с тоя аромат ,но благодаря за съвета не бях се сещал :D
Викат ми Николаев :)
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

zaribanask8 написа:
ExTaZzY написа:Можеби си набарал преседял пакет колега другия път като идеш в магазина много внимавай а и не само за тази захранка гледай дали не седят близо до слънчева светлина пряка защото може да е много прясна захранка ама като я кордисат магазинерите на слънце и почват да се подуват пакетите и да гранясва захранката,а колкото до оригиналния аромат на ягодата мирише си на ягоди :D
:lol: еба*и гафа е станало с тоя аромат ,но благодаря за съвета не бях се сещал :D
Ми тъкава ми е професията и знам за къвко иде реч при колегите ;) И друг съвет към всички не само към теб,наблюдавайте магазините в които ходите дали има постоянно смяна на моделите захранки и дали не се губят модели,много лесно може да разпознаете когато една подхранка е прясна само на пръв поглед 90% от тях са все едно си ги настъпал с валяка много сбити на пъро пипане в средата са твърди като камък,това се получва от маслата на пшеницата и другите съставки когато се мелят и минават термична обработка все едно се залепят и стават на цимент.Но след итварянето на пакта и като вземат малко въздух се разделят.
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

:lol: :lol: :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Здравейте днес си купих от пелетите им с вкус на ягода (бавноразпадащи се)и отидох на Герман стръвта ми беше бял чевей и хванах 2 шарана и двата по 1 килограм и 1 сом и 3-те риби се хванаха след лек дъждец малко време стоях и затова само 3 риби значи пелетите им много ги уважавам :D
Викат ми Николаев :)
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да отговоря на колегата питащ по-горе.Купих всички аромати царевица на фирмата, някой от тях са вкиснати.Хубаво е да проверявате какво купувате.Топчетата работят. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Don Corleone
фен клуб-скобар

Мнение от Don Corleone »

А иначе работят ли им царевиците?
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да :wink:
:D :D
snegk

Мнение от snegk »

Don Corleone написа:А иначе работят ли им царевиците?
Да :wink:
Аватар
Don Corleone
фен клуб-скобар

Мнение от Don Corleone »

А жито пробвал ли си?

Аватар
matey49
новобранец
новобранец

Мнение от matey49 »

Здравейте колеги! За дадете отговор дали една захранка работи е редно на този водоем да съпоставите с други сродни захранки от същия ценови клас. Да се направи тест и чак тогава да се дава мнение. А и още много други фактори влият за оценка на дадена захранка. Имало е случай когато тази захранка ми е давала резултати, друг път не. Но да твърдите , че не е добра след като не е поставена на сравнителен тест смятам , че не е учтиво към хората, които са се потрудили да я създадат. Когато давате отрицателен отговор следва да го защитите с аргументи. Лично мнение, без да ангажирам за отговор.
snegk

Мнение от snegk »

Сега им пробвам ароматизаторите да видя дали ще ароматизират царевицата, дали ще я втвърдяват и т.н. След няколко дена ще има инфо за твърдостта, а до 10дена се надявам и да видим дали работят добре царевичките :wink:
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Ами имате ли мнения за пелетите ягода? Докараха 2.60 за пакет и така да взема да храня за каракудкии др. мирни рибки периодично с прашката?
Аватар
Don Corleone
фен клуб-скобар

Мнение от Don Corleone »

Ягодата и Ванилията са им класическите. Доста хора хранят с такива ;)

Аватар
JRR75
новобранец
новобранец

Мнение от JRR75 »

Много добре работеща захранка и стръв!!!
Ползвам я от години и съм много доволен. На всеки излет е давала резултат и е събирала рибите. Също така през миналата и настоящата година с протеиновите топчета на fish mania 75 са спечелени няколко първи места в шаранджийските турнири.
От вътрешен източник знам, че в продуктите, които предлага фирмата се слага всичко, което е необходимо и не се прави компромис с качеството. От сърце Ви препоръчвам да ползвате продуктите на fish mania 75.
А що се отнася до асортимента, от тази година има много нови неща, които още не съм ползвал и изпробвал, но се надявам и те да работят успешно. :D :D :D
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
Аватар
JRR75
новобранец
новобранец

Мнение от JRR75 »

За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
Аватар
KrasimirK
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KrasimirK »

ribolovcho написа:хвали българското ,копувай чуждото,досега бг. захранка не ми е харесала
DrAkoN написа:Има хубава Българска захранка и това е Промикса
На скоро ползвах Filstar 12x3. Честно да ви кажа храна ми хареса страшно много! Пакетите им са по 2,5кг, а цената е около 6,50лв което си е достатъчно евтино. Отделно вдигнаха цената на VDE и вече си идват наистина скъпи. :shock:

Съвета ми е пробвайте Филстар 12х3 Универсал или Шаран! Храната няма нищо общо с другите им пакети от по 1кг. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”