Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Воблери

Мнение от Ato »

доста тъмнички ми се виждат , но пък при мътна вода може и да имаш успехи
всичко се свежда до позната максима - проба грешка
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Казваш, че ще ги тестваш на река Искър. Имай едно наум, че двата с дългите лопатки може да газят по-дълбоко и да не ги "подариш" на реката. По принцип, воблер с по- дълга лопатка гази по-дълбоко. Иначе, наистина са малко тъмни, ама пък при подходящи условия рибките мислят по друг начин, различен от нашия. Та желая ти успешни проби и да ги сефтосаш с по някой рибок.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Наистина са малко тъмни.За втори път ще тествам мои воблери и още на първия загубих един който газеше на по-дълбоко така че ще внимавам.
Pooh

Мнение от Pooh »

Много е гот когато ти удари на собствен ворбел! :lol:
Изображение

Тук ортака позира с моята слука...
Изображение

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Аватар
spoon23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от spoon23 »

Здравейте колеги воблеростроители. Наистина е голям кеф да хванеш на самоделка.Колега "Pooh" направил си много добър воблер ,а както се и вижда уловист.Искам и аз да се похваля с някои самоделки и да помогна с каквото мога във воблеростроенето.Имам проблем с качването на снимки "файла е голям" или нещо подобно.Някакви съвети? :oops: :oops: :oops:
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

spoon23 написа:Здравейте колеги воблеростроители. Наистина е голям кеф да хванеш на самоделка.Колега "Pooh" направил си много добър воблер ,а както се и вижда уловист.Искам и аз да се похваля с някои самоделки и да помогна с каквото мога във воблеростроенето.Имам проблем с качването на снимки "файла е голям" или нещо подобно.Някакви съвети? :oops: :oops: :oops:
http://www.nashitedeca.com/tools/cropper/ пробвай с този линк става и с Paint.
Аватар
spoon23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от spoon23 »

Благодаря Mirotg1.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

spoon23 написа:Благодаря Mirotg1.
еййййййййй ма те много арни бре
браво много добре изглеждат
много рибки на тях ти пожелавам
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
spoon23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от spoon23 »

На някои от тях има и риби. :P Ето малко материал от братушките: http://fishing-sk.3dn.ru/news/2010-01
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Ето още един.
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

spoon23 написа:На някои от тях има и риби. :P Ето малко материал от братушките: http://fishing-sk.3dn.ru/news/2010-01
Много добре изглеждат воблерчетата. Дано да имаш много успехи с тях. А за линка, който си дал, много благодаря. Мисля, че ще бъде много полезен за много от колегите. Има много добри идеи и изпълнения. Още веднъж лично ти благодаря. Успех с воблерите, а за линка: +++++ от мен.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Ееееее тькмо си викам спирам да се занимавам с тия дялканици(90% от продукцията е брак :mrgreen: ),и се появява някой като колегата spoon23 .Гледам кво правят хората и пак се започва.
Браво spoon перфектни са :drinkers:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

За какво са ти три куки колега Mirotg1? Тази средната е направо излишна. Няма да ги ловиш рибоците на търмък :D . Махни я, дори си мисля, че или ще ти разваля играта на воблера, или може да ти закача ту-предната, ту-задната. Просто е излишна. Воблерът не става по-уловист с три куки и то тройки. Две са напълно достатъчни - една в предната част до лопатката и една в задната част. Казвам ти го с най-добри чувства. Третата кука е просто - грешка. Успех и на теб с воблерчето.
Аватар
spoon23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от spoon23 »

:D Радвам се че ви харесват.Още малко 39 мм плаващи,тракащи.Искам да благодаря на Чуруликпенчо за добрите идеи във форума :drinkers:
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Воблерчетата са перфектни за мен колега. Ако и добре се държат във водата, няма начин да не ги примамиш рибоците. Имам едно въпросче: Сребристите люспи (като оцветяване и дизайн) с какво си ги докарал? Ще ти бъда благодарен, ако споделиш, а вярвам и останалите колеги също. Благодаря ти предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”