Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ahvoinev

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от ahvoinev »

Утре захапвам на Леново поне до вторник.Доки приятелю ела да се запознаеш с мен и да ти покажа местата и гаранция няма да стъпиш повече на този язовир :finga:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

doki 7 написа:Уважаеми колега Chestarfield,не знам дали ще ми испросиш" Бан" , но взами прочети правилата на форума .Нещо много агресивен стана.Вместо да ми пускаш линк към част от моите мнения не всички по темата,прочети тези които са свързани само с нея , пък тогава говори глупости.Аз досега не съм обидил никого и не съм го клалифицирал с обидни епитети
Стига си развалял хубавата тема бе човек, макар да не съм от асеновградския район и местата да са ми далечко я следя с интерес научават се много неща за водоеми до които не може да отиде човек, а ти с твоето дребнаво заяждане развали цялото удоволствие. На Асен постовете му са и интересни и изчерпателни, личи си, че не дрънка празни приказки и е ходил на местата, а твоето е само заяждане, за оправяне на отношения си има ЛС. Недей разваля удоволствието на останалите :evil:.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

chestarfield написа:След селото има ощи един, моето раследване показа че имало мряна на горния. :wink:
Бил също много много дълбок. :idea:
Асене,аз за него си мислех че ходите.Преди много,много години..... там имаше само мряна и шаран.На сняг сме правели по един пълен кош със мряна,толко много имаше,докато някой Асеновградчани не го обраха с плетените въдици :wink: .После го взеха май под аренда,след това чух че го точили,както си му е реда :lol: ,говореше се за изкарани 12 кг. шарани,може понеже съм вадил 4 кг. и тия диваци бяха луда работа :D,вземаха по 15 м. аванс, а сега нямам идея как е,независимо че минавам на годината по 20 пъти покрай него.....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Прави ми впечатление,че напоследък рядко се пише за Сушица.Възнамерявам утре да получа инфо на място ...... :smt117
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Тоя Доки 7 ви уплаши всички , та прописахте като за последно :lol: . Вчера на 40-те 4 каракуди и около 40 перки на секретна стръв :lol: . Като няма секретни Станимъшката мафия засекретява стръвта :wink: . Само колегата да не се излъже да хваща с плетени въдици , че съм отрязъл 4-5 парчета ППР- ва тръба F 32 по около 50-60 санта " за един ремонт на село " :wink: . От служители на МВР разбрах , че са чудни.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Днеска на Даскалово,само 9 удара до11ч.После жега и обратно в дома на хладно.Интересното е ,че на дънно на фидера ми удари от големите прасета ,дето са ги пуснали тези дни-от 10 до 17кг шарани.Бавно сви пръчката на кравай тръгна като влак,прекоси целия залив и се навря в шаварите и така ги отместваше,все едно беше човек,изобщо нехаеше ,че се опитвам да го спра :lol: 4 кила извадих без проблем със същия фидер,но това беше животно над 10кг и за друга въдица :idea: ,а не с 0,23 основно влакно и 0.20 повод.Накрая ми се :butthead: ,като си показа опашката над водата-беше като метла :shock: Снимки по-късно :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

pacho109 написа:Накрая ми се :butthead: ,като си показа опашката над водата-беше като метла :shock: Снимки по-късно :!:

Колега и на мен миналата година на Брягово ми се :butthead: ,изпляска ми в краката,помаха ми с опашка :shock: ,скъса чак от макарата и си отиде заедно с плувка и такъми по живо, по здраво навътре във водата.Още го споменавам като се сетя за него и ме е яд :oops:
Последно промяна от dobrin_dinev на Пет Юни 17, 2011 8:09 pm, променено общо 1 път.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бат Паче , само 9 ли бре :roll: ? Представяш ли си тоя да ти беше ударил в неделя и да беше го изскарал :roll: . Направо шампион за 10 години наред :lol: . Айде другия път ще е твой :drinkers:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Красимир Кюрпеков написа:Бат Паче , само 9 ли бре :roll: ? Представяш ли си тоя да ти беше ударил в неделя и да беше го изскарал :roll: . Направо шампион за 10 години наред :lol: . Айде другия път ще е твой :drinkers:
С мача изкарах ето този хубавец-близо 3 оки
Изображение
Изображение
Изображение
8 удара ,единият беше влака беглец :lol: и два под кило ,които пуснах веднага :D
Последно промяна от pacho109 на Съб Юни 18, 2011 8:00 am, променено общо 1 път.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Майстор си братле! :D Ако не бяха махнали рейтинга/репутацията/ веднага ти изпрасквах едно +5 точки! :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла. :lol:
Пък немогат да си хванат. :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

chestarfield написа:Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла. :lol:
Пък немогат да си хванат. :mrgreen:
Честър,да ти кажа ,тоя плувкаджийски риболов нещо ми се струва нездравословен,направо вреден,сериозно го мисля :idea: Стоиш неподвижно по4-5 часа и повече,не е добре, гледам и моите крака май оттичат като стоя толкова неподвижен :!:
Изображение
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

Колеги можели дами обясните каде се намира тоя изравнител на поповскиа язовир??
предварително благодаря !!
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

колеги исках също дави питам къде се намира иазовира даскалово , да не е до село братя даскалови ? Междодругото вчера бях на иазовира до плодовитово излиза доста каракуда но им много папур и местата са ограничени
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

язовир Даскалово е на 50 км от Асеновград посока Кърджали.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”