Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
mgd
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от mgd »

jibira написа:Търся информация за язовира в с.Ботево. Прочетох стари не добри теми от 2007-8г. Но, от тогава нищо.. да не би вече да няма язовир?!?
Язовира на село Ботево или Ново Ботево?
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Питането ми е за с.Ботево
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

jibira написа:Питането ми е за с.Ботево
Язовира (под Засмяновския) е със скъсана стена и на практика е едно блато от тръстика. На Н.Ботева и неговата стена се скъса май преди 1-2 години.
krasimir75
новобранец
новобранец

Мнение от krasimir75 »

колеги имате ли информация за язовир йовковци търново
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

krasimir75 написа:колеги имате ли информация за язовир йовковци търново
Това питане, колега не е за тази тема. Тук едва ли някой ще ти даде отговор.защото обсъждаме водоемите във Варненска околия. Виж мисля,че имаше отделна тема за Йовковци. Провери в търсачката.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

jibira написа:Питането ми е за с.Ботево
Колега язовира в село Ботево и с много ниско ниво на вода и там се хваща само каракуда. Всички от селото ходят там с на плувка на червей си изкарват една торба каракуди за 4-5 часа
Просто няма смисъл там иначе такса няма обаче сега язовира го зеха Транстриумф Холдинг и скоро ще почнат да го правят изцяло нов.
Изображение
mitko_64
новобранец
новобранец

Мнение от mitko_64 »

Малко инфо и от мен.Вчера на Добротич капо. Около 10-15 коли и никой нищо по-голямо от 300-400гр. -главно таранка и малко бебета шарковци.А големите риби се разхождат по повърхноста и цапуркат ,но до там. Може би пак не уцелихме времето и мястото.
Moandor
новобранец
новобранец

Мнение от Moandor »

Някой може ли да ми обясни как точно се стига до микро язовира до Алкомет , може и на лични за да не спамим темата.

http://wikimapia.org/4658069/bg/%D0%90% ... 0%B5%D1%82

Тук виждам 2 микроязовира в близост до предприятието та се чудя кой точно е. Да питам също подходящ ли е и за жените , в смисъл има ли тревичка , приятно ли е за излет , че явно ще ги водим и тях :) Благодаря предварително и на слука на всички :drinkers:
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Оградения триъгълник под завода е твойта цел.Има тревичка навсякъде,даже съм виждал собственика да пръска срещу кърлежи
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
mmitaka83
новобранец
новобранец

Мнение от mmitaka83 »

mitko_64 написа:Малко инфо и от мен.Вчера на Добротич капо. Около 10-15 коли и никой нищо по-голямо от 300-400гр. -главно таранка и малко бебета шарковци.А големите риби се разхождат по повърхноста и цапуркат ,но до там. Може би пак не уцелихме времето и мястото.
Колега може ли малко инфо каква е цената, за колко въдици и плаща ли се рибата после???
brainwave
новобранец
новобранец

Мнение от brainwave »

Събота ходихме на 'Алкомет' до Шумен. Хубаво язовирче, има риба. 5 лева се плаща такса, после ако хванеш по 5 лв на кило. Ако не искаш да плащаш я пускаш обратно. Рибата удряше предимно на пружина, на качамак отдолу с царевичка. Равносметката 2 шарана по кило, кило и половина, 2 изпуснати и една пъстърва. Колегата, който е писал за плувка, може би има предвид при по-хладно време. С 4 телескопа 6-8 метра, сменихме такъма с по-фин, първо на царевица, после на бял червей, на протенови точета, не бутна изобщо. Аз лично препоъчвам водоема, като се има предвид, че можеш да се освежиш като те напече много, студена бира, кебапчета, кюфтета. И задължително си вземете чадър, ние под чадърите изгоряхме, представете си какво е без чадър. За другия път се колебая между Саламаново и Кюлевча. Къде дава повече, моля някой ако е ходил да сподели? Това е от мен и НА СЛУКА:)
georgi1204
новобранец
новобранец

Мнение от georgi1204 »

Може би е по-правилно да пиша в темата за Добрич, но нали съм от Варна и затова споделям тук. В неделя ходих до язовир Оброчище. Правилата са 10 лв. такса за 12 часа, три риби безплатно. Останалите или се връщат веднага или се купуват по 5 лв. килограма. Язовира има нов арендатор, който се е погрижил за направата на удобни места за пикник и риболов. По-честа е слуката на леко, но моя успех на дъно ми донесе много приятни мигове и незабравими емоции. Кука № 10, повод - 0,18, стръв- замразена от миналата година млечна царевица.
georgi1204
новобранец
новобранец

Мнение от georgi1204 »

Опитах да кача снимките на двата 3 килограмови шарани, но се оказа, че това за мен е по-трудно, отколкото да ги хвана.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

В четвъртък или в петък отивам на Цонево . Ако има желаещ колега може да се разберем нещо!!! После ще пиша как е била хавата.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

за алкомет чипове по 6 и 8 метра не са ти нужни.рибата там е на 3-4 метра от брега .колкото по се свечерява по наблизо мяташ.на сладка царевичка.без да захранваш . :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”