Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от Don4o_62 »

pacho109 написа:
chestarfield написа:Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла. :lol:
Пък немогат да си хванат. :mrgreen:
Честър,да ти кажа ,тоя плувкаджийски риболов нещо ми се струва нездравословен,направо вреден,сериозно го мисля :idea: Стоиш неподвижно по4-5 часа и повече,не е добре, гледам и моите крака май оттичат като стоя толкова неподвижен :!:
Пачо,аз за кво минах на разходка с лодка :D,както и половината Асеновградска :D ,но няма лошо,като сме на събиране :drinkers: пак си говорим за всичко без проблем.Иначе с лодка е хубаво вътре,вълните те люлеят,ако пък и има някой до теб да ти държи ...... :wink: въдицата е още по добре :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Don4o_62 написа:
pacho109 написа:
chestarfield написа:Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла. :lol:
Пък немогат да си хванат. :mrgreen:
Честър,да ти кажа ,тоя плувкаджийски риболов нещо ми се струва нездравословен,направо вреден,сериозно го мисля :idea: Стоиш неподвижно по4-5 часа и повече,не е добре, гледам и моите крака май оттичат като стоя толкова неподвижен :!:
Пачо,аз за кво минах на разходка с лодка :D,както и половината Асеновградска :D ,но няма лошо,като сме на събиране :drinkers: пак си говорим за всичко без проблем.Иначе с лодка е хубаво вътре,вълните те люлеят,ако пък и има някой до теб да ти държи ...... :wink: въдицата е още по добре :D
А,бе накрая като ме напече и аз се опънах по гръб ,гледах облаците и се размечтах за някоя местна Ферхонде ,да дойде да ми държи въдицата ,ама йок :lol:
Изображение
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Колеги можели дами обясните каде се намира тоя изравнител на поповскиа язовир??
предварително благодаря !!
Не знам да ли си запознат с местноста там но ще гледам по нагледно да ти до обесня.
Значи Новаково завиваш за с.Искра2-3 километра стигаш до реката дето се влива в яз.Мечка, посли имаш един дик по пътя 400-500 метра качваш го, :wink: от дясно почват лозя точно преди лозята има черен път 1-2километра незнам колко бяха , си на язовира :!: :?: :idea: Пътя е лош :!: :?: :idea:
Има и ощи един но по-него не съм минавал :? -влизаш в с.Искра и завиваш в дясно минаваш от другата страна на реката и тръгваш за Поповския язовир 1-2 километра има много утъпкан път на дясно през рекичката и трябва да стигнеш от другия край на язовирчето.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Има толостолоп,шаран'чета :D малки, поне аз такива хванах като ходих и каракуда трябва да има, за слънчака съм сигорен.
Беше 7 кинта и квото си хвнаеш.
И да не забравиш да споделиш какво си хванал :wink:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Иначе с лодка е хубаво вътре,вълните те люлеят,ако пък и има някой до теб да ти държи ...... въдицата е още по добре
Точно така майсторе риболова ако пречи на удоволствието спираш риболова :lol: :wink: :mrgreen:
Риба секи ден можиш да хваниш, ама да ти държат въдицата :!: :?: :idea: секи ден няма. :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

колеги днеска бях до язовира който колегата честарфилд ми обясни(изравнител на поповскиа)имаше табели риболова забранен отидох до него имаше едно младо момче новия арендатор попитахго дали мога да ловя тои ми каза 4е маи месец са пуснали риба и сега е забранен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ahvoinev написа:Утре захапвам на Леново поне до вторник.
Одеве ходих до Леново на разходка,без нищо с ръцете в джобовете :D .Колегата беше там и яко къртеше шараните на дънни.Стръвта е секретна,че не може от негово име да пиша :wink: Излиза много маломерен,но имаше няколко над 1,700 нагоре до 3 кг.,и това за днес,до други ден гаранция е напълнил живарника.Явно им разбира,но беше на ОНОВА МЯСТО дето дава най много и най едри :D .Мястото е секретно и да се сърдят някой,не се казва :wink: :lol: .Имаше много рибари,даже може да се каже че язовира беше окупиран тотално отвсякъде :shock: :lol: ,но не видях някой да вади едро освен колегата.Иначе амджурки на разните му пера кълват здраво :D ,само да ви се хваща.Можеше да пусна някоя снимка,но станах разноглед :rolleyes: от манифестацията там :lol: и не знаех откъде да почна да снимам :D :lol: .
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от K.Kolev »

Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Дончо сега се прибирам и мога да ти кажа,че станахме разногледи следобед.Сръвта и мястото наистина са секретни :D но който си знае местата и нивото на водата работи.Приятно ми беше ,че се запознахме.А до вторнник нямаше как да стане щото взеха да се прават на интересни арендаторите имам предвид за таксите
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

K.Kolev написа:Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....
Колега човека не се прави на интересен,само иска да ти каже,че има доста за обясняване и чалъми.А не познаваш ли язовира няма смисъл да си даваш парите на вятъра
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вчера на 40-те 4 каракуди и около 40 перки на секретна стръв . Като няма секретни язовири Станимъшката мафия засекретява стръвта-цитат от Краси златната китка .
:wink: :rolleyes: :wink: :rolleyes: :wink: :rolleyes: :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Само така Асене :supz: :supz: :lol: :lol: :lol: а който се цупи и сърди ако помоли учтиво и почерпи :drinkers: винаги ще му се помогне относно трудния и изключително секретен риболов по Асеновградско :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Don4o_62 написа:Kойто се цупи и сърди ако помоли учтиво и почерпи :drinkers: винаги ще му се помогне относно трудния и изключително секретен риболов по Асеновградско :D
:wink: Уиски с количка и ред-бул не отказвам :lol:
То ако секи можише :idea: риба нямаше да остaни в Асеновградско :rolleyes: след тази канонада от мрежи и въдици. :mrgreen:
А пък яз.Леново зех да го съжалявам, чесно,кво имал да пати. :ANAL:
Последно промяна от chestarfield на Нед Юни 19, 2011 5:03 pm, променено общо 1 път.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

"Несекретен" яз.Сушица вчера ..........
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=49151
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

syrfist_bg78 написа:Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка
Всичко е шега относно тия секретни историй :D .Просто трябва да познаваш язовира малко от малко и ги натискаш,но не навсякъде е еднаква стръвта на която взема,говоря за шаранския риболов.Ферментиралата царевица е добър варянт,но не навсякъде е удачна по Асеновградските язовири,някъде иска да храниш със суха,другаде със ферментирала.Стръвта е същата работа,просто всеки язовир е индивидуален за себе си.На единия взема на суха,на другия на силикон и т.н.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”