Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Пачо,аз за кво минах на разходка с лодкаpacho109 написа:Честър,да ти кажа ,тоя плувкаджийски риболов нещо ми се струва нездравословен,направо вреден,сериозно го мисляchestarfield написа:Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла.
Пък немогат да си хванат.Стоиш неподвижно по4-5 часа и повече,не е добре, гледам и моите крака май оттичат като стоя толкова неподвижен

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
А,бе накрая като ме напече и аз се опънах по гръб ,гледах облаците и се размечтах за някоя местна Ферхонде ,да дойде да ми държи въдицата ,ама йокDon4o_62 написа:Пачо,аз за кво минах на разходка с лодкаpacho109 написа:Честър,да ти кажа ,тоя плувкаджийски риболов нещо ми се струва нездравословен,направо вреден,сериозно го мисляchestarfield написа:Бравос юнаци стържете та стържета, таз вечер ми свършва нощната смяна и аз ги захапвам от утре.
Че имам двама майстори на Горни Воден изолацика правят рибка им се е прияла.
Пък немогат да си хванат.Стоиш неподвижно по4-5 часа и повече,не е добре, гледам и моите крака май оттичат като стоя толкова неподвижен
,както и половината Асеновградска
,но няма лошо,като сме на събиране
пак си говорим за всичко без проблем.Иначе с лодка е хубаво вътре,вълните те люлеят,ако пък и има някой до теб да ти държи ......
въдицата е още по добре

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не знам да ли си запознат с местноста там но ще гледам по нагледно да ти до обесня.Колеги можели дами обясните каде се намира тоя изравнител на поповскиа язовир??
предварително благодаря !!
Значи Новаково завиваш за с.Искра2-3 километра стигаш до реката дето се влива в яз.Мечка, посли имаш един дик по пътя 400-500 метра качваш го,

Има и ощи един но по-него не съм минавал

Има толостолоп,шаран'чета

Беше 7 кинта и квото си хвнаеш.
И да не забравиш да споделиш какво си хванал

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно така майсторе риболова ако пречи на удоволствието спираш риболоваИначе с лодка е хубаво вътре,вълните те люлеят,ако пък и има някой до теб да ти държи ...... въдицата е още по добре

Риба секи ден можиш да хваниш, ама да ти държат въдицата

- syrfist_bg78
- новобранец
колеги днеска бях до язовира който колегата честарфилд ми обясни(изравнител на поповскиа)имаше табели риболова забранен отидох до него имаше едно младо момче новия арендатор попитахго дали мога да ловя тои ми каза 4е маи месец са пуснали риба и сега е забранен
- Don4o_62
- учете се от него
Одеве ходих до Леново на разходка,без нищо с ръцете в джобоветеahvoinev написа:Утре захапвам на Леново поне до вторник.

-
- ще става разбирач
Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....
Дончо сега се прибирам и мога да ти кажа,че станахме разногледи следобед.Сръвта и мястото наистина са секретни
но който си знае местата и нивото на водата работи.Приятно ми беше ,че се запознахме.А до вторнник нямаше как да стане щото взеха да се прават на интересни арендаторите имам предвид за таксите

Колега човека не се прави на интересен,само иска да ти каже,че има доста за обясняване и чалъми.А не познаваш ли язовира няма смисъл да си даваш парите на вятъраK.Kolev написа:Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо трябва да се правиш на интересен с това "секретно място" ,"секретна стръв".....

- Don4o_62
- учете се от него
Само така Асене
а който се цупи и сърди ако помоли учтиво и почерпи
винаги ще му се помогне относно трудния и изключително секретен риболов по Асеновградско 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Don4o_62 написа:Kойто се цупи и сърди ако помоли учтиво и почерпивинаги ще му се помогне относно трудния и изключително секретен риболов по Асеновградско

То ако секи можише

А пък яз.Леново зех да го съжалявам, чесно,кво имал да пати.

Последно промяна от chestarfield на Нед Юни 19, 2011 5:03 pm, променено общо 1 път.
- syrfist_bg78
- новобранец
Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка
- tsvetkoff
- ще става разбирач
"Несекретен" яз.Сушица вчера ..........
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=49151
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=49151
- Don4o_62
- учете се от него
Всичко е шега относно тия секретни историйsyrfist_bg78 написа:Значи секретни места няма на леново наи готиното шаранджиско място е междо двата ракава доло на устието за стръв може да пробвате стандартната цревица силиконова царевица или стериопор а за секретнта захранка за мен наи добрата захранка за шаран е вмерисаната царевица ,накисвате е и я оставяте 5 дена да ферментира. аз лично съм имал големи успеи на таква захранка