Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

С палатки на Доспат
Модератор: sapuna
С палатки на Доспат
Здравейте,колеги решилсъм да ходя на палатка на Доспат,моля за мнение на коя част от язовира да отида където има питейна вода и може ли да се ходи с ниска кола,тъйкато не съм ходил там досега.Смятам да ходя към 20.07.07 това рано или късно е.Ако имате мнения моля пишете,ще Ви бъда благодарен.Наслука на всички.
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
кво е общото с бракониерите
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Ми благодаря Ви колеги за съвета за ДОСПАТ,явно всичките сте минали по бракониерскиа път та ви е толкова ясно,дано не срещна такива като вас там пък аз ще се оправя и без вашите съвети.Все пак наслука на всички които ловят риба с въдица!!! :Християн А. написа:Нов е (също като мен) ! Най-вероятно без да иска е дал форум браконйери ! А ако несигорно мисли да лови с палаткие
![]()
- ceno cenov
- разбира нещата
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, вместо да се правиш на обиден, виж в кой раздел си пуснал темата! /модератора не може ли да я премести?/
1. Може да се отиде с ниска кола, но само ако не те е жал за нея!
Ако идваш откъм с. Сърница се минава по един дървен мост и по каменен път с големи камъни /не е равен чакъл!/ и големи дупки може да се стигне чак до гр. Доспат 10-ина километра - почти цялата страна на язовира е с гора и има доста чешми /евала на помаците!/
2. 20 юли е добре като време за палатка /нощно време е бая студено/, иначе за риба е по-добре 01.09.
П.С.
Сега видях, че си от Димитровград и сигурно ще дойдеш откъм гр. Доспат - минаваш по стената на язовира и тръгваш посока Сърница...
1. Може да се отиде с ниска кола, но само ако не те е жал за нея!
Ако идваш откъм с. Сърница се минава по един дървен мост и по каменен път с големи камъни /не е равен чакъл!/ и големи дупки може да се стигне чак до гр. Доспат 10-ина километра - почти цялата страна на язовира е с гора и има доста чешми /евала на помаците!/
2. 20 юли е добре като време за палатка /нощно време е бая студено/, иначе за риба е по-добре 01.09.
П.С.
Сега видях, че си от Димитровград и сигурно ще дойдеш откъм гр. Доспат - минаваш по стената на язовира и тръгваш посока Сърница...
- ribarq
- сериозен играч
Та така и неразбрах със мрежи ли ще хващаш ? или хващаш със въдици ?Nedeltcho Delev написа: Ми благодаря Ви колеги за съвета за ДОСПАТ,явно всичките сте минали по бракониерскиа път та ви е толкова ясно,дано не срещна такива като вас там пък аз ще се оправя и без вашите съвети.Все пак наслука на всички които ловят риба с въдица!!! :
Въпроса ми е директен , очаквам и отговора да е такъв !
Nedeltcho Delev
та значи аз миналата година бях от страната на сърница от южната страна. Пътят до Сърница и този от другата страна не са много за ниска кола-имам предвид бегачки и тн. иначе стандартна лека кола няма проблеми. Особенно участъка в който ще трябва да слезнеш от пътя до водата - където и да е. Но ако си ходил по язовирите ти е горе долу ясно. Иначе в този участък има чешми през 200-300 м.
Има доста изписано по темата Доспат - в търсачката на форума напиши доспат и ще видиш доста писания от миналата и по минали години. Успех
А иначе във форума държим много на пусканите теми да са в съответните подфоруми защото когато има ред е по-благо за четящите и за търсещите. Представи си ако всеки започне да пуска където му падне - всичко ще стане като - простете за израза - "лайна с говна"
та значи аз миналата година бях от страната на сърница от южната страна. Пътят до Сърница и този от другата страна не са много за ниска кола-имам предвид бегачки и тн. иначе стандартна лека кола няма проблеми. Особенно участъка в който ще трябва да слезнеш от пътя до водата - където и да е. Но ако си ходил по язовирите ти е горе долу ясно. Иначе в този участък има чешми през 200-300 м.
Има доста изписано по темата Доспат - в търсачката на форума напиши доспат и ще видиш доста писания от миналата и по минали години. Успех
А иначе във форума държим много на пусканите теми да са в съответните подфоруми защото когато има ред е по-благо за четящите и за търсещите. Представи си ако всеки започне да пуска където му падне - всичко ще стане като - простете за израза - "лайна с говна"
кога нема риба и рака е риба
- ribarq
- сериозен играч
Тедо написа:не е с мрежи - няма да си пречите - ще има достатъчно място за твоитеribarq написа: Та така и неразбрах със мрежи ли ще хващаш ? или хващаш със въдици ?
Въпроса ми е директен , очаквам и отговора да е такъв !![]()
![]()
За разлика от някой хора аз съм ribarq а не браконера ! Мисля че съм го доказал!
П.С. Не мисля да очаствам в безумни спорове и караници !
То е очевидно че 1 човек има няколко псевдонима ! и само гледа да прави щуротий по темите !
-
- разбира нещата
Колегата е нов и мисля че не трябва така да се отнасяме към него.Колега Делев аз всяка година по това време ходя на палатка там за около 20дни.Няма изобщо да сажаляваш риба може и да няма многа но за едно пържене вечер ,все ще хванеш.Ходя срещу Сърница ма една голяма поляна с многа хубава чешма (виж ми галерията )това е точно там.Може и да се засечем тази година .На слука
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???