Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

тестова тема за днешния ъпдейт
Модератор: sapuna
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Re: тестова тема за днешния ъпдейт
И при мен новите мнения не ми се показват във "Виж собствените си мнения" .
Има проблем при търсене (поне при мен). Резултатите от заявката не отговарят на зададения критерий на търсене.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
И при мен е същото.При зададена дума "пелети" без маркиране на подфорум ми изкарва над 2000 резултата,които нямат нищо общо с търсената дума.При маркиране на подфорум "стръв и захранка" ......... няма нито един резултатiostrem написа:Има проблем при търсене (поне при мен). Резултатите от заявката не отговарят на зададения критерий на търсене.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, търсачката явно все още търпи модификации и настройване, понеже не сработва, а дава огромен лист от резултати, които не са релевантни с търсения стринг.
За съжаление при мен в момента скоростта е все така ниска, а преди 3-4 часа от офиса беше същото положение
За съжаление при мен в момента скоростта е все така ниска, а преди 3-4 часа от офиса беше същото положение

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
И при мен е така и вече обиколих целия форум за да намеря едно мнение, а иначе браво на модераторите и админите , че са си дали от времето си за нас.tcekata написа:И при мен новите мнения не ми се показват във "Виж собствените си мнения" .

Викат ми Николаев 

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
и при мен е така,търся нещо,тя ме праща за зелен хайвер
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
След ъпдейта забелязвам,че част от мненията ми,пуснати в различни теми,липсват в опцията: Виж собствените си мнения. При мен ли е само така ?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Скоростта значително е по-добра,но продължава проблема с мненията във Виж собствените си мнения, както и с търсачката !Телескоп написа:След ъпдейта забелязвам,че част от мненията ми липсват в опцията: Виж собствените си мнения...
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Някой ще обърне ли внимание ???Телескоп написа:...продължава проблема с мненията във Виж собствените си мнения, както и с търсачката !

- Paublo_Eskobar
- Модератор
За сега е така и при мен не работи бутона,ама ако държиш да си прегледаш мненията може да си ги видиш в собсвения профил.Там ще ги има. 

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Юни 18, 2011 12:12 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- danev69
- сериозен играч
Аз пробвах така,ама и там ги няма.Paublo_Eskobar написа:За сега е така и при мен не работи бутона,ама ако държиш да си ги разгледаш може да си разгледаш собсвения профил.Там ще ги има.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Вярно че не става и така!danev69 написа: Аз пробвах така,ама и там ги няма.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Преди няколко дни пуснах една тема "риболов на пенсия и заплата". Първоначално, темата се появи - само в началото във "Виж собствените си мнения", но от два дни, изчезна и упорито не се появява. Иначе, във виж новите мнения", Виж активните теми" се появява. Ще се оправи ли скоро? Мнения, които съм пъскал и пускам в стари теми се появяват. Само при новите теми изчезват при мен.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.