5 -тима рибари - 700 рибки :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
givi71
новобранец
новобранец

Re: 5 -тима рибари - 700 рибки :)

Мнение от givi71 »

Браво колеги. Уникални сте :prayer: Просто не е за вярване, че има риболовци като вас. Нека всички се замислим и дано разберем това което сте направили.
vui4o1
новобранец
новобранец

Мнение от vui4o1 »

Онемях на два пъти!един път от начинанието на колегите и направо ми се насълзиха очите от кеф. И втория път като прочетох че ИАРА-джиите щели да глобяват за зарибяване.
Ей това ако е истина-не знам.Да глобяваш за това,че някой друг ти върши работата,е не го разбирам това.А ние да вземем да си направим една организация и по райони и водоеми,кой както му е удобно да си правим такива начинания да речем два пъти в годината.
Пък нека дойдат да ни глобят!Ако не им събера всичките медии на Балканския полуостров да им видят сеира! :butthead:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

vui4o1 написа:Онемях на два пъти!един път от начинанието на колегите и направо ми се насълзиха очите от кеф. И втория път като прочетох че ИАРА-джиите щели да глобяват за зарибяване.
Ей това ако е истина-не знам.Да глобяваш за това,че някой друг ти върши работата,е не го разбирам това.А ние да вземем да си направим една организация и по райони и водоеми,кой както му е удобно да си правим такива начинания да речем два пъти в годината.
Пък нека дойдат да ни глобят!Ако не им събера всичките медии на Балканския полуостров да им видят сеира! :butthead:
Съгласееееееееееееен
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

vui4o1 написа:Онемях на два пъти!един път от начинанието на колегите и направо ми се насълзиха очите от кеф. И втория път като прочетох че ИАРА-джиите щели да глобяват за зарибяване.
Абе-е, бива :? Ама тези местни организации да се снабдят и с пушки/може и въздушни-има достатъчно мощни/ и пищови/може и газови/ и га видят бракониер, мрежар, токаджия и всякаква такава гад :evil: да му напълнят задника с олово и дзъркелите с газ, пипер, сол и к`вот дал господ :axe: , да са сигурни, че поне една част от делото им ще остане. Лошото е, че изброената гад е въоръжена много по-добре от наше го брата бедния (в болшинството) риболовец-въдичар :idea: :rolleyes: :evil: :!:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

antivik написа:
Абе-е, бива :? Ама тези местни организации да се снабдят и с пушки/може и въздушни-има достатъчно мощни/ и пищови/може и газови/ и га видят бракониер, мрежар, токаджия и всякаква такава гад :evil: да му напълнят задника с олово и дзъркелите с газ, пипер, сол и к`вот дал господ :axe: , да са сигурни, че поне една част от делото им ще остане. Лошото е, че изброената гад е въоръжена много по-добре от наше го брата бедния (в болшинството) риболовец-въдичар :idea: :rolleyes: :evil: :!:
Да се въоръжиме ама те двама седят с електрошокови палки и лодка и тепат рибата с ток а други трима с пушки

Изображение

Rado1969
новобранец
новобранец

Мнение от Rado1969 »

Пичове, велики сте!!!!
И знайте, че не сте сами...
Пловдив дава пример!!!!! :
Малко нестандартно........finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=69&t=45612

:finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
Последно промяна от Rado1969 на Пон Апр 11, 2011 9:13 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

И Дупница,София,Кюстендил,Благоев и околията също а и от Пловдив също се включват http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=45386

Изображение

Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Колеги, моя опит е следния:
- аз съм глобяван от ИАРА за зарибяване - Акт 100 лв 2009 година.
- много съм говорил със собственици на рибарници а и с разни други умни глави за размера на зарибителния материал и това, което мога да обобщя е различно от казаното от Мазнислав, а именно, че колкото по-голяма рибата, толкова повече е загубила инстинкта сама да си търси храна и толкова по-голяма вероятност да умре. От друга обаче, малките рибета са с по-висока смъртност защото и "голяма" вода ги убива и всички други обитатели закусват с тях и атмосферните условия и .... Опита ми за сега не накланя везните в нито една посока. След няколко години ще споделя.
Поздравления на колегите и само така!
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
tarpona
новобранец
новобранец

Мнение от tarpona »

Vankata написа:
ivan1951 написа:Браво,колеги,ако всички сме като Вас. :D
"...ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано"..."
За това, което вършите мога да кажа единствено и само :prayer: :prayer: :prayer:
Браво пичове
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

misho_tsakov написа:Колеги, моя опит е следния:
- аз съм глобяван от ИАРА за зарибяване - Акт 100 лв 2009 година.
- много съм говорил със собственици на рибарници а и с разни други умни глави за размера на зарибителния материал и това, което мога да обобщя е различно от казаното от Мазнислав, а именно, че колкото по-голяма рибата, толкова повече е загубила инстинкта сама да си търси храна и толкова по-голяма вероятност да умре. От друга обаче, малките рибета са с по-висока смъртност защото и "голяма" вода ги убива и всички други обитатели закусват с тях и атмосферните условия и .... Опита ми за сега не накланя везните в нито една посока. След няколко години ще споделя.
Поздравления на колегите и само така!
И какво? Нищо да не се прави ли? Според мен от 50-100 пуснати рибета 1/3 да очелеят все си е файда, а иначе съвсем нищо няма да има. Виж за глобите нямам думи, не мога да разбера какви са им основанията на ИАРА-джийте.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

браво
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
colorado
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от colorado »

ако всеки един от нас, които ходим за риба, правим това дори 1 път през живота си ще е достатъчно за да има достатъчно риба в реките ни.... нека по често се срещат хора като вас които не мислят само и единствено за рекорда и тигана... ЕВАЛА ВИ!!! :wink:
Аватар
ivcho.vd
новобранец
новобранец

Мнение от ivcho.vd »

ЕВАЛА :supz: :supz: :supz: :smt041 :smt041 :smt041
Аватар
Малкият рибар
новобранец
новобранец

Мнение от Малкият рибар »

Супер ! :D :D :D
Аватар
Wankoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wankoy »

Голям поклон пред всички вас, колеги ! Заради хора като вас все още вярвам, че българина цени и пази, риболовните си богатства !!! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”