Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение!!
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Предложение!!
От такива теми често се добива много полезна информация,особено за неща,които не се предлагат в нашата магазинна мрежа.pechat написа:Една молба,изтривайте темите които са продадени или са със ключ.
На никого не пречат!
Аз пък имам друг въпрос:
Е ли е възможно постовете които пишем да излизат в същия вид и ред като редове,паузи и т.н. без да се самоподреждат?
Благодарско!

- pechat
- научил се да хвърля
Забравих да уточня,че предложението ми е за рубриката продава.Какъв е смисъла да се трупат страници и предложения ,които не са валидни?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Обявите се трият автоматично. Ако обърнете внимание ще забележите, че обяви по-стари от 1 месец няма. Според мен, месец е разумен срок, в който всякакви неразбирателства относно сделката могат да се изгладят.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Мнг си прав колега не е нужно дасе трият (малко информация на някому не е излишна)КИРО написа:Триенето не е желателно - все някой ще се сети да си провери нещото си.pechat написа:Една молба,изтривайте темите които са продадени или са със ключ.
Те сами си падат надолу в темата,или ако модератора е решил,мести ги в кошчето.
m-kar.mobile.bg
Имам питан'е до админите;
Има ли възможност, щото бутонът "редактиране" в мнението, да е по-дълго активен ? Защо ми е такоф въпросът - ако отворя тема, да речем речник на термините, да има възможност, според допълване на фактите, обясненията да се конкретизират и исчистват постепенно??
Има ли възможност, щото бутонът "редактиране" в мнението, да е по-дълго активен ? Защо ми е такоф въпросът - ако отворя тема, да речем речник на термините, да има възможност, според допълване на фактите, обясненията да се конкретизират и исчистват постепенно??
Леми изда бест, батт айем мачбеда'а . Ррок-ан-рол, Пенке-ле !!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бутонът "промени" е временно активен само в "Купува" и "Продава"!В другите раздели би трябвало да нямаш проблеми!
Имам. След ден вече го няма!
Поизчаках, погледах, пописах.... И не, и не!!
Тоя пусти бутон "промени", тъй и не се задържа повеке от ден до пладне! Едната вечер пиша, на другата, аха да допълня - няма го!! И трябва да пускам нов пост, а това, дето искам да река е допълнение към стария.
По едно време, бутонът стоеше дор до два дни. Сега - хич .
Тоя пусти бутон "промени", тъй и не се задържа повеке от ден до пладне! Едната вечер пиша, на другата, аха да допълня - няма го!! И трябва да пускам нов пост, а това, дето искам да река е допълнение към стария.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Прав си!Поразгледах разделите,където нямам права и наистина е така! 

Ето го отговора на въпроса:Вехтия написа:.... Тоя пусти бутон "промени", тъй и не се задържа повеке от ден до пладне! Едната вечер пиша, на другата, аха да допълня - няма го!! И трябва да пускам нов пост, а това, дето искам да река е допълнение към стария.
Предложение:
Отговорът :nikozia написа:Имам едно предложение: да се направи, така че, мненията да могат да се променят до 24 часа след написването им..........
Ето и темата[color=#FF0000][b]fixxer[/b][/color] написа:Идеята е добра. Сега го правя, но на 12 часа. Мисля че е напълно достатъчно

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хмъ!!
Вярно, решено е, ама мнението си е мое, а става и въпрос за излагане на факти, които не винаги помня наизуст, и си правя сверки, дето ги няма в нета.
Явно ще трябва да пиша първо в Уърд, па после да плейсвам.
Вярно, решено е, ама мнението си е мое, а става и въпрос за излагане на факти, които не винаги помня наизуст, и си правя сверки, дето ги няма в нета.
Явно ще трябва да пиша първо в Уърд, па после да плейсвам.
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Искам да допълня ако може да се добави рейтинг за участниците в форума, примерно някой пише добра тема гласуваш положително за темата и му се вдига рейтинга или продава някаква стока аз я купувам и му давам оценка че е коректен или некоректен, това е всеки да трупа рейтинг и по него хората да съдят що за човек е.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това си го имаше до преди време , но определено не работеше както трябва .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Виж тази темаБачо Илия написа:И при мен отсъства бутона "промени"!??Има го за известно време и после изчезва.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!