Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
вчера на ной около три килограма сафрид и при мене искаше малка кука
prez koe vreme kolega, vecher sutrin.?
-
- научил се да хвърля
Колеги има ли шанс днес около 4,5 да взема сафрид от брега на Болата ?
Здравейте,
днес бяхме на Черноморец, кръстосвахме морето от Червенка до св.Иван и обратно. Сафрид няма. Наловихме около 5-6кг. попчета, но това е от 12ч. на обяд до 20ч.
От всички направени опити с чепаре само един миджит.
днес бяхме на Черноморец, кръстосвахме морето от Червенка до св.Иван и обратно. Сафрид няма. Наловихме около 5-6кг. попчета, но това е от 12ч. на обяд до 20ч.
вчера пред ной 1,5кг сафрид и 4кг сардина пибата започна да кълже след 6 ч.
това от лодка ли е колега или от буната............вчера имаше много лодки а от буната до 6 нищо нямаше....
за сафрида добре но откъде я ископа тая сардина бях там от 15 ч до 21чmitko_aks написа:вчера пред ной 1,5кг сафрид и 4кг сардина пибата започна да кълже след 6 ч.
Колега къде точно ги ловихте поповете на мидарниците лиzkm написа:Здравейте,

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днес от фара Шабла до Камен бряг пълно капо от 13ч до 18ч.-толкова време имах свободно.Различни цветове чипарета слагах и нищо.После задуха по силно южняка и се отказах.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Снощи в района на Мартина горе долу беше същата работа. На мятане нищо а след това около 50-ина рибки среден размер (с жената общо) докато изгрее луната.Имаше доста колеги на Мартина,Кюприята,Дерена,Райкиния камък и др. ,нека споделят как е било при тях ако имат профили във форума.
Така е ,няма да хванете ! Колко пъти да ти казвам да не ходиш за сафрид без мен.Тя жена ти е кадемлийка ,ма и аз требе да съм там.Иван Байчев написа:Снощи в района на Мартина горе долу беше същата работа. На мятане нищо а след това около 50-ина рибки среден размер (с жената общо) докато изгрее луната.Имаше доста колеги на Мартина,Кюприята,Дерена,Райкиния камък и др. ,нека споделят как е било при тях ако имат профили във форума.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Баце и аз бях на Шабла ,ама сутринта от от 7 до 12 часа ,ма направих 5кг. Бяхме 5-6 лодки между ЕСТАКАДАТА и ПАМЕТНИКА. Ама и" ДЯДО " е майстор все пак,да не забравямеfozi написа:Днес от фара Шабла до Камен бряг пълно капо от 13ч до 18ч.-толкова време имах свободно.Различни цветове чипарета слагах и нищо.После задуха по силно южняка и се отказах.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Нали сте от един район...А за вечерните излети не се сърди ама побесня с новата придобивка.Откак я взе и се събра с морските богове ние обикновените крайбрежни риболовци не смеем да ВИ се обадим и се скатаваме по камъните.За майсторлъка ти спор няма доста неща понаучихме, ама да има едно лесно ще спиш в морето и в заключение:ДРАКОН ДА ХВАНЕШ ДАНО...